QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 21, 08:51)
Sirdies ritmas sutrinka -baisus jausmas,sirdis pradeda tiek musti greitai ,kad kvepuot nespeji,o paskui staiga tarsi is vis sustoja
oksaniuxxx, nusiramink, as ta reikala turiu, ir nesciai man jis buvo dar dazniau, negu iprastai "Trumpalaikis širdies dažnio padidėjimas, kuris pailsėjus, nebesijaudinant normalizuojasi nėra ligos požymis" - TA PATI MAN PASAKE IR MED. DR. mASKVYTIS, as pas ji konsultavausi privaciai. tai nera liga, jeigu nenustato kitu ligu, del kuriu gali buti ritmo padaznejimas. taip, jausmas klaikus, bet tai trunka bent jau man ne daugiau negu 2 min. SVARBIAUSIA, IS KARTO ATSIGULTI - ta dariau netgi parke ant suoliuko, karta parduotuvej ant batams matuotis skirtu pufiku. Sedint ilgiau uztrunka, kol ritmas nusinormalizuoja (tuo metu atrodo, kad sustojo sirdis, o istikruju tik sugryzta is 120-130 i 80-90).
tau

nervuotis negalima, nustok kepti pyragus, turi ilsetis daugiau, tada ir priepuoliai reciau uzeis. pati pagalvok, pas

kraujo padideja 40 proc., tai normalu, kad sirdziai tenka didesnis kruvis, todel ir ilsetis reikia 50 proc. daugiau, negu iprastai ilsejaisi