Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija ( 9 tema )

Aš rugpjūčio pabaigoje gavau siuntimą iš ginės, sulaukiau mm, joms besibaigiant užsiregistravau operacijai Antakalnio klinikose, iškart užrašė rugsėjo 6 d. Prieš tris dienas iki operacijos pasidariau tyrimus - kraujo grupės, gliukozės, krešėjimo, bendrą šlapimo ir kardiogramą - visi tyrimai reikalingi prieš operaciją ir galioja 10 dienų. Operacijos dieną atvykom į klinikas 7:30 val, operaciją atliko apie 12 val.
Nėra ko bijoti, po operacijos bus tik geriau nei be jos 4u.gif Stiprybės visoms
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif ,
dziaugiuosi uz visas kieno rezultatai teigiami, man konizacija daryta rugpjucio menesi, rastas carcinoma in situ, bet konizacija neradikali, neviskas pasalinta, nors, pasak gydytojo didzioji dalis blogybes ispjauta, dabar buvau paitikrinti, viskas graziai ssugije, kaip ir galeciau gult vel konizacijai, bet gydytojai baisiai nepatiko gleivine, einu is proto, tai gal sakau jau visi blogumai i gleivine persimete, sakau tai kas tai gleivinei, sako gal polipai, labai isvesejus ar padidejus, sako dabar tvarkysim gleivine, paskui darysim konizacija, tai gausis taip, jog nuo pirmo konizacijos bus 3 men praeje, tai jau i kokia 1 ar 2 stadija ten viskas issivytys belaukiant, nervas ima negaliu, zliumbiu buliaus asarom , visa gyvenima buvo ta gleivine normali, tik tereikejo ta konizacija atlikt dar ta gleivine susikniso, nu zodziu, beda po viena nevaiksto verysad.gif verysad.gif verysad.gif . na, bet tikiuosi ir mano to bedos kada nors baigsis, gydytoja sako issioperuosi viska susitvarkysi ir uzmirsi, nu, kad jos zodziai Dievui i ausi
Atsakyti
QUOTE(koneliux @ 2012 09 30, 20:09)
sveikos merginos 4u.gif ,
dziaugiuosi uz visas kieno rezultatai teigiami, man konizacija daryta rugpjucio menesi, rastas carcinoma in situ, bet konizacija neradikali, neviskas pasalinta, nors, pasak gydytojo didzioji dalis blogybes ispjauta, dabar buvau paitikrinti, viskas graziai ssugije, kaip ir galeciau gult vel konizacijai, bet gydytojai baisiai nepatiko gleivine, einu is proto, tai gal sakau jau visi blogumai i gleivine persimete, sakau tai kas tai gleivinei, sako gal polipai, labai isvesejus ar padidejus, sako dabar tvarkysim gleivine, paskui darysim konizacija, tai gausis taip, jog nuo pirmo konizacijos bus 3 men praeje, tai jau i kokia 1 ar 2 stadija ten viskas issivytys belaukiant, nervas ima negaliu, zliumbiu buliaus asarom , visa gyvenima buvo ta gleivine normali, tik tereikejo ta konizacija atlikt dar ta gleivine susikniso, nu zodziu, beda po viena nevaiksto verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif . na, bet tikiuosi ir mano to bedos kada nors baigsis, gydytoja sako issioperuosi viska susitvarkysi ir uzmirsi, nu, kad jos zodziai Dievui i ausi

koneliux,labai suprantu tavo nerima friends.gif . O jeigu pabandytum dar vieno gydytojo nuomones paklaust? Nebent labai pasitiki savo gydytoja, bet manau antra nuomone nepamaisytu. Gal kitas gydytojas kitoki sprendima pasiulytu? 4u.gif Per 3 menesius kazin ar issivystys i 1 ar 2 stadija... Suprantu, kad moraliskai labai sunku, bet pasistenk susiimti ir maziau nervuotis, nes tai sveikatos neprideda 4u.gif Tikiu, kad viskas bus gerai, laikykis, mergyt !!! As savo atsakymu dar laukiu, konizacija buvo atlikta pries 2.5 savaites...
Atsakyti
koneliux 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(gitule @ 2012 10 01, 00:37)
... atsakymu dar laukiu, konizacija buvo atlikta pries 2.5 savaites...

ir kaip dabar jautiesi?

man darys lapkričio pradžioj, nes dabar niekaip nespėjau tyrimų pasidaryt iki gyd. atostogų.
Atsakyti
Sveikos,
ir aš jungiuosi prie jūsų 4u.gif spalio gale laukia konizacija, kažkaip neramu, visą savaitgalį apie tai galvojau, nors dar daug laiko. Gal kuri operavotės KMUK ?
Ir gal galėtumėte parašyti ką reikia turėti su savimi gulantis tom keliom dienom, nes man tik surašė kokius tyrimus reikia atlikti, o apie kitką net negalvoj tuo metu buvo..
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 10 01, 08:54)
ir kaip dabar jautiesi?

man darys lapkričio pradžioj, nes dabar niekaip nespėjau tyrimų pasidaryt iki  gyd. atostogų.

Jauciuosi visai gerai bigsmile.gif Dar teplioja, kartais daugiau pakraujuoju, kartais maziau, buna pilva pamaudzia, bet is esmes savijauta gera thumbup.gif
Siandien gavau atsakyma, kad dabar pasitikrinti po 6 menesiu, viska ispjove yahoo.gif assa.gif

pantheriuke, crazy lady, viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pantheriuke @ 2012 10 01, 14:03)
Sveikos,
ir aš jungiuosi prie jūsų  4u.gif  spalio gale laukia konizacija, kažkaip neramu, visą savaitgalį apie tai galvojau, nors dar daug laiko. Gal kuri operavotės KMUK ?
Ir gal galėtumėte parašyti ką reikia turėti su savimi gulantis tom keliom dienom, nes man tik surašė kokius tyrimus reikia atlikti, o apie kitką net negalvoj tuo metu buvo..

nieko kaip ir nereikia pasiimti, turejau toletinio pop., pora paketu, kad jeigu ka, turejau naktinukus ir chalata, nors ten duoda, bet su savais mieliau smile.gif tapkes reikia tureti, dar kai skambinausi i ligonine sake tureti sumustiniu, atsigerti turejau vandens ir lyg viskas. ten ilgai nelaiko jei ryte operuos, tai vakare ir paleis, mane apie puse 2 dienos operavo, laukem anesteziologo, buvo kitame skyriuje, kiti atostogavo, tai palaike per nakti ir ryte isleido namo.

Papildyta:
QUOTE(gitule @ 2012 10 01, 14:37)
Jauciuosi visai gerai  bigsmile.gif  Dar teplioja, kartais daugiau pakraujuoju, kartais maziau, buna pilva pamaudzia, bet is esmes savijauta gera  thumbup.gif
Siandien gavau atsakyma, kad dabar pasitikrinti po 6 menesiu, viska ispjove yahoo.gif assa.gif

pantheriuke, crazy lady, viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kaip idomiai, as po konizacijos kai nuejau pas savo ginekologe, tai sake pirma tepineli reikia pasidaryti po 2 menesiu po konizacijos, o antra dar po 3 menesiu, o tau tik po puses metu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga**: 01 spalio 2012 - 14:32
QUOTE(smilga** @ 2012 10 01, 13:32)
kaip idomiai, as po konizacijos kai nuejau pas savo ginekologe, tai sake pirma tepineli reikia pasidaryti po 2 menesiu po konizacijos, o antra dar po 3 menesiu, o tau tik po puses metu  g.gif

Pas mus Airijoj kitaip 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Dziaugiuosi uz visas, kurioms ispjove viska!! smile.gif Dariausi kalposkopija ir biopsija Rugpjuti (Lietuvoje), tai atsakymas buvo CIN3/CIS. Dabar laukiu Norvegijoje vizito pas ginekologa, kur suplanuosim gimdos kaklelio konizacija. Ar yra dar kuri nors is dalyviu, kuri Norvegijoj tokia operacija turejo?
Atsakyti
QUOTE(Kazimiera Shuva @ 2012 10 01, 22:04)
Dziaugiuosi uz visas, kurioms ispjove viska!! smile.gif Dariausi kalposkopija ir biopsija Rugpjuti (Lietuvoje), tai atsakymas buvo CIN3/CIS. Dabar laukiu Norvegijoje vizito pas ginekologa, kur suplanuosim gimdos kaklelio konizacija. Ar yra dar kuri nors is dalyviu, kuri Norvegijoj tokia operacija turejo?

Imk 4u.gif
Man rodos buvo viena mergaite is Norvegijos, jeigu neklystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2012 10 01, 13:37)
Jauciuosi visai gerai  bigsmile.gif  Dar teplioja, kartais daugiau pakraujuoju, kartais maziau, buna pilva pamaudzia, bet is esmes savijauta gera  thumbup.gif

pantheriuke, crazy lady, viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man irgi po 6 men.tik reikejo kartoti OCT.Pries gera men.prisidaviau,tik niekaip atsakymu negaliu nueiti susizinot,nes mano vaikas ligoninej po operacijos verysad.gif
Stiprybes visoms 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(orxid @ 2012 10 02, 16:38)
Man irgi po 6 men.tik reikejo kartoti OCT.Pries gera men.prisidaviau,tik niekaip atsakymu negaliu nueiti susizinot,nes  mano vaikas ligoninej po operacijos  verysad.gif
Stiprybes visoms 4u.gif

labuka 4u.gif o paskambint negali suzinot?kas vaikuciui? unsure.gif stiprybes 4u.gif
Atsakyti