Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

Kadangi as nescia tai man iskart sauna mintis jenneta,isitikink ,kad ne nescia pries pradedant gert antibijotikius ,juk sakei ,kad gandrus kvieciat ax.gif Juk mes seima reikia rupintis nuo iki visomis lotuliukas.gif

As katik supanikavau ,man maziau negu menuo liko iki gimdymo blink.gif fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksaniuksxxx: 22 rugsėjo 2012 - 16:49
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 22, 17:47)
Kadangi as nescia tai man iskart sauna mintis jenneta,isitikink ,kad ne nescia pries pradedant gert antibijotikius ,juk sakei ,kad gandrus kvieciat ax.gif Juk mes seima reikia rupintis nuo iki visomis  lotuliukas.gif

Dėkui oksaniuxxx kad rūpinies 4u.gif pagalvojau aš apie tai, jau guli "bitutė"rankinėje, jei iki pirmadienio nesulauksiu tai pasidarysiu dėl šventos ramybės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 09 22, 16:40)
Ėjau pirmą kartą intensyvios pulsinės šviesos terapijai,nemaniau kad taip skaudės gulėjau dantis sukandus unsure.gif Reiks kalt kokio alučio nes nuo pirmadienio mėnesį ant antibiotikų doh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif uz skausmelius

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 22, 16:47)

As katik supanikavau ,man maziau negu menuo liko iki gimdymo  blink.gif  fear.gif

panikuoja mat ji doh.gif o tai ka tada man daryt mastau.gif gal jau sienom lipti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 09 22, 18:07)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  uz skausmelius
panikuoja mat ji doh.gif  o tai ka tada man daryt  mastau.gif gal jau sienom lipti lotuliukas.gif

dėkui 4u.gif
aš su pirmu visai nepanikavau nes nežinojau kas laukia, o dabar jaučiu bijočiau rolleyes.gif
Atsakyti
O jus man durnai paaiskinkit,kas ta pulsines sviesos terapija? g.gif Cia kuriai vietai?

Oksaniuks,tik be panikos,gerai nono.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 09 22, 18:16)
O jus man durnai paaiskinkit,kas ta pulsines sviesos terapija? g.gif Cia kuriai vietai?

Oksaniuks,tik be panikos,gerai nono.gif

http://www.medeataur...os-terapija-ipl
Daug ką galima gydyti, ir įvairiose kūno vietose, aš veidą gydausi nes pas mane giluminiai spuogai nuo paauglystės niekaip nedingsta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 09 22, 18:21)
http://www.medeataur...os-terapija-ipl
Daug ką galima gydyti, ir įvairiose kūno vietose, aš veidą gydausi nes pas mane giluminiai spuogai nuo paauglystės niekaip nedingsta verysad.gif

O kiek tau metų? Čia dėl spuogų klausiu.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 09 22, 18:27)
O kiek tau metų? Čia dėl spuogų klausiu.

31 rolleyes.gif
Atsakyti
Eisim mes i baltijos cirka. Girdejau nekokiu atsiliepimu, bet jei vedasi, tai ir einu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 22, 18:32)
Eisim mes i baltijos cirka. Girdejau nekokiu atsiliepimu, bet jei vedasi, tai ir einu smile.gif

Vis ne namie sėdėt mirksiukas.gif Mano mažylis irgi sakė nori į cirką smile.gif
Atsakyti
Tai vat butent. Vis greiciau laikas bega!
Bet, jauciu, kad jau reiks prasyt MB, kad ateinanti ar veliausia kita savaitgali griztu. Na, ziauru namuose: pykstames su vaikais baisiai sad.gif Matosi, pavargom jau vienas nuo kito wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 22, 18:57)
Tai vat butent. Vis greiciau laikas bega!
Bet, jauciu, kad jau reiks prasyt MB, kad ateinanti ar veliausia kita savaitgali griztu. Na, ziauru namuose: pykstames su vaikais baisiai sad.gif Matosi, pavargom jau vienas nuo kito  wacko.gif

O jis gali bet kada grįžti? blush2.gif
Atsakyti