Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(janneta @ 2012 09 22, 18:29)

Mano buvo labai baisi oda, bet pasitvarkė su metais. Aš darydavau veido valymus.

O baltijos cirkas man visai nieko - tik arklių pasirodymas labai šiaip sau.

Mamaituk o tu iš kur?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 09 22, 19:09)
Mano buvo labai baisi oda, bet pasitvarkė su metais. Aš darydavau veido valymus.

O baltijos cirkas man visai nieko - tik arklių pasirodymas labai šiaip sau.

Mamaituk o tu iš kur?

Niu tikiuosi kad ir man pasitaisys, nenuleisiu rankų kol kas nors nepadės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 22, 18:32)
Eisim mes i baltijos cirka. Girdejau nekokiu atsiliepimu, bet jei vedasi, tai ir einu smile.gif

na man cirkas aplamai nepatinka, pernai jis man irgi nepatiko, nors vaikui jis visai nieko buvo (tada jai buvo kokiu pusantru metu). Ryt mano vaikas eina su mociute i cirka smile.gif

p.s. tai apie burejas niekas nieko nezino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2012 09 22, 20:09)
na man cirkas aplamai nepatinka, pernai jis man irgi nepatiko, nors vaikui jis visai nieko buvo (tada jai buvo kokiu pusantru metu). Ryt mano vaikas eina su mociute i cirka smile.gif

p.s. tai apie burejas niekas nieko nezino?  g.gif

Kadangi ne Vilnietė tai nežinau ten jokių būrėjų, ir aplamai pati nenorėčiau pas būrėja, o tu pati eisi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 09 22, 20:29)
Kadangi ne Vilnietė tai nežinau ten jokių būrėjų, ir aplamai pati nenorėčiau pas būrėja, o tu pati eisi? blush2.gif

Labas rytas,

taip pati noreciau nueiti nes istiesu su vyru turim nemazai klaustuku ivairiais klausimais ir nelabai zinome kaip cia geriau padaryti. tai visai noreciau nueiti pas normale bureja o ne kokia apsisaukele sarlatane. nes sako kad pas daug bureju negalima vaikscioti nes kiekvienas uzdeda kazka savo pasakyta i zmogaus likima. na zodziu sudetinga situacija su tom burejom ir noreciau ir nenoreciau ir baisu ir lyg reikalinga doh.gif

kokie jusu planai mergaites siandienai?
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2012 09 23, 09:38)
Labas rytas,

taip pati noreciau nueiti nes istiesu su vyru turim nemazai klaustuku ivairiais klausimais ir nelabai zinome kaip cia geriau padaryti. tai visai noreciau nueiti pas normale bureja o ne kokia apsisaukele sarlatane. nes sako kad pas daug bureju negalima vaikscioti nes kiekvienas uzdeda kazka savo pasakyta i zmogaus likima. na zodziu sudetinga situacija su tom burejom ir noreciau ir nenoreciau ir baisu ir lyg reikalinga  doh.gif

kokie jusu planai mergaites siandienai?

Man kažkada lyg buvo noras nueiti ir sužinoti kas manęs laukia, bet dabar nebenoriu, bijau kad pasakys tai ko aš nenoriu girdėti blush2.gif
Labas rytas 4u.gif
Iki dviejų žiūrėjau seriala,miego lyg netrūksta, atsigeru kavikės ir eisiu jaučiu rūbus susitvarkyt, reikia vasarinius jau paslėpt g.gif Beje vėl liūdna...ryt varau pirkt antibų verysad.gif
Atsakyti
O man atrodo kazkokia nesamone eit pas burejas ir klaust patarimu ,likimu paziuret ir pan... schmoll.gif
As siandien toooki darba pasidariau-nusiemiau morkas ir burokus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 23, 09:58)
O man atrodo kazkokia nesamone eit pas burejas ir klaust patarimu ,likimu paziuret ir pan... schmoll.gif
As siandien toooki darba pasidariau-nusiemiau morkas ir burokus  thumbup.gif

Oho kad ankstyva bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Oksaniuk ziek tik nepagimdyk tiek dirbdama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 09 22, 19:04)
O jis gali bet kada grįžti? blush2.gif

Na, kol kas ne. Dabar jam yra padaryta triju men. viza. Jos principas, kad per ta laika gali grizti ir isvziuoti du (principe tris) katus. Bet jam jau daro darbo viza, kur gavus ja - metus laiko gali kada nori grizt - kada nori isvaziuot... Dabartine viza galioja iki 11.25...
Sorriukas, nepamenu kas klause - as is Vilniaus tongue.gif

Na, mano sios dienos planai kaip ir aiskus - 14 val. i cirka, o po to gal kur i kavine ir dieneles kaip ir nebera... dar gal speciau batus susitvarkyt - reikia vasarinius i dezes sudet. Vyresnelio isaugtus padet pazajam... Bet turiu tokia nuojauta, kad tai darysiu ryt arba poryt.
O rytoj varysiu viza uzsisakyt...
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 23, 09:58)
As siandien toooki darba pasidariau-nusiemiau morkas ir burokus  thumbup.gif

Man ir taip atrodo. Kiekvieno žmogaus likimas jo pačio rankose. Ypač daug gali pozytivus mąstymas. Aš ir anksčiau visko ir visaip mąsčiau, bet dabar kai pagalvoju - labai daug gyvenimo išmėčiau vėjais. Daug laiko praleidau neprasmingai ir kvailai. O kai prisimenu tuščius santykių aiškinimusis su vyru - tai baisu pasidaro.

Manau protingiausia dviese pasitart ir priimt kažkokį sprendimą, arba jei trūksta kompetencijos - paklausti žmogaus, kuris gali patart tuo konkrečiu klausimu. Tik kažin ar tai būrėja turėtų būt.

Mamaituk aš klausiau ar vilnietė, iš kokio mikrorajono? Aš Lazdynai.
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 09 23, 10:20)
Labas rytas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oksaniuk ziek tik nepagimdyk tiek dirbdama 4u.gif

biggrin.gif nedaug ten to gerio po vagyte ,nevaliociau jei butu daugiau doh.gif
Atsakyti