laba, nu ir priplepejot, nespeju net skaityt
Beja, kaip jusu vyresnieji vaikai suregavo i tevo isvykima? atsakau- manoji tik dabar (5-eriu) sugeba graziai atsisveikint, bucki duoda, palinki visko, kai lieka savaite iki gryzimo, jau pradeda daznai kalbet, kad pasiilgo

anksciau as gudravau - isvezam i darzeli, vakare gryzta, sako o kur tetis, o as nesureiksmindama pasakau, kad darbuky...ir einam zaist ka nors idomiau

klausia - kodel tetis vakare negryzta - sakau jo darbukas labai toli, grys kita karta... arba ta diena is darzelio pasemus nusivezu i kavinaite pasedet 2-iese

baisi panele budavo laiminga. niekada nekraunam lagaminu prie vaiku, nesnekam kad jau ryt ar po ryt tetis isvaziuos...
i oro uosta veziausi viena karta, ir to uzteko, kad suprasciau, kad taip negalima, nes kai reikia ten atsisveikint, tai prasideda - nenoriu, noriu su teciu ir pan.,.... geriau netraumuot. vat pasitikt prasom, su vaiku pats tas - atrakcija, dziaugsmas, lauktuves
dabar jau kalba ir per skype, o aknsciau net su saldainiu priviliot nejo... demonstruodavo pykti, nenoooooriu kalbet su teciu. bet man sneketi netrukdydavo, salia ant grindu zaisdavo
janneta, laikykimes, as savo ir snd isveziau i oro uosta

, grys spalio 26

ziuriu, musu vyrai beveik vienodai dirba

tikiuosi, ir uzdirba vienodai
susitariau su draugem siandien kavinej 18 val., liudesi vaikysiu

o jei rimtai, mes turim 4-iuke, ir kai kurios nors gimtadienis praeina, susitinkam papliurpt - iki 2010 dirbom kartu visos koki 5-eta meteliu...o daba 2-u gimtadieniai praejo, vis nebuvo laiko susibegt. bet jeigu brolis nepareis laiku, teks su abejom grazuolytem savo vaziuot
paciute vaikyk salin tas negeras mintis, tokia dukriukas nuostabi auga, taip puikiai laika leidziat

beje, i sena darba grysi? kas dukriuka pades auginti, kai darbuky busi?
Papildyta:
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 19, 14:56)
Tik jau nesakykit, kad mane isvarysit is savo rato
O tai cia kur tas lietus toks pila?
niekur neik, vistiek gyvanasle esi
klp pila visa diena

gerai, kad vakar verkiau, o apsiverkciau siandien

oras s... vyro ner.... vaiku ner kur palikt...
o verkiau vakar del demesio trukumo, nes MB biski isizeide del mano komentaru kai jis vartelius prie laiptu tvirtino...jis teisus, nes diplomuotas statybininkas ir dar pastoliu montuotojas, o as blondine sapaliojau kazka

bet ryte susitaikem

negrazu issiskirt su pikta galva