Sveikos merginos, gryztu siektiek nusiraminusi
vizitas ivyko sekmingai ir gerai, sake kad nera taip baisiai kaip kiti sake apziurejo, padare ultragarsa , paeme citologini, ir pasake kad biopsijos mano kaklely labiau sudarke nei pati mano zaizdele, kuri dabar atrodo visai neblogai, aisku reikia laukti citologinio rezultato , o jis bus mazdaug uz 10 d.d.
gyditoja labai faina , viska man paaiskino, papasakojo, issamiai parode, ir nuramino, kad tikrai neatrodo kad butu labai labai blogai, o dabar lauksiu rezultatu ir ziuresim ka rekomenduos daryti toliau......
Papildyta:
QUOTE(Kazimiera Shuva @ 2012 11 06, 12:57)
O koki lygi pakitimu biopsija parode? Tik uzdegimus? Kiek skaitinejau si foruma, tai niekam jau nesako laukti kai yra HSIL [mano atveju taip pat], dazniausiai - kuo greiciau imtis gydymo. Duok mum zinoti kaip sekesi
kas svarbiausia, kai darydavo citologinius vis rode uzdegimus, nors jauciausi tikrai gerai, ir uzdegimo simptomu nejutau, man vis rasydavo antibijotikus, po antibijotiku buvau susirgus pusles uzdegimu, kaip paskui pasiskaiciau kad tai vienu antibijotiku salutinis poveikis, tad dabar eisiu tik privaciai, nes nusivylus esu daktarais.... visvien uz tyrimus moku ir pas daktarus neini tusciom, tad jau geriau zinau tiksliai uz ka mokesiu.... o kai rado hsil, tada sake laukti... buvo skyre vaistu .. bet tie vaistai mano imuniteta labai nuslopino, o kai ketvirta karta issrase antibijotikus as ju nebegeriau tiesiog.....ir nesijauciau blogiau... beto pries keturis menesius isbandziau zoleliu zvakutes tokias, tai istikruju manau kad jos galejo padeti, nes naudojau jas du menesius... na dabar lauksiu rezultatu ir tikiuosi jokiu uzdegimu nebus, ir atsakymas bus neblogas
kazkaip net nuotaika pakilo po apsilankymo pas gine....