Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 20, 10:50)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

Labas dienas.

O aš su vaikais širyt susipykau ir taip širdį skauda. verysad.gif

O kas dabar Spindulele? Paauglyste kankina g.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
su vaikais pyktis negalima, nes butent jie isrinks mums seneliu namus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o as turiu naujienu - ikeliau foto - nukirpau plaukus, nudaze pereinamom spalvom, veliau dar blondinsiu...aisku ir svorio perteklius labiau pasimate lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif viskas, susiimu. spalio 4-5 leksiu i Vln,egzaminuotis doh.gif taip kad pasistengsiu cia neuzsibut lotuliukas.gif

nuvaziuoju snd plaut masinos, pasirodo, nakti tam servise gaisras buvo... verysad.gif o as nakti ir kazkokius vejus sapnavau...

nupirkau snd savo dukriukams horoskopus, seniai norejau, siandien beta akcija buvo, tai ir paemiau...daba lauksiu el. pastu atsius 2-3 lapu horoskopa...

einu darbuotis, MB isvaziuodamas uzsake tv nauja, snd atveze blush2.gif

grazi diena pas mus, dar skalbima uzstatysiu, smagu bus lauke padziaut thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 09 20, 10:04)
O kas dabar Spindulele? Paauglyste kankina g.gif

Sausų pusryčių nepasidalino, katras kuriuos valgys. Tai maišas praplyšo, jų buvo pilna trioba, net ir gėlėse. doh.gif
Atsakyti
Jauciu koks grazus vaizdelis buvo lotuliukas.gif ... man tai miltus buvo papylus didzioji viena karta, ot grazu buvo, atsisedau i miltu kruva ir verkt pradejau, o veliau pagalvojau, kad reikejo leist pazaist jau su miltais patepliot, a taip a taip valyt reikejo lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif spindulele,sensti biggrin.gif biggrin.gif Maza tragedija ,reikejo tik ne paciai valyt ,o jiems liept,bet itariu apklykiai ir pati puoliai tvarkyt
Atsakyti
Labas, merdzinos!!!! O as gera zinia siryt gavau tongue.gif Tevai isleidzia mane spalio men. i Maskva pas MB savaitelei clap.gif
Reikia viza darytis ir pigesnius bilietus susisaudyt...

Bloga naujiena tik ta, kad mano vyresniojo koja auga kaip ant mieliu - siandien norejau isleist su rudeniniais batais, o pasirodo, kad jie jau jam mazi sad.gif Blyn, ir vel islaidos...

p.s. si ryta ir as su savo mazuoju apsipykau del batu - tipo, jis norejo vienus, o as liepiau kitus. susirauke. tai padaviau autis naujus kedus - issisiepe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamaitukas: 20 rugsėjo 2012 - 09:31
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 20, 10:25)
lotuliukas.gif spindulele,sensti biggrin.gif  biggrin.gif Maza tragedija ,reikejo tik ne paciai valyt ,o jiems liept,bet itariu apklykiai ir pati puoliai tvarkyt

Jo, pati. Kur čia jiems liepsi, taigi į mokyklą, o aš kokią valandą siurbiau lotuliukas.gif
O mano B parskrenda šeštadieny clap.gif
Atsakyti
Oba kiek naujienu geru bigsmile.gif Ar nesakiau Mamaitukas,kad perkratys galvele tevai ir paims tuos vaikus thumbup.gif
Spindulele,nu va nuotaikos prastos kaip nebuta biggrin.gif
O as pasoviau kept vista -nieko geriau nesumasciau ,bet su darzovem ,kefyru ir bulvem vyras pavalgys biggrin.gif Jis ketvirta bus namie ,o as gryziu tik kokia puse sesiu ,ziurek kaimynka skambins ,kad kazkoks vyras po kiema svetimas vaiksto lotuliukas.gif
Atsakyti
Oksaniuk, tai jei ka, kita karta taves ir klausiu kazko biggrin.gif

Policija iskvies, pamatysi biggrin.gif
Atsakyti
kazin ar vaziuotu policija,nes dabar tokia sistema,tiek policija nuimta ,kad pazystama skambino buta apvoge -sako atvaziuosim gal ant vakaro ,neturim ka pasiust ,nieko nelieskit lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu bet cia provincija
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 20, 13:07)
kazin ar vaziuotu policija,nes dabar tokia sistema,tiek policija nuimta ,kad pazystama skambino buta apvoge -sako atvaziuosim gal ant vakaro ,neturim ka pasiust ,nieko nelieskit lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu bet cia provincija

Tai Klaipedoj zinok tas pats.Jei visam mieste tera du komisariatai doh.gif blink.gif blink.gif Cia irgi sako:atvaziuosim,kai turesim laiko.
Atsakyti
Geras!!! Butu linksma jei verkt nesinoretu...
Atsakyti