Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(afi @ 2012 09 25, 13:19)
nusispjau tris kartus lotuliukas.gif  as nusiteikus dar sia savaite pagimdyt kai bus tevelis lotuliukas.gif  pernesiot nevalia lotuliukas.gif

Kitą savaitę gimdysi, pamatysi mirksiukas.gif
Jei savaitgalį, viską praleisiu ir nuo įvykių atsiliksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš jau po darbų smile.gif Kažkokia nenuotaika man šiandien, mažius į daržą rytais nenori, pastovios ašaros o man širdies skausmas doh.gif Darbe vėl kažkos chaosas,vaikai kaip pablūdę, nevaldomi doh.gif Grįždama sutikau kaimynę kuriai nuolat viskas negerai, eilinį kartą pradėjo guostis, tai galvoju tegul džiaugiasi kad esu geros širdies ir santūri, o tai jau senai būčiau pasiuntus doh.gif Valgydama sumasčiau kad jau man reiktų 4varianto tai pasiskambinau manikiūrininkei nail.gif lotuliukas.gif
Afi laikykis 4u.gif
Kalbat apie aukles, šiuo klausimu nieko negaliu parašyti nes niekad jos neturėjau, kažkada MB sakė susirask kokią auklę kad kai reikia galėtų pabūti su vaiku, bet galvoju o kas įvertins kad aš samdau auklę ir atsiduodu darbui, bent jau pas mus tai niekas schmoll.gif kažkada susirgo vaikas direktorė sako tai tu būk su juo neimk to biliutenio, gal kaip nors išsiversim,aš sutikau nu ir prasidėjo vos ne tą pačią dieną skambina ir sako gal gali trumpam atbėgt reikia vieną darbelį padaryti, o man toks siutas, turiu maždaug lėkti su sergančiu vaiku, nuo to karto kai tik reikia imu biliutenį ir ramu, o jei paskambina sakau man biliutenis blush2.gif
Atsakyti
Kas del aukliu,tai baisiai sunku surasti tokia kuria galetum pasitiketi 100%cia tikra loterija doh.gif Kai man reikejo ,mamos kaimynes dukra buvo 17metu ,pas mane gyvendavo -nuvesdavo i darzeli ir parvesdavo vaika ir su juo jai reikedavo pabut iki 18h.Pasitikejau tikrai ja ir negailedavau pinigeliu,dovanu ...karta vaikas sirgo,o jai atostogos buvo,sakau nevesk i lauka temp.turi ...gryztu ta diena namo viskas gerai ,bet vaikas sneka ,kad lauke buvo,as jos klausiu sako ne ..vakare buvo kaimynu susitikimas ir viena sako -tu atidziau prizvelk aukle -sake atvaziavo pilna masina chiebros ,ji su vyru kazkokiu isvaziavo ,o vaika lauke tampe kitos panos doh.gif schmoll.gif Taip isiutau sakes tada atsimenu ,ir atsisakiau jos paslaugu
Atsakyti
as rezervavau si savaitgali jau nuo tada kai MB bilietus isigijo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
visi tik dejuot mokam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna25 @ 2012 09 25, 15:08)

blink.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 25, 15:45)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkas mus seka lotuliukas.gif , gal MB g.gif

ar nekyla kartais jausmas, kad MB zinodamas nicka gali paskaitinet, ka mes cia tauskiam g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 25 rugsėjo 2012 - 14:49

o ką, gaila lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 25, 15:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kazkas mus seka  lotuliukas.gif , gal MB  g.gif

ar nekyla kartais jausmas, kad MB zinodamas nicka gali paskaitinet, ka mes cia tauskiam  g.gif

seklys morka blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nesuku dėl to galvos, jei nori tegul sau skaito, gi mes čia nieko blogo ir nerašom apie savo vyrukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 25, 09:24)
Labas rytas visoms  4u.gif Giedre, stiprybes apmastymuos  4u.gif ...veziau broli i darba su dukrytem abiem masinoj,  nes brolis dirba salia didziosios darzelio, o aukle pabego...(cia atskira istorija, manau, kad pamelavo, kad pas giminaicius isejo dirbt, pasake is vakaro, niekas taip nedaro, juk vaikai ne bulkuciu fanrikas, ir is jo be 14 d. niekas neisleistu schmoll.gif jeigu isejo del pinigeliu didesniu  g.gif ...butu paprasius, buciau pakelus atlygi... ).
.tai didzioji paklause, gal gali ir musu tetukas cia dirbti, nereiketu tada jam i No vazineti  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  taip liudna pasidare...kai kas mus vadina materialistais...o gal vaikai kalba tikraja tiesa, sugeba ivertint tikras gyvenimo vertybes g.gif  aisku butu idomu pagyvent realiai, su MB Lt dirbanciu, gal baigtusi pasiulymai dirbt cia, kai negaletume veziot i gimnastika, nebutu uz ka nupirkt zaislu kokiu nori...net nezinau...

brrr. lietus, bjauru, ir nuotaika sss...

afi, saunuoliukas, taip ir toliau  4u.gif
o kaip oksaniuxxs  g.gif

Vaikai vertina iš žmogiškųjų vertybių pusės - kartais reikia pažiūrėt jų akimis.
Nieko nenoriu įžeist, bet man ir atrodė iki Norvegijos, kad labai svarbu daug kas, kas tapo absoliučiai nesvarbu po jos. Aš už kuklesnį gyvenimą, bet kartu.

Man kažkaip visokių minčių buvo kai maniškis išvarė, kodėl jis taip padarė, labai skaudino Adrijos žodžiai. Ypač kai vaikščiojom Santariškėse, kai ji klausinėjo, kodėl tėtis ne kartu. O pirmą savaitę ištisai: Kodėl jis išvažiavo, juk jis mano DRAUGAS? Kodėl mane paliko, juk aš turėjau važiuot kartu? Man tie žodžiai ėjo kaip peiliu per širdį. Kažkaip galvojau, kad vaikų tas taip neveikia, bet kai susidūriau pati..................Net sunku prisimint. Gerai, kad jūs buvot, tik va, kad kokį mėnesį pati marazminiuose pamąstymuose gyvenau.
Atsakyti

O taip - ka jau mokam ta mokam thumbup.gif lotuliukas.gif
MB, jei cia tu - paskambink man!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 09 25, 16:53)
Vaikai vertina iš žmogiškųjų vertybių pusės - kartais reikia pažiūrėt jų akimis.
Nieko nenoriu įžeist, bet man ir atrodė iki Norvegijos, kad labai svarbu daug kas, kas tapo absoliučiai nesvarbu po jos. Aš už kuklesnį gyvenimą, bet kartu.

Man kažkaip visokių minčių buvo kai maniškis išvarė, kodėl jis taip padarė, labai skaudino Adrijos žodžiai. Ypač kai vaikščiojom Santariškėse, kai ji klausinėjo, kodėl tėtis ne kartu. O pirmą savaitę ištisai: Kodėl jis išvažiavo, juk jis mano DRAUGAS? Kodėl mane paliko, juk aš turėjau važiuot kartu? Man tie žodžiai ėjo kaip peiliu per širdį. Kažkaip galvojau, kad vaikų tas taip neveikia, bet kai susidūriau pati..................Net sunku prisimint. Gerai, kad jūs buvot, tik va, kad kokį mėnesį pati marazminiuose pamąstymuose gyvenau.

Man dabar tokios mintys kyla verysad.gif Net nezinau, kas bus toliau...
Per tas kelias savaites atkreipiau demesi, kad vaikai neturi apie ka su tevu kalbet skaipu unsure.gif Jei jis ir klausia kazko - jie trumpai kazka pasako ir nubega. Na, tokio elgesio tikejausi is mazojo, bet, kad taip didysis elgsis - netikejau sad.gif
Liudna darosi ir baisu, kad vaikai atitols nuo tevo
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Ziuriu kalbat apie darbus. As kadangi dirbau tikrai ne svajoniu darba,tai visai i ji ir nenoriu sugrysti.Ir su maziuku busiu namie iki 3 metu,nes itariu,kad kitamet,kai pradesim lankyt darzeli,is ligeliu neislipsim. Ir nors jau ir dabar esu iskritus is darbo rinkos,tikiu,kad kai ateis laikas vel i ja sugrysiu biggrin.gif
O del sekimo,tai MB zino,kad "kazkokiose supermamose" bendrauju,bet jei reiktu jam rast,tai be sansu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 09 25, 17:04)
Sveikos smile.gif
Ziuriu kalbat apie darbus. As kadangi dirbau tikrai ne svajoniu darba,tai visai i ji ir nenoriu sugrysti.Ir su maziuku busiu namie iki 3 metu,nes itariu,kad kitamet,kai pradesim lankyt darzeli,is ligeliu neislipsim. Ir nors jau ir dabar esu iskritus is darbo rinkos,tikiu,kad kai ateis laikas vel i ja sugrysiu biggrin.gif
O del sekimo,tai MB zino,kad "kazkokiose supermamose" bendrauju,bet jei reiktu jam rast,tai be sansu lotuliukas.gif

Maniškis irgi žino, sakiau jei nori gali visur žiūrėt ir čia, ir facebuke ir elektroninį paštą, nėra man nuo jo ką slėpti schmoll.gif
Atsakyti