Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(janneta @ 2012 09 25, 17:41)
Maniškis irgi žino, sakiau jei nori gali visur žiūrėt ir čia, ir facebuke ir elektroninį paštą, nėra man nuo jo ką slėpti schmoll.gif

thumbup.gif Man ir vienodai.
Na, vakarienei kalakutienos prikirtau, ant viršaus 2 snikersus, sėdžiu patenkinta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 25, 19:18)
thumbup.gif Man ir vienodai.
Na, vakarienei kalakutienos prikirtau, ant viršaus 2 snikersus, sėdžiu patenkinta lotuliukas.gif

Oi Spindulele,ziuriu saldziai megsti mirksiukas.gif As tai viena snikeri vos iveikiu,pradzioj taip skanu skanu,o paskui toks saldumas apima,kad vos beiveikiu biggrin.gif
O as einu damusiu keksiukus su kavyte. Oksaniuks cia kiekviena diena pyragus kepa,tai susigedau ir vakar keksiuku prasikepiau blush2.gif
Atsakyti
rinnan,saunuole-kepk ir storek lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O as parsiradau namo pavargusi ,bet rami ...sirdute dirba sake puikiai ,bet kalio truksta tai ir streikuoja -tai liepe dejuot daugiau ir garsiau ,kad vyras ir artimieji daugiau sokinetu apie mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 25, 19:35)
rinnan,saunuole-kepk ir storek lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O as parsiradau namo pavargusi ,bet rami ...sirdute dirba sake puikiai ,bet kalio truksta tai ir streikuoja -tai liepe dejuot daugiau ir garsiau ,kad vyras ir artimieji daugiau sokinetu apie mane lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 25, 19:35)
O as parsiradau namo pavargusi ,bet rami ...sirdute dirba sake puikiai ,bet kalio truksta tai ir streikuoja -tai liepe dejuot daugiau ir garsiau ,kad vyras ir artimieji daugiau sokinetu apie mane lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

OI, cia geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 25, 18:35)

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
geros naujienos oksaniuxxs, taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis, kur mamytės - skypėj su brangiausiais?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif kavytėsuser posted image
Atsakyti
O kur koks torciuko gabalas blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas, gaudau kava, siuo metu vel pradejau daugiau gert biggrin.gif o pyraga oksaniuxxs tik tu viena daba kepi rolleyes.gif as po egzaminu iskepsiu, pazadu tongue.gif

oras puikus, saulyte lenda, gaila nebus laiko i lauka iseit... ateis kaimynu aukle mazaja isvest thumbup.gif

kaip sianakt oksaniuxxs miegojai?
afi vis dar gerai miegasi?
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 25, 14:16)
Kas del aukliu,tai baisiai sunku surasti tokia kuria galetum pasitiketi 100%cia tikra loterija  doh.gif Kai man reikejo ,mamos kaimynes dukra buvo 17metu ,pas mane gyvendavo -nuvesdavo i darzeli ir parvesdavo vaika ir su juo jai reikedavo pabut  iki 18h.Pasitikejau tikrai ja ir negailedavau pinigeliu,dovanu ...karta vaikas sirgo,o jai atostogos buvo,sakau nevesk i lauka temp.turi ...gryztu ta diena namo viskas gerai ,bet vaikas sneka ,kad lauke buvo,as jos klausiu sako ne ..vakare buvo kaimynu susitikimas ir viena sako -tu atidziau prizvelk aukle -sake atvaziavo pilna masina chiebros ,ji su vyru kazkokiu isvaziavo ,o vaika lauke tampe kitos panos  doh.gif  schmoll.gif Taip isiutau sakes tada atsimenu ,ir atsisakiau jos paslaugu

vat butent del tokiu priezasciu as ir nenorejau jaunos aukles , o ypac kokios 18 metu.
Nezinau kiek tiesos bet maniske ir knygutes vaikui skaito ir kai vaikas nemiega teliko net nejungia, sugalvoja kaip kitaip uzimti vaika. Tas man patika , ne taip kaip kitos isijungia seriala ir sporkso visa diena, o vaikais pats sau uzsiima doh.gif

QUOTE(martyna25 @ 2012 09 25, 15:08)
visi tik dejuot mokam smile.gif

o tu net padejuoti nesugebi , tik sedi ir skaitai musu dejones... nepatinka eik lauk is cia ... cool.gif brunette.gif

Labas rytas mergaites mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fabula: 26 rugsėjo 2012 - 08:00