QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 25, 09:24)
Labas rytas visoms

Giedre, stiprybes apmastymuos

...veziau broli i darba su dukrytem abiem masinoj, nes brolis dirba salia didziosios darzelio, o aukle pabego...(cia atskira istorija,
manau, kad pamelavo, kad pas giminaicius isejo dirbt, pasake is vakaro, niekas taip nedaro, juk vaikai ne bulkuciu fanrikas, ir is jo be 14 d. niekas neisleistu
jeigu isejo del pinigeliu didesniu
...butu paprasius, buciau pakelus atlygi... ).
.tai didzioji paklause, gal gali ir musu tetukas cia dirbti, nereiketu tada jam i No vazineti

taip liudna pasidare...kai kas mus vadina materialistais...o gal vaikai kalba tikraja tiesa, sugeba ivertint tikras gyvenimo vertybes

aisku butu idomu pagyvent realiai, su MB Lt dirbanciu, gal baigtusi pasiulymai dirbt cia, kai negaletume veziot i gimnastika, nebutu uz ka nupirkt zaislu kokiu nori...net nezinau...
brrr. lietus, bjauru, ir nuotaika sss...
afi, saunuoliukas, taip ir toliau
o kaip oksaniuxxs
Vaikai vertina iš žmogiškųjų vertybių pusės - kartais reikia pažiūrėt jų akimis.
Nieko nenoriu įžeist, bet man ir atrodė iki Norvegijos, kad labai svarbu daug kas, kas tapo absoliučiai nesvarbu po jos. Aš už kuklesnį gyvenimą, bet kartu.
Man kažkaip visokių minčių buvo kai maniškis išvarė, kodėl jis taip padarė, labai skaudino Adrijos žodžiai. Ypač kai vaikščiojom Santariškėse, kai ji klausinėjo, kodėl tėtis ne kartu. O pirmą savaitę ištisai: Kodėl jis išvažiavo, juk jis mano DRAUGAS? Kodėl mane paliko, juk aš turėjau važiuot kartu? Man tie žodžiai ėjo kaip peiliu per širdį. Kažkaip galvojau, kad vaikų tas taip neveikia, bet kai susidūriau pati..................Net sunku prisimint. Gerai, kad jūs buvot, tik va, kad kokį mėnesį pati marazminiuose pamąstymuose gyvenau.