Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

Labas rytas mergytes mirksiukas.gif
Pas mane nuotaikos nekokios vakar pas gyd.buvau tai norejo supakuoti i ligonine verysad.gif itaria takichardija ,tai pirmadieni pakartosiu tyrimus ,dar pas kardiologa tada jei tokie pat gulsiuos ,ir sake gali but ,kad gulesiu iki 38 sav.ir tada lieps gimdyt unsure.gif Siryt vel buvo ritmas sutrikes ,bet tfu tfu tfu labai trumpam ..Kaip negali nieko planuoti,o vyras rytoj turi isvaziuot -sakes doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Oksaniuk 4u.gif o kuom pasireiskia ta takichardija?
Atsakyti
Sirdies ritmas sutrinka -baisus jausmas,sirdis pradeda tiek musti greitai ,kad kvepuot nespeji,o paskui staiga tarsi is vis sustoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 21, 07:51)
Sirdies ritmas sutrinka -baisus jausmas,sirdis pradeda tiek musti greitai ,kad kvepuot nespeji,o paskui staiga tarsi is vis sustoja doh.gif

vajei unsure.gif laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 21, 08:51)

Nežinau, su ta tachikardija tamsta nejuokauk. Viena negali pasilikt, nebus ne kam greitosios iskviest. Man ir reanimacijoj teko pagulet.
MB neisleisk arba gulkis i ligoninę, tvarkykis mergyt, nepalik visko savieigai.
O aš vakar vėl po savo molius daviaus, šiandien viską skaudą, rankos pūslėtos doh.gif
Atsakyti
Zinau ,kad tai rimta spindulele,mano tevui buvo sutriko ritmas kentejo kentejo ,o paskui priesinfarktinis doh.gif Zodziu nezinau ka darysim ,vyras dar turi popiergalius sutvarkyt ten su svedais ,isvis nezinau kaip bus,dabar kamina valo ant stogo biggrin.gif siandien pakursim dumeli thumbup.gif
Sakai braidei po molius,gerai ,kad guminiai neliko ir basa neparejai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 21, 08:22)
Labas rytas mergytes mirksiukas.gif
Pas mane nuotaikos nekokios vakar pas gyd.buvau tai norejo supakuoti i ligonine  verysad.gif itaria takichardija ,tai pirmadieni pakartosiu tyrimus ,dar pas kardiologa tada jei tokie pat  gulsiuos ,ir sake gali but ,kad gulesiu iki 38 sav.ir tada lieps gimdyt unsure.gif Siryt vel buvo ritmas sutrikes ,bet tfu tfu tfu labai trumpam ..Kaip negali nieko planuoti,o vyras rytoj turi isvaziuot -sakes  doh.gif

Sveikatytės aš daug metų taip gyvenu. Tik pastebiu, kuo mažiau streso, tuo savijauta geresnė mirksiukas.gif pas mane vienas vožtuvas iš viso neužsidaro. Pas B kitas lotuliukas.gif Bet man vožtuvų neužsidarymą tik per paskutinį nestuke.gif surado. Ir į jo pabaigą. Gal tokiu metu viskas paūmėja tiesiog. Viskas bus gerai 4u.gif Daugiau ilsėkis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
oksaniuks,laikykis 4u.gif 4u.gif As pati po sirdies operacijos,bet aciu dievui abu nestumai praejo puikiai.Kai buvau paaugle,mano kardiologe netgi sake,kad galiu nepagimdyti vaiku doh.gif Bet abu pagimdziau puikiai,pati,be jokio CP. Nors va dabar tai buna,kad sutrinka tas ritmas,ir paskui toks nemalonus jausmas apima,galvoju viena pati su vaikais,neduok dieve ,kas atsitiks verysad.gif Dabar savo mazulius vedu pas ta pacia gydytoja,pas kuria pati ejau.Tai pirmiausia isklausau jos morala,kodel neateinu pasitikrinti pati, o tada jau vaikus mano ziuri lotuliukas.gif Bet reik tikrai nueiti,cia ne juokas schmoll.gif Ir tu oksaniuks,daryk viska ka lieps gydytojai 4u.gif
afi,o tu tikrai gulek ir nejudek,jei nori tetuko sulaukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 21, 09:26)
Zinau ,kad tai rimta spindulele,mano tevui buvo sutriko ritmas kentejo kentejo ,o paskui priesinfarktinis  doh.gif Zodziu nezinau ka darysim ,vyras dar turi popiergalius sutvarkyt ten su svedais ,isvis nezinau kaip bus,dabar kamina valo ant stogo  biggrin.gif siandien pakursim dumeli thumbup.gif
Sakai braidei po molius,gerai ,kad guminiai neliko ir basa neparejai lotuliukas.gif

O nėra kas su tavim pabūtų?

Giedre, tikrai, kai streso nėr, išsimiegi ir ta širdelė spakaina. Man po op. tai ir sakė ilsėtis, gerai maitintis ir nesinervinti lotuliukas.gif
Rinnan, o kas tau buvo širdelei?
Atsakyti
Oho, mergaites, laikykites!
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 21, 08:51)

oksaniuxxx, nusiramink, as ta reikala turiu, ir nesciai man jis buvo dar dazniau, negu iprastai "Trumpalaikis širdies dažnio padidėjimas, kuris pailsėjus, nebesijaudinant normalizuojasi nėra ligos požymis" - TA PATI MAN PASAKE IR MED. DR. mASKVYTIS, as pas ji konsultavausi privaciai. tai nera liga, jeigu nenustato kitu ligu, del kuriu gali buti ritmo padaznejimas. taip, jausmas klaikus, bet tai trunka bent jau man ne daugiau negu 2 min. SVARBIAUSIA, IS KARTO ATSIGULTI - ta dariau netgi parke ant suoliuko, karta parduotuvej ant batams matuotis skirtu pufiku. Sedint ilgiau uztrunka, kol ritmas nusinormalizuoja (tuo metu atrodo, kad sustojo sirdis, o istikruju tik sugryzta is 120-130 i 80-90).

tau nestuke.gif nervuotis negalima, nustok kepti pyragus, turi ilsetis daugiau, tada ir priepuoliai reciau uzeis. pati pagalvok, pas nestuke.gif kraujo padideja 40 proc., tai normalu, kad sirdziai tenka didesnis kruvis, todel ir ilsetis reikia 50 proc. daugiau, negu iprastai ilsejaisi ax.gif
Atsakyti
Oi kiek patarimu mergytes 4u.gif jo su pyragais tai suvargusi esu lotuliukas.gif bet atrodo ir taip ilsiuosi ,gelynai apzele ,obuoliai nukrite sode kojos nera kur padet doh.gif beje kas turi sita reikala ar jums nera tarsi gerklej kaip guzas kaip karkalai kokie ?? blush2.gif klausiu ,nes tevas mamai atsimenu sakydavo kas cia yra ,o paskui gyd.sake kad cia del sirdies sutrikimu unsure.gif
Atsakyti