QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 19, 12:31)
vargeli

uzjauciu del dukriuko

o po to ivykio buvo kokiu neurologiniu problemu?
as niekada nevedziau savo sunytes be antsnukio, nesvarbu kokios stabilios ji buvo psichikos ir kokio rimtumo buvo kilmes dokai,,,, cia mano kaip seimininkes, lankiusios suns mokykla pareiga, toks supratimas... bet budavo pikciausia, kai parke atlekdavo koks pyzdukas, atsiprasant, ir maniskei i koja kasdavo... o ji galedavo tik snukiu numust

jau nekalbu apie atvejus, kai zmones puola, cia jau no comments
mane ir dabar siutina, kai einu su vaikais kur i svecius, ir laiptinei reikia prasilenkt su suniu be antsnukio, ir seimininkas sako, nebijokit, jis geras

net prie saves nepritraukia...vat per tokius ir grieztina taisykles...jeigu tai vienintelis budas, kaip sutvardyt neaatsakingus zmones, tai tebunie grieztina
Jai ne - gal pirmas naktis drebėjo. Nes buvo susiūtas veidas, ranka, nudrąskyta visa veido oda, plaukai. Jai šuo užšoko ant galvos

Visa sutinus ilgai buvo, labai randai negijo pūliavo. Man buvo šokas, nes aš ją tokią vedu ir bobelytė kažkokį arklį be antsnukio pro šalį vedė. Aš Gabiją patraukiau ir sakau veskit šunį kuo toliau be antsnukio, o ji man bla bla bla šuo geras - nekanda..........O aš jai - matot sakau kaip mano vaikas atrodo - čia padarė šuo apie, kurį tą patį sakė........Tai ta moteriškė atsiprašė. Aš tai galvoju, kad net ir geras šuo taip gali padaryt. Nes kai Gabija buvo maža - pas mano tėvus augo australiškas dingo, tai jis ir buvo porą kart įkandęs, kai ji pro šalį ėjo ir ant jo bliūdų nugriuvo. Nes vis tiek jis yra gyvūnas, gina savo maistą.
O aš šiandien pabuvau lazerių klinikoj, pasigražinom su B.
tada kol jis dirbo - su Adrija CAMPERĮ barbėm nusipirkom, kavytės išgėriau.
Po to Gabija nusiuntė į tėvų susirinkimą - bet pasirodo jis rytoj

Niu stogai važiuoja. O šiaip juodai daug darbų ir lakstymo.
liūdinčiom po

Aš tai tokia laiminga, kad mums kolkas čia pradėjo sektis. Pas B darbelių daug atsirado - tai taip gera........... Kad po tos Norvegijos viskas apsivertė kitaip. Nes iki to - tai prastai buvo visai jam su darbu. Daug pakeitė ta Norvegija apskritai.