Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 19, 08:56)
Man taip buvo po pirmo nestumo... Kosmaras kazkoks blink.gif Bet praejo, kai draugiau susiradau.  Nes pati is Siauliu, o tuo metu - nei vienos drauges!
Beja, kaip jusu vyresnieji vaikai suregavo i tevo isvykima? Mano vyresnysis jau savaite nenori su tevu sneket skaipu doh.gif Paklausiau kodel, sako, kad pyksta, nes negrizta taip ilgai verysad.gif

Eiiiii!!! Labas rytas!
Papildyta:
Kur tu buvai vakar??? biggrin.gif  Gera ideja, bet jau si karta psio, saukstai po pietu doh.gif

girdejau is keliu mamu jau kad vaikai taip reaguoja. Maniske prabuvo ilgai su tevu dabar jau priprato, as net neisivaizduoju kaip ji reaguos kai tetis penktadieni isvaziuos doh.gif ir mastau ar vesti ja i darzeli kad nematytu , o pries tai pasisneketi su ja ar vaziuoti islydeti kartu kad ji suprastu jog tete isvaziavo . unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 19, 11:55)
Tikrai janneta,susiimk-pagalvok du gimdymai laukia ,dvejos krikstynos ,nespesi apsidairyt vyras vel jau bus namie ,o ras tave isvargusia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Cia tai super parasei biggrin.gif As skaitau ir galvoju,kokie dar du gimdymai,kokios krikstynos,kol dasilo doh.gif Bet mes jau tikrai cia kaip seima,apie savo artimuosius turbut tiek nezinom,kaip viena apie kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 09 19, 11:59)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Cia tai super parasei biggrin.gif  As skaitau ir galvoju,kokie dar du gimdymai,kokios krikstynos,kol dasilo doh.gif  Bet mes jau tikrai cia kaip seima,apie savo artimuosius turbut tiek nezinom,kaip viena apie kita smile.gif

o kas daryt kai visos vienodo likimo smile.gif
Atsakyti
Man dabar taip smalsu pasidare. O jusiskiai kuriam laiku grizta? Cia, kad as galeciau ant saviskio pavaryt goss.gif
Atsakyti
Jauciu tikrai man reikia to psichologo, reikes pasidometi g.gif
Nes kazkokiu tai ten antidepresantu as gert nenoriu, as noriu vyro namie doh.gif
O mes jau is lauko gryze, geras oras smile.gif
user posted image
va kokius piruetus isdarinejam biggrin.gif
user posted image
user posted image
o cia vakar pozavo biggrin.gif
Atsakyti
Paciute, o kokiam rajone jus gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 09 19, 12:10)

o cia vakar pozavo biggrin.gif

grazuole wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 19, 13:18)
Paciute, o kokiam rajone jus gyvenat?

Karoliniskese smile.gif
Papildyta:
QUOTE(afi @ 2012 09 19, 13:20)

aciu smile.gif
Atsakyti
Labai graži paciute tavo mergyte, bobulytė tokia wub.gif Man atrodo tu pas mus dažniau atbėk, mes tave paguosim,palaikysim morališkai ir tau nei psichologo neprireiks console.gif
Papildyta:
QUOTE(afi @ 2012 09 19, 13:03)
o kas daryt kai visos vienodo likimo smile.gif

Bet tikrai kad lengviau kai yra kas supranta ax.gif
Aš jau namie, valgyt nesinori, eičiau pamiegot bet bijau kad paskui vakare neis užmigt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rinann @ 2012 09 19, 12:59)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Cia tai super parasei biggrin.gif  As skaitau ir galvoju,kokie dar du gimdymai,kokios krikstynos,kol dasilo doh.gif  Bet mes jau tikrai cia kaip seima,apie savo artimuosius turbut tiek nezinom,kaip viena apie kita smile.gif

Aš iš karto supratau, smagu bus kai pasipildys leliukais mūsų gretos bet jaučiu rečiau beužeis merginos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 09 19, 14:43)
Aš iš karto supratau, smagu bus kai pasipildys leliukais mūsų gretos bet jaučiu rečiau beužeis merginos ax.gif

As irgi taip pagalvojau verysad.gif afi kiekviena ryta pasisveikindavo,oksaniuks irgi is ryto pasilabindavo,o dabar jau netures laiko prie kompo sedet.
paciute,a mazulyte jau vaiksto?
mamaitukas,musu tetukas 10-12 savaiciu ten,5 sav. cia.Bet cia tik neseniai taip pradejo dirbti,o anksciau 3-5 men.svetur ir menuo namie.
Atsakyti
Na as jau nuo spalio 5 pradedu darbeli, tai nebus man kada labai liudet, reikes derinti vaika, darba, o kitais metais dar prisides mokslai, MB bus salia (tikiuosi)
Nes mes su juo kaip tomas su dzeriu, kartu negalim, bet ir atskirai sunku doh.gif

rinnan viena dar bijo eit, eina palei kazka kur galima pasilaikyt, viena nueina tik nuo kedes iki sofos, nuo sofos iki manes arba dar eina kai as prieki einu istiestom rankom, va taip
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paciute: 19 rugsėjo 2012 - 12:54
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 19, 13:07)
Man dabar taip smalsu pasidare. O jusiskiai kuriam laiku grizta? Cia, kad as galeciau ant saviskio pavaryt goss.gif

MB grįžinėja kas 5 savaites, o namie pabūna apie pora savaičių, vasarą turi mėnesiuką atostogų, žiemą apie 3 savaitikes mirksiukas.gif
Atsakyti