Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Niu va paivairinsim temute, ikeliu biski nuotrauku is fotosesijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 09 19, 14:51)
Na as jau nuo spalio 5 pradedu darbeli, tai nebus man kada labai liudet, reikes derinti vaika, darba, o kitais metais dar prisides mokslai, MB bus salia (tikiuosi)
Nes mes su juo kaip tomas su dzeriu, kartu negalim, bet ir atskirai sunku doh.gif

Tai man rodos,tau net neapsimoka ieskotis jokio psichologo.Tikrai nebus kada liudet ir apie jokias depresijas galvot mirksiukas.gif
Tai jau tuoj tuoj prades panele viena zingsniuoti thumbup.gif
Nuotraukytes labai grazios thumbup.gif thumbup.gif Ar cia tave siaip kas fotografavo ar rimta fotosesija buvo?
Atsakyti
Paciute,dukryte wub.gif taip ir noreciau pagniauzyti ..
O kas cia sake ,kad manes nebus kai leliukas atsiras nu nu ...Ka veikt ziema,papuli pakisi ,pamigdai ,vaikis didysis mokykloje,kambari pats tvarko ,leliuka po pazastim ,bet kompo mama nepaleis lotuliukas.gif as jei pusdieni neieinu paziuret kuom jus gyvenat ,tai taip trauka buna ilyst cia blush2.gif
rinnan,nuo taves atejo pas mus tooks lietus doh.gif
Atsakyti
Tai visai ne trumpam grizta g.gif O jie komandiruotese buna ar darbe? Na, pvz., maniskis isvaziavo i komandiruote...

P.S. Grazios fotkes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamaitukas: 19 rugsėjo 2012 - 13:16
QUOTE(rinann @ 2012 09 19, 14:06)
Ar cia tave siaip kas fotografavo ar rimta fotosesija buvo?

Pradedancioji megeja fotografavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 19, 15:15)
Tai visai ne trumpam grizta g.gif O jie komandiruotese buna ar darbe? Na, pvz., maniskis isvaziavo i komandiruote...

P.S. Grazios fotkes mirksiukas.gif

Tai kad cia praktiskai visi dirba uzsienyje,su komandiruotem man rodos tu viena g.gif
Papildyta:
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 19, 15:06)
rinnan,nuo taves atejo pas mus tooks lietus  doh.gif

Tikrai taip lotuliukas.gif Nuo 9 kai pradejo iki pat siol varo ir pabaigos nematyt doh.gif
Atsakyti
Tik jau nesakykit, kad mane isvarysit is savo rato ohmy.gif huh.gif

O tai cia kur tas lietus toks pila?
Atsakyti
laba, nu ir priplepejot, nespeju net skaityt thumbup.gif

Beja, kaip jusu vyresnieji vaikai suregavo i tevo isvykima? atsakau- manoji tik dabar (5-eriu) sugeba graziai atsisveikint, bucki duoda, palinki visko, kai lieka savaite iki gryzimo, jau pradeda daznai kalbet, kad pasiilgo wub.gif anksciau as gudravau - isvezam i darzeli, vakare gryzta, sako o kur tetis, o as nesureiksmindama pasakau, kad darbuky...ir einam zaist ka nors idomiau lotuliukas.gif klausia - kodel tetis vakare negryzta - sakau jo darbukas labai toli, grys kita karta... arba ta diena is darzelio pasemus nusivezu i kavinaite pasedet 2-iese lotuliukas.gif baisi panele budavo laiminga. niekada nekraunam lagaminu prie vaiku, nesnekam kad jau ryt ar po ryt tetis isvaziuos...
i oro uosta veziausi viena karta, ir to uzteko, kad suprasciau, kad taip negalima, nes kai reikia ten atsisveikint, tai prasideda - nenoriu, noriu su teciu ir pan.,.... geriau netraumuot. vat pasitikt prasom, su vaiku pats tas - atrakcija, dziaugsmas, lauktuves thumbup.gif

dabar jau kalba ir per skype, o aknsciau net su saldainiu priviliot nejo... demonstruodavo pykti, nenoooooriu kalbet su teciu. bet man sneketi netrukdydavo, salia ant grindu zaisdavo

janneta, laikykimes, as savo ir snd isveziau i oro uosta verysad.gif , grys spalio 26 thumbup.gif ziuriu, musu vyrai beveik vienodai dirba lotuliukas.gif tikiuosi, ir uzdirba vienodai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

susitariau su draugem siandien kavinej 18 val., liudesi vaikysiu lotuliukas.gif o jei rimtai, mes turim 4-iuke, ir kai kurios nors gimtadienis praeina, susitinkam papliurpt - iki 2010 dirbom kartu visos koki 5-eta meteliu...o daba 2-u gimtadieniai praejo, vis nebuvo laiko susibegt. bet jeigu brolis nepareis laiku, teks su abejom grazuolytem savo vaziuot doh.gif

paciute vaikyk salin tas negeras mintis, tokia dukriukas nuostabi auga, taip puikiai laika leidziat thumbup.gif beje, i sena darba grysi? kas dukriuka pades auginti, kai darbuky busi?
Papildyta:
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 19, 14:56)
Tik jau nesakykit, kad mane isvarysit is savo rato  ohmy.gif  huh.gif

O tai cia kur tas lietus toks pila?

niekur neik, vistiek gyvanasle esi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

klp pila visa diena verysad.gif gerai, kad vakar verkiau, o apsiverkciau siandien lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oras s... vyro ner.... vaiku ner kur palikt...
o verkiau vakar del demesio trukumo, nes MB biski isizeide del mano komentaru kai jis vartelius prie laiptu tvirtino...jis teisus, nes diplomuotas statybininkas ir dar pastoliu montuotojas, o as blondine sapaliojau kazka doh.gif bet ryte susitaikem blush2.gif negrazu issiskirt su pikta galva wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 19 rugsėjo 2012 - 14:04
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 19, 15:07)
paciute vaikyk salin tas negeras mintis, tokia dukriukas nuostabi auga, taip puikiai laika leidziat  thumbup.gif  beje, i sena darba grysi? kas dukriuka pades auginti, kai darbuky busi?

Jo gristu i kita, bet jau isvardinau ko nenoriu, ziuresim kaip atsizvelgs doh.gif
Ziures tevai, turiu kaimynka auklyte, sake neapsieme vaiku, tai galesiu betkada kai reikes nuvest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 09 19, 12:50)
As irgi taip pagalvojau verysad.gif afi kiekviena ryta pasisveikindavo,oksaniuks irgi is ryto pasilabindavo,o dabar jau netures laiko prie kompo sedet.
paciute,a mazulyte jau vaiksto?
mamaitukas,musu tetukas 10-12 savaiciu ten,5 sav. cia.Bet cia tik neseniai taip pradejo dirbti,o anksciau 3-5 men.svetur ir menuo namie.

niekur nedingsiu, na gal pirma savaite bus kiek sunkiau, dar kai tevelis gris gal biski maziau busiu, bet daugiau kaip buvau taip ir busiu, juk lelyte miegos daug laiko o as mauciu i SM lotuliukas.gif gal ir voniaj su putom laiko nebus bet uzlekt i SM visada atrasiu minute smile.gif

QUOTE(paciute @ 2012 09 19, 12:51)
Na as jau nuo spalio 5 pradedu darbeli, tai nebus man kada labai liudet, reikes derinti vaika, darba, o kitais metais dar prisides mokslai, MB bus salia (tikiuosi)
Nes mes su juo kaip tomas su dzeriu, kartu negalim, bet ir atskirai sunku doh.gif

kaip smagu bigsmile.gif su darbeliu pamatysi isivaziuosi i nauja rirma ir atsigausi be psichologo 4u.gif

pas mus audra kyla, jauciu pils kaip i kibiro unsure.gif
Atsakyti
sauluciukas77 abejoju kad tiek pat uždirba, taviškis gi norvegų firmoje o maniškis lietuvių, taip kad nėra ką ir lyginti doh.gif Na bet kai mes kuklūs mums užtenka rolleyes.gif
Atsakyti
o as susinervinau, neidejau MB duonos, kur kepiau su meile wub.gif ...ot duona skalsi, kepiau pries savaite, ir dar liko doh.gif as mazai valgau duonos, o vat jis tai labai megsta...
Papildyta:
QUOTE(janneta @ 2012 09 19, 15:34)
... mums užtenka rolleyes.gif

tai ir man uztektu maziau, visai uzteko, kai ir LT dirbo...kol krizes nebuvo...

bet jis yra 2004-2005 berods dirbes lietuviu firmoj, paskui tik pabego tiesiai pas norvegus. gal ir taviskis kada ilis pas norvegus? neseniai maniskis buvo sakes, kad ju darbe pasikeitimai laukia nekokie, tai paskambinom pagal skelbima, kur ieskojo pastolininku i norvegija, dirbti pas norvegus, tai siule 146 kr. i valanda... bet nesutiko manasis...jis ten perejo pas konkurentus, ziuresim kaip bus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 19 rugsėjo 2012 - 14:41