Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

O as pyraga pasoviau nail.gif sakes kas per darbininke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 19, 17:50)
O as pyraga pasoviau nail.gif sakes kas per darbininke  biggrin.gif

Ar ne per dažnai tamsta pyragus darai? Kas tiek suvalgo lotuliukas.gif
Aš baltos mišrainės prisipjausčiau blush2.gif
Dar čian grėbsčiau, kur griovius užstumdė, bet lietus užklupo verysad.gif

Saulučiuk, kokiu papildus vartoji. Aš UK glucosamino su MSM pirkau, o mamai 1000 glus. paėmiau. Pas mus labai maža jo koncentracija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 19 rugsėjo 2012 - 18:04
Aš kemšu šokoladą blush2.gif
Atsakyti
spindulele,mazdaug po puse ismetu sutrupinusi vistoms lotuliukas.gif bet ryt vyras bus namie,tai jis su pienu naktipieciams patvarkys biggrin.gif
O jus sodyboje dar nemiegat pvz.savaitgaliais ? g.gif
Atsakyti
Pasikūriau pečių tai namie taip smagu ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif janneta,galejai nesakyt ,kad peciuka pleskini..nu nieko ryt vyras radijatorius sutikrins busiu ir as ponia tongue.gif
Atsakyti
o as su vaikais melynias kertu tease.gif ir multika apie ciburaska ziurim
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 19, 19:56)
bigsmile.gif janneta,galejai nesakyt ,kad peciuka pleskini..nu nieko ryt vyras radijatorius sutikrins busiu ir as ponia tongue.gif

Niu va galėsi ir tu šiltai gyvent mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 19, 19:19)
spindulele,mazdaug po puse ismetu sutrupinusi vistoms lotuliukas.gif bet ryt vyras bus namie,tai jis su pienu naktipieciams patvarkys  biggrin.gif
O jus sodyboje dar nemiegat pvz.savaitgaliais ? g.gif

schmoll.gif
Kad aplinka netvarkyta, teliko ner, ka ten veiksi?
Aš vis nuvažiuoju, sugalvoju ka pasidarbuot. Kad tik ryt nelytu, purksciau
zoles, kad dar eitu aparti spali, pavasari pasisodint sklypo gale zolyte ir vaismedzius blush2.gif
O kitko nesinori zoles set, desim trinkeles, tvora kazkada, tai issitryps ir sunyks
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 19, 19:01)
Saulučiuk, kokiu papildus vartoji.

paemiau skandinavišką maisto papildą sąnariams LITOZIN FORTE (120 kaps.), bet kai pabaigsiu, irgi UK pirksiu

gryzau is pavakarojimo su panom, nu sakes, esu giliai nustebus geraja prasme del vienos kavinaites, galvojau skyle, pasirodo italisko maisto ir kulturos (aptarnavimo prasme ) kavinaite, puikus maistas, geras vynas, islydi sefas, padekoja, kad valgem blush2.gif nu sakes, kaip uzsieny pasijutau, rekomenduoju 200 proc. kas busit klaipedoj prie naujos perkelos sankryzos "ridikai"
http://www.facebook....174849895936126
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 19 rugsėjo 2012 - 20:33
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 19, 12:31)
vargeli  verysad.gif  uzjauciu del dukriuko verysad.gif o po to ivykio buvo kokiu neurologiniu problemu?

as niekada nevedziau savo sunytes be antsnukio, nesvarbu kokios stabilios ji buvo psichikos ir kokio rimtumo buvo kilmes dokai,,,, cia mano kaip seimininkes, lankiusios suns mokykla pareiga, toks supratimas... bet budavo pikciausia, kai parke atlekdavo koks pyzdukas, atsiprasant, ir maniskei i koja kasdavo... o ji galedavo tik snukiu numust  lotuliukas.gif jau nekalbu  apie atvejus, kai zmones puola, cia jau no comments schmoll.gif
mane ir dabar siutina, kai einu su vaikais kur i svecius, ir laiptinei reikia prasilenkt su suniu be  antsnukio, ir seimininkas sako, nebijokit, jis geras doh.gif net prie saves nepritraukia...vat per tokius ir grieztina taisykles...jeigu tai vienintelis budas, kaip sutvardyt neaatsakingus zmones, tai tebunie grieztina

Jai ne - gal pirmas naktis drebėjo. Nes buvo susiūtas veidas, ranka, nudrąskyta visa veido oda, plaukai. Jai šuo užšoko ant galvos verysad.gif Visa sutinus ilgai buvo, labai randai negijo pūliavo. Man buvo šokas, nes aš ją tokią vedu ir bobelytė kažkokį arklį be antsnukio pro šalį vedė. Aš Gabiją patraukiau ir sakau veskit šunį kuo toliau be antsnukio, o ji man bla bla bla šuo geras - nekanda..........O aš jai - matot sakau kaip mano vaikas atrodo - čia padarė šuo apie, kurį tą patį sakė........Tai ta moteriškė atsiprašė. Aš tai galvoju, kad net ir geras šuo taip gali padaryt. Nes kai Gabija buvo maža - pas mano tėvus augo australiškas dingo, tai jis ir buvo porą kart įkandęs, kai ji pro šalį ėjo ir ant jo bliūdų nugriuvo. Nes vis tiek jis yra gyvūnas, gina savo maistą.

O aš šiandien pabuvau lazerių klinikoj, pasigražinom su B.
tada kol jis dirbo - su Adrija CAMPERĮ barbėm nusipirkom, kavytės išgėriau.
Po to Gabija nusiuntė į tėvų susirinkimą - bet pasirodo jis rytoj lotuliukas.gif doh.gif Niu stogai važiuoja. O šiaip juodai daug darbų ir lakstymo.

liūdinčiom po 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš tai tokia laiminga, kad mums kolkas čia pradėjo sektis. Pas B darbelių daug atsirado - tai taip gera........... Kad po tos Norvegijos viskas apsivertė kitaip. Nes iki to - tai prastai buvo visai jam su darbu. Daug pakeitė ta Norvegija apskritai.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 09 19, 22:18)
. Nes vis tiek jis yra gyvūnas, gina savo maistą.

Daug pakeitė ta Norvegija apskritai.

Mūsiškiui tas visiškai netinka. Jis nežino, kad kąsti moka lotuliukas.gif
Svetimi vaikai po burna duodas, o tas žiūri nustebęs lotuliukas.gif
Bet aš jį visvien su antsnukiu vedu į lauką. Man spakaina ir niekas akių nedrasko. Tik nervina kai maži triukšmingi šuniukai į kaklą jam kabinas.
Aš pati jų privengiu, nes iš pasalų buvau pakrikštyta.

Dėl Norvegijos, nugi nėra to bloga kas į gerą neišeitų.

Atsakyti