Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

Labas rytas 4u.gif
Oi Fabula,prajuokinai,is pat ryto nori tvarka ivest thumbup.gif
Kaip nestukes musu kazin? g.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Kazkas su manimi ne taip - isvakaro prisigalvoju ka reikia namuose nudirbt. Ryte - taip tyngiu, nu bet taip tyyyngiu, kad net paciai bloga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2012 09 26, 08:59)
vat butent del tokiu priezasciu as ir nenorejau jaunos aukles , o ypac kokios 18 metu.
Nezinau kiek tiesos bet maniske ir knygutes vaikui skaito ir kai vaikas nemiega teliko net nejungia, sugalvoja kaip kitaip uzimti vaika. Tas man patika , ne taip kaip kitos isijungia seriala ir sporkso visa diena, o vaikais pats sau uzsiima  doh.gif
o tu net padejuoti nesugebi , tik sedi ir skaitai musu dejones... nepatinka eik lauk is cia ...  cool.gif  brunette.gif

Labas rytas mergaites  mirksiukas.gif

Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 09 26, 09:23)
Labas rytas 4u.gif
Oi Fabula,prajuokinai,is pat ryto nori tvarka ivest thumbup.gif
Kaip nestukes musu kazin? g.gif

Keista ,Afi dar nepasilabino g.gif
As atsikeliau rankom kaip kaladem kas nakt vis baisiau ir kojos siek tiek unsure.gif bet ytariu nestumui einant i gala normalu doh.gif
siandien prisiverciau sunu dekius isskalbt -nu didelis darbas lotuliukas.gif Bet orelis fantastiskas ,tik sodeli arbatyte gert,bet neturiu su kuo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 26, 09:31)
Labas rytas!
Kazkas su manimi ne taip - isvakaro prisigalvoju ka reikia namuose nudirbt. Ryte - taip tyngiu, nu bet taip tyyyngiu, kad net paciai bloga schmoll.gif

viskas su tavim gerai, man taip buna, kai pradeda MB trukt wub.gif kai gryzta, tada kalnus galiu vartyt lotuliukas.gif
Atsakyti
rimtai mergytės o kur afi g.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 09 26, 12:07)
rimtai mergytės o kur afi g.gif

Nejaugi jau isvaziavo lelytes parsivest? blink.gif blink.gif
Atsakyti
Kol kas ir nestukiu temoj nesirodo musu Afi-nejau vyras pavelavo i gimdyma? unsure.gif Nu jei nepasirodys iki vakaro ,reiskias siandien sausim sampe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 26, 10:56)
viskas su tavim gerai, man taip buna, kai pradeda MB trukt  wub.gif  kai gryzta, tada kalnus galiu vartyt  lotuliukas.gif

friends.gif nuraminai lotuliukas.gif

Aha, gal rimtai jau unsure.gif Na, jei taip, tai reikia kumscius laikyt, kad viskas gerai butu 4u.gif
Atsakyti
Afi nepasirodo, tai pasirodysiu as smile.gif
Labas visoms smile.gif as va sedziu dujininko laukiu doh.gif jau trys kartus perskambino, kad atvaziuos veliau, o mane toks dalykas arzina, man i registru centra reikia, reikia i banka ir dar i pasta siuntinuka issiust, o tas padla veluoja doh.gif

Gal kartais zinot kiek kainuoja buto iregistyravimas mano vardu? kai skambinau pasake, kad priklauso nuo turto vertes, bet daugiau nieko nepakomentavo, tai koks tas procentas? ir niekur nerandu parasyta doh.gif

Na, jei visgi Afi isvaziavo, tai tuomet lengvai ir greitai jai 4u.gif
Atsakyti
Afi vis dar 2in1 jokiu veiksmu kas rodytu jog arteja kazkas lotuliukas.gif ramiai galit gyvent lotuliukas.gif

tiesiog siandien kazkokia slogi nuotaika nieko nesinor tik gulet lovoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 09 26, 14:36)
Afi vis dar 2in1 jokiu veiksmu kas rodytu jog arteja kazkas lotuliukas.gif  ramiai galit gyvent lotuliukas.gif

tiesiog siandien kazkokia slogi nuotaika nieko nesinor tik gulet lovoj doh.gif

Mes cia jau vos nacionalines paieskos nepaskelbem biggrin.gif
O ko dabar liudi? Poryt vyras grysta,tuoj ir angeliuka rankose supsit,taip kad nosiuka auksciau,kojas perkryziuok ir ilsekis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti