Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija ( 9 tema )

http://www.antakpol.....php?1752124548
akcijoje, kurios tikslas paskatinti moteris pasitikrinti dėl gimdos kaklelio vėžio naudojant pažangiausiais technologijas Lietuvoje - skystosios citologijos PAP tyrimą BD SurePath™.
Akcija vyksta kovo 1 - 31 d., akcijos metu taikoma speciali tyrimo kaina 54 Lt (pritaikius 40 % nuolaidą reguliariam 90 Lt įkainiui).

Nepraleiskit progos!!!
Privačiai šis tyrimas kainuoja 150Lt, poliklinikoje-90Lt (nera kompensuojamas)
Akcijos metu 54Lt.

Sveikatytės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 03 09, 07:47)
labas rytas.
Vis gi kraujuoju toliau. Nakti nedaug, dabar atsikelus trpt daugiau, bet tikrai ne taip,kad tai sukeltu kazkokia baime  g.gif ir tikrai toli saukia iki kraujopludzio kaip buna ( pvz. per persileidima ). Nors kraujas sviezias (man taip atrodo), bet kolkas ziuriu kas bus. Nu ***** savaitgalis ir dar ne bet koks o ilgasis  doh.gif kiaulystes desnis kaip sakant. Aisku , jei jau kas labai leksiu i skubios  priemima, o dabar ka daryt, laukiu unsure.gif nu ir svarbiausia,kad visas internetas pilnas kaip visos pradejo kraujuot, kaip kraujavo ir ale normalu viskas, bet ko tada tos gydytojos taip  g.gif operavusios gydytojos pasakymas toks, ,,gali pradet kraujuot, numirt nenumirsi, bet strioko bus'' itariu cia ji gal ta kraujopludi turejo omenyje, nes sitas tai kolkas to ,,strioko'' nekelia  g.gif 

Gitule geru rezultatu  4u.gif

Manau,kad visai normalus tas jusu toks pakraujavimas,greiciausiai sasas salinasi.Nepergyvenkite per daug.Jau jau pradetu begti kaip is krano tuomet jo lekti reiktu,o dabar tikrai normalu.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2013 03 09, 17:09)
Manau,kad visai normalus tas jusu toks pakraujavimas,greiciausiai sasas salinasi.Nepergyvenkite per daug.Jau jau pradetu begti kaip is krano tuomet jo lekti reiktu,o dabar tikrai normalu.

4u.gif aciu

viskas perejo i tepliojima tai ir nebesuku galvos
Atsakyti
Na as vel su savo bedom. Snd pas gydytoja buvau, bet negavau israso. Ats suzinojau auksto laipsnio ikiveziniai pakitimai, viskas pasalinta. Grizinejant po pusdienio mieste iskrito kresulys ir dbr jau tikrai kraujuoju svieziu krauju. Guliu namie, laukiu kas toliau, kaip is krano nebega, bet kraujuoja, ryskiai. Tai pasirodo tik snd kai praejo 15 dienu tas sasas krito, ana karta ten turbut ne tai buvo, nes kraujas buvo lb sviesus, rozinis, o dbr tikras.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 03 13, 19:19)
Na as vel su savo bedom. Snd pas gydytoja buvau, bet negavau israso. Ats suzinojau auksto laipsnio ikiveziniai pakitimai, viskas pasalinta. Grizinejant po pusdienio mieste iskrito kresulys ir dbr jau tikrai kraujuoju svieziu krauju. Guliu namie, laukiu kas toliau, kaip is krano nebega, bet kraujuoja, ryskiai. Tai pasirodo tik snd kai praejo 15 dienu tas sasas krito, ana karta ten turbut ne tai buvo, nes kraujas buvo lb sviesus, rozinis, o dbr tikras.

gal mm prasidejo?ar ne laikas?saunu,kad viskas pasalinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2013 03 13, 19:32)
gal mm prasidejo?ar ne laikas?saunu,kad viskas pasalinta thumbup.gif
dar trpt ne laikas...
schmoll.gif ir mmm kai ateina ,,perspeja'' o cia grynai kraujas, per mmmm trpt kitoks buna tas reikalas. doh.gif
Atsakyti
Lerikyte, smagu kad viska pasalino thumbup.gif

del kraujavino tai man tepliojo visa laika po operacijos, o daug anksciau nei turejo buti mmm pradejo kraujuoti bet uzskaiciau tai kaip mmm, tiesa kraujavau labai labai stipriai pirmas 5 DIENAS blink.gif poto ammazejo viso buvo apie 9 dienas, bet mano gine sake kad normalu, kad pasikeite truputy...
Vat dabar antrosios turi buti , bet tik teplioja 3 diena daugiau nieko...

jei labai neramu, gali pasikonsultuoti su savo gydytoja...
Atsakyti
manau,kad viskas įvyko taip kaip turėjo būti g.gif
vakar po nakties vėl daugiau pradėjau kraujuot, pasišalino antras krešuliukas. Tada dar truputį, bet nebaisiai ir po truputį kraujavimas išvis liovėsi. bigsmile.gif šiandien po nakties - nieko bigsmile.gif o jau buvau pasiruošus prieš savaitgalį šnd važiuoti pas gydytoją ( nes šnd dirba), bet nebereikia smile.gif Kaip suprantu, kraujavimas prasideda kad nustumt ta šašą,nes kaip suprantu jis krito tikrai ne per anksti (15 - 16 dienų po operacijos) ir matyt viskas nukritus užsitraukė. ax.gif kadangi, kaip suprantu, pjauna abiejose pusėse kaklelį tai ir šašiukai du.

dabar po kelių dienų turi būti mmm.

Tiesa, žadėjau kad paklausinėsiu gydytojos kas ten kaip toliau vyksta. Pradejau klaust, kad sakau o jei po puses metu zpv vel bus tai tada ka, ji pasake,kad greiciausiai taip nebus,nes po radikalios konizacijos dazniausiai nelieka to viruso. na ir tada pagailejau jos, nei uz duru lauke dar turbut 6 moterys, galvoju tiek to lekiu ir netrukdau.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 03 15, 11:46)
manau,kad viskas įvyko taip kaip turėjo būti  g.gif
vakar po nakties vėl daugiau pradėjau kraujuot, pasišalino antras krešuliukas. Tada dar truputį, bet nebaisiai ir po truputį kraujavimas išvis liovėsi. bigsmile.gif šiandien po nakties - nieko  bigsmile.gif o jau buvau pasiruošus prieš savaitgalį šnd važiuoti pas gydytoją ( nes šnd dirba), bet nebereikia  smile.gif  Kaip suprantu, kraujavimas prasideda kad nustumt ta šašą,nes kaip suprantu jis krito tikrai ne per anksti (15 - 16 dienų po operacijos) ir matyt viskas nukritus užsitraukė. ax.gif kadangi, kaip suprantu, pjauna abiejose pusėse kaklelį tai ir šašiukai du.

dabar po kelių dienų turi būti mmm.
Tiesa, žadėjau kad paklausinėsiu gydytojos kas ten kaip toliau vyksta. Pradejau klaust, kad sakau o jei po puses metu zpv vel bus tai tada ka, ji pasake,kad greiciausiai taip nebus,nes po radikalios konizacijos dazniausiai nelieka to viruso. na ir tada pagailejau jos, nei uz duru lauke dar turbut 6 moterys, galvoju tiek to lekiu ir netrukdau.

Norėtųsi tuo tikėti, bet aš kažkodėl įsikalus į galvą kad jis ir toliau pas mane gyvena ir "sėkmingai" siautėja po kaklelį, todėl ir toliau vystosi tie pakitimai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pantheriuke @ 2013 03 18, 15:20)
Norėtųsi tuo tikėti, bet aš kažkodėl įsikalus į galvą kad jis ir toliau pas mane gyvena ir "sėkmingai" siautėja po kaklelį, todėl ir toliau vystosi tie pakitimai..  g.gif

sveikos merginos,jungiuosi ir aš prie jūsų. žinote turime visos vieną bendrą reikalą- savyje nešiojamės tikrą tiksinčią bombą,kuri neduoda ramybės nei dieną nei naktį.man prieš 12 metų kai rado LSIL pasidariau konizaciją poto eilę metų tyrimai idealūs ,o štai pernai tik bumt kaip perkūnas iš dangaus HSIL CIN3 .vat ir nesinervuok žmogau jei gali .vėl pjaustė dabar tyrimai geri . o kas gali garantuoti ,kad po kiek metų vėl koks velnias neišlys
Atsakyti
QUOTE(audrelė @ 2013 03 19, 12:36)
sveikos merginos,jungiuosi ir aš prie jūsų. žinote turime visos vieną bendrą reikalą- savyje nešiojamės tikrą tiksinčią bombą,kuri neduoda ramybės nei dieną nei naktį.man prieš 12 metų kai rado LSIL pasidariau konizaciją poto eilę metų tyrimai idealūs ,o štai pernai tik bumt kaip perkūnas iš dangaus HSIL CIN3 .vat ir nesinervuok žmogau jei gali .vėl pjaustė dabar  tyrimai geri . o kas gali garantuoti ,kad po kiek metų vėl koks velnias neišlys

Niekas nieko negali garantuoti, bet juk 12 metų tyrimai buvo idealūs ir tuom, manau, tikrai reikia džiaugtis. Žinoma, dabar vėl ištvėrėte operaciją, vėl nervai ir t.t., bet pažiūrėkim iš gerosios pusės, juk pakitimus aptiko ikivėžinius, vadinasi viskas laiku nustatyta ir padaryta, nesvarbu, kad operacija jau antra, bet džiaukimės, kad ne vėžį rado. Puikiai suprantu kaip jaučiatės, nes tikrai turime būti visada pasirengę, kad bet kada ir vėl gali viskas atsinaujinti. Todėl ir privalom dažniau tikrintis ir labiau savimi rūpintis 4u.gif Nors aš pati lygiai taip pat sakau, kad organizme gyvena lyg tiksinti bomba, kuri bet kada gali sprogti, bet juk reikia tikėtis, kad viskas bus gerai ir tuo pačiu nepamiršti džiaugtis gyvenimu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos motereles. Jungiuosi ir as prie sios temos. Trumpai apie savo padeti papasakosiu. Pirma savo vaika pagimdziau pries 8 metus. Po gimdymo gydytoja pastebejo zaizdele, seke, stebejo, citologiniai buvo be pakitimu, kartais rode uzdegima. Didesnes problemos atsirado kai susiduriau su nevaisingumo problema, nepavyko pastoti antra karta. Gimdos kaklelis nuo besikartojanciu uzdegimu(as ju nejausdavau ir nejauciu) darosi vis negrazesnis. Reikia operuotis, bet reikia isnesioti dar viena leliuka. Kaklelis negrazus, bet tyrimai nieko blogo nerodo Zpv neigiamas. Po keliu laparaskopiju pastojau ir pagimdziau leliu savo. Po gimdymo citologinis nieko blogo nezadejo, bet kaklelis operuotinas. Pries savaite buvau pas gydytoja, padare citologini atsakymo laukti tik apie tris savaites doh.gif , bet sake operuotis reiks butinai. Taigi sulaukiu atsakymo ir po velyku operuojuosi.
Noriu paklausti, gal yra kuriom dare gimdos kaklelio operacija chirurginiu budu, ne konizacija. Gal trumpai pasidalintumete patirtimi ir koks pooperacinis laikotarpis, gydytoja minejo, kad trumpesnis nei po konizacijos.
Ir zinoma labai tikiuosi, kad nebus atsirade dideli pakitimai per metus laiko. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lince23: 19 kovo 2013 - 18:54