Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija ( 9 tema )

Labai dziaugiuosi del gero rezultato thumbup.gif bigsmile.gif Turbut kiekvienas gydytojais savais metodais dirba. Mane kas 6 menesius tikrins.
[/quote]

Aciukas.Visoms mums kuo geriausiu atsakymu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už gerus žodžius... 4u.gif Bet pas ginę tik vakarop einu....na, bus matyt....
Atsakyti
Na, ka, as jau po vizito pas ginę..
Mano atsakymas - ASCUS (LSIL ?).... g.gif
Žodžiu, gydytoja sakė, kad jei būtų tik ASCUS, tai rekomenduotų tik stebėt, o dabar pasiūlė biopsiją - tai iš karto ir padarė smile.gif Nenorėjau ilgai delst, tai pagalvojau, geriau susimokėsiu ir padarys iš karto...
Atsakymai - po mėnesio....
Kaip suprntu, mano situacija kol kas nėra labai bloga, bet dar turiu porą klausimų jums kaip labau patyrusioms... blush2.gif
1) Ar esant LSIL histolognis tyrimas gali rodyti CIN2 ar net CIN3 ?
2) Gydytoja kažką užsiminė apie viruso tyrimą, jei prireiks...Bet kokia prasmė daryti ŽPV tyrimą - jei ras, taigi jis vie tiek neišgydomas...?
Tai kol kas tiek iš mano fronto, gero visoms savaitgalio... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leda @ 2012 10 20, 08:43)
Mano atsakymas - ASCUS (LSIL ?)....  g.gif
Žodžiu, gydytoja sakė, kad jei būtų tik ASCUS, tai rekomenduotų tik stebėt, o dabar pasiūlė biopsiją - tai iš karto ir padarė  smile.gif Nenorėjau ilgai delst, tai pagalvojau, geriau susimokėsiu ir padarys iš karto...
Kaip suprntu, mano situacija kol kas nėra labai bloga, bet dar turiu porą klausimų jums kaip labau patyrusioms... blush2.gif
2) Gydytoja kažką užsiminė apie viruso tyrimą, jei prireiks...Bet kokia prasmė daryti ŽPV tyrimą - jei ras, taigi jis vie tiek neišgydomas...?

Biopsija parodys tiksliai kas ten yra.Saunuole,kad iskart pasidarei biopsija 4u.gif
Man netyre tu virusu,nes ju begale,sake nera prasmes.Pvz.pakitimus gali sukelti ir herpes virusas,negi visu dabar ieskosi g.gif Lieka laukti,sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sekmes, Leda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leda @ 2012 10 20, 09:43)
Mano atsakymas - ASCUS (LSIL ?)....  g.gif
Žodžiu, gydytoja sakė, kad jei būtų tik ASCUS, tai rekomenduotų tik stebėt, o dabar pasiūlė biopsiją - tai iš karto ir padarė  smile.gif Nenorėjau ilgai delst, tai pagalvojau, geriau susimokėsiu ir padarys iš karto...

biopsija parodys tiksliai kokio lygio pakitimai,o zpv gali pasidaryt tyrima ir matysi ar ji turi ar ne.ir po metu pasikartosi,nes zpv virusas nestovi,jis iskeliauja per lasteles,taigi didele tikimybe,kad metu laikotarpi jis iseis 4u.gif pranesk atsakymus po biopsijos 4u.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Vakar apturejau konizacija Norvegijoj [ CIN3/CIS]. Procedura buvo paprasta ir greita, skausminga, nes buvo taikoma vietine nejautra (ne skaudziau, nei biopsija). Savijauta puiki, tik vengiu prisest. Siek tiek teplioja.Lauksiu geru rezultatu! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazimiera Shuva @ 2012 10 27, 16:18)
Vakar apturejau konizacija Norvegijoj [ CIN3/CIS]. Procedura buvo paprasta ir greita, skausminga, nes buvo taikoma vietine nejautra (ne skaudziau, nei biopsija). Savijauta puiki, tik vengiu prisest. Siek tiek teplioja.Lauksiu geru rezultatu! smile.gif  4u.gif

Sekmes !!! Laukiam kartu geru rezultatu bigsmile.gif Man konizacija nepalyginamai skausmingesne uz biopsija buvo( palyginus, tai biopsija niekis pasirode), nejautra irgi vietine buvo. Man dare Airijoj smile.gif
Atsakyti
gitule, kiek tau suleido nuskausminamuju? Man buvo 4duriai, skausmingi jie, bet ta pati skausma jauciau ir konizacijos metu [gerai,kad truko labai trumpai]. Kiekvienos ''skausmo'' jutimas ir supratimas skirtingas smile.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos,
sakykit, kiek daktarė Jums patarė susilaikyti nuo lytinių santykių po kaklelio biopsijos? Nieko nesakė, o aš ir nepaklausiau...
Dar skaičiau, kad vonioje maudytis negalima savaitę.. Ar tikrai?
Atsakyti
QUOTE(charmy_diamond @ 2012 10 28, 14:53)
Merginos,
sakykit, kiek daktarė Jums patarė susilaikyti nuo lytinių santykių po kaklelio biopsijos? Nieko nesakė, o aš ir nepaklausiau...
Dar skaičiau, kad vonioje maudytis negalima savaitę.. Ar tikrai?

Man sake 4-6savaites, taip pat ir nesimaudyti vonioje,baseine, kt vandens telkiniuose.
Atsakyti
QUOTE(Kazimiera Shuva @ 2012 10 28, 13:41)
gitule, kiek tau suleido nuskausminamuju? Man buvo 4duriai, skausmingi jie, bet ta pati skausma jauciau ir konizacijos metu [gerai,kad truko labai trumpai]. Kiekvienos ''skausmo'' jutimas ir supratimas skirtingas smile.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif

Man buvo 2 duriai 4u.gif As taip ir pagalvojau, kad nepakankamai nuskausmino, nes skaudeti taip neturetu unsure.gif
Atsakyti