QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 25, 14:16)
Kas del aukliu,tai baisiai sunku surasti tokia kuria galetum pasitiketi 100%cia tikra loterija

Kai man reikejo ,mamos kaimynes dukra buvo 17metu ,pas mane gyvendavo -nuvesdavo i darzeli ir parvesdavo vaika ir su juo jai reikedavo pabut iki 18h.Pasitikejau tikrai ja ir negailedavau pinigeliu,dovanu ...karta vaikas sirgo,o jai atostogos buvo,sakau nevesk i lauka temp.turi ...gryztu ta diena namo viskas gerai ,bet vaikas sneka ,kad lauke buvo,as jos klausiu sako ne ..vakare buvo kaimynu susitikimas ir viena sako -tu atidziau prizvelk aukle -sake atvaziavo pilna masina chiebros ,ji su vyru kazkokiu isvaziavo ,o vaika lauke tampe kitos panos

Taip isiutau sakes tada atsimenu ,ir atsisakiau jos paslaugu
vat butent del tokiu priezasciu as ir nenorejau jaunos aukles , o ypac kokios 18 metu.
Nezinau kiek tiesos bet maniske ir knygutes vaikui skaito ir kai vaikas nemiega teliko net nejungia, sugalvoja kaip kitaip uzimti vaika. Tas man patika , ne taip kaip kitos isijungia seriala ir sporkso visa diena, o vaikais pats sau uzsiima
QUOTE(martyna25 @ 2012 09 25, 15:08)
visi tik dejuot mokam
o tu net padejuoti nesugebi , tik sedi ir skaitai musu dejones... nepatinka eik lauk is cia ...
Labas rytas mergaites