Oho tai baliu turim
As irgi sampano noreciau ,bet mastau atsidarysiu nealkocholinio alaus -nu taip burbuliuku noriu
QUOTE(rinann @ 2012 09 22, 11:24)
gyva gyva kojas sukryziavus guliu
su metinemis jus
Sveikos mergaites .
vakar pasiemiau laisvadieni, nejau i darba, nes vyra reikejo islydeti... nu taip liudna jau pripratom prie tecio per visa vasara
dabar vel reikes mokytis viska daryti paciai nes esu per daug isdidi kad bereikalo prasyti pagalbos . Pinigine pustuste o planu labai daug ir didele nezinia kankina.
as irgi noreciau eiti i sporto kluba, bet va vis dar mokausi vokieciu kalbos tai reikes kazkaip suderinti viska .
gal kuri zinote kokia gera bureja Vilniuje?
vakar pasiemiau laisvadieni, nejau i darba, nes vyra reikejo islydeti... nu taip liudna jau pripratom prie tecio per visa vasara
as irgi noreciau eiti i sporto kluba, bet va vis dar mokausi vokieciu kalbos tai reikes kazkaip suderinti viska .
gal kuri zinote kokia gera bureja Vilniuje?
QUOTE(rinann @ 2012 09 22, 12:24)
Labas labas
afi,dar gyva?
Siandien 5-osios musu vedybu metines
Tai sakiau,atsidarysiu sampana ir viena pati atsvesiu

afi,dar gyva?
Siandien 5-osios musu vedybu metines
Sveikinu, linkiu daug metų kartu, sėkmės ir nuolatinio buvimo MEILĖJE kartu, toje pačioje šalyje. Kad nereiktų laukti ir lydėti, kad galėtumėt visada džiaugtis vienas kitu.
Kaip mažai dar jums metukų, mes jau einam link 20
Visoms išlydėjusioms po
O aš džiaugiuosi, kad kas dieną mano vyreliui vis nauji darbukai stuksi
Turiu dirbt ir tingiu, namai apgriauti, galvą skauda, gerklę. Reikia visvien kažkaip dokumentus išrašyt, bet dar nepasiruošiau morališkai.
As jungiuosi su sidru!
As buvau nuvezusi didiji i baseina, tai apturejau geda, nes mazasis pareiske, kad ir nori. Tai zliumbe gal 10 minuciu... Grizom, saunkauliuku pakepiau, o dabar drybsau. Rytoj dar juos i cirka vesiu su mazojo kriksto tevais, tai ir man bus pramoga:D
As buvau nuvezusi didiji i baseina, tai apturejau geda, nes mazasis pareiske, kad ir nori. Tai zliumbe gal 10 minuciu... Grizom, saunkauliuku pakepiau, o dabar drybsau. Rytoj dar juos i cirka vesiu su mazojo kriksto tevais, tai ir man bus pramoga:D
Ačiu mergaitės, už sveikinimus
Iš tikrųjų,tai aišku,dar visai nedaug tų metų nugyventa kartu,bet tikiuosi,kad bus dar daug kartų po tiek pat
Giedre,kiek tu gali tuos namus savo griauti
Juk jau viskas ten pas tave blizga,žvilga.Kai prisimenu tas spalvotas duri,tai fantastika
Mamaitukas,į kokį cirką eisit?
Iš tikrųjų,tai aišku,dar visai nedaug tų metų nugyventa kartu,bet tikiuosi,kad bus dar daug kartų po tiek pat
QUOTE(rinann @ 2012 09 22, 16:10)
Ačiu mergaitės, už sveikinimus
Juk jau viskas ten pas tave blizga,žvilga.Kai prisimenu tas spalvotas duri,tai fantastika
Aš daug durų turiu - galiu kada įmest parodyti. Na iš tikrųjų aš su vyru auksarankiu gyvenu. Neplanuotai tas išgriovimas išėjo. Norėjom tik radiatorių pakeist. Bet kai pedantai abu, tai kartais perlenkiam beieškodami tobulumo
O apie kurias duris tu čia kalbėjai? Tas su burbuliukais ar Egipto išminties dievu?
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 09 22, 18:20)
Aš daug durų turiu - galiu kada įmest parodyti. Na iš tikrųjų aš su vyru auksarankiu gyvenu. Neplanuotai tas išgriovimas išėjo. Norėjom tik radiatorių pakeist. Bet kai pedantai abu, tai kartais perlenkiam beieškodami tobulumo
O apie kurias duris tu čia kalbėjai? Tas su burbuliukais ar Egipto išminties dievu?
Apie abejas
Papildyta:
QUOTE(janneta @ 2012 09 22, 18:34)
Aciu
O ka dareis saulyt? Tai isipilk irgi kokio vynelio,nes cia siandien matai,kas su sampe,kas su vynu,kas su sidru
QUOTE(rinann @ 2012 09 22, 17:36)
Apie abejas
Tai kai bus viskas tobula,imesk nuotraukikiu
O duru nuotraukas gali tikrai imest,pavarvinsim seile 
Papildyta:
Aciu
O ka dareis saulyt? Tai isipilk irgi kokio vynelio,nes cia siandien matai,kas su sampe,kas su vynu,kas su sidru
Papildyta:
Aciu
Ėjau pirmą kartą intensyvios pulsinės šviesos terapijai,nemaniau kad taip skaudės gulėjau dantis sukandus