Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(,,Selina'',2012 09 20, 11:00)
Gal ko nors saldaus?

user posted image
norėčiau privynioti sausainukų - obuolių skiltelės sluoksniuotoje tešloj.. bet tešlos nėra ir tingiu važiuot iki parduotuvės.. gal pačiai pasidaryt..
Atsakyti
Velnias tempera 37,5 . O aš antra diena po IUI
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 09 20, 11:50)
Velnias tempera 37,5 .  O aš antra diena po IUI

Sveikute kaip ten viskas vyksta kokie tyrimai reikalyngi man taip pat turi daryt IUI bet laukimas ir nezinomybe pribaigs mane nerandu sau vietos visiskai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija 25 @ 2012 09 20, 10:53)
Sveikute kaip ten viskas vyksta kokie tyrimai reikalyngi man taip pat turi daryt IUI bet laukimas ir nezinomybe pribaigs mane nerandu sau vietos visiskai  blush2.gif

jeigu jau paskyrė dieną IUI tai jokių tyrimų nedarys. Tik valanda anksčiau turės atvykti MB ir priduoti turtą, jį patikrins , išrinks geriausius ir po valandos sušvirkš į gimdą gyd. Pačiai reikės pūle apipilne būt tik. Ir visks. Skausminga tik piniginei:).
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 09 20, 10:50)
Velnias tempera 37,5 .  O aš antra diena po IUI

Oho, persisaldei? su gydytoja nekalbejai?
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 09 20, 10:58)
Oho, persisaldei? su gydytoja nekalbejai?

Nekalbėjau, bet galvoju, kad reikėtų.
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 09 20, 11:58)
jeigu jau paskyrė dieną IUI tai jokių tyrimų nedarys. Tik valanda anksčiau turės atvykti MB ir priduoti turtą, jį patikrins , išrinks geriausius ir po valandos sušvirkš į gimdą gyd. Pačiai reikės pūle apipilne būt tik. Ir visks. Skausminga tik piniginei:).

Man su donoro tures daryt nes pas maniski visiskai tuscia sad.gif
turim du kelius su donoro arba isivaikinimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija 25 @ 2012 09 20, 11:00)
Man su donoro tures daryt nes pas maniski visiskai tuscia sad.gif
turim du kelius su donoro arba isivaikinimas  verysad.gif

tai paskirtą valandą atlėksi ir viskas čiki piki bus. O kur čia darais? Nestimuliavo? Natūraliam cikle darai?
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 09 20, 12:02)
tai paskirtą valandą atlėksi ir viskas čiki piki bus. O kur čia darais? Nestimuliavo? Natūraliam cikle darai?

mes cia lietuvoj viska perejom tai vyras problemeliu turi tada patare mums kreiptis i embrions klinika tai va dabar tik pirma kart vyksiu siaip man turi dar tyrimus daryt o tada tik jei viskas gerai darys IUI
Atsakyti
Labuka visom 4u.gif
Pas mus Kl. saulė žeme ritinėjasi, tai nuotaika iškart thumbup.gif Darbais esu užsivertusi, tik per pietų pertrauką ir prisėdau, liksiu nevalgiusi, bet užtat gražesnė tongue.gif Mano fronte nieko gero, nieko naujo, gyvenu ir tiek smile.gif
Zuzla, sumąsinai mane su sausainiukais, bet dabar tenkinuosi ir šeimą lepinu kepiniais iš IKI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 09 20, 12:08)
Zuzla, sumąsinai mane su sausainiukais

o dabar? laugh.gif

user posted image

na o čia kad nesakytumėt, kad sėdžiu namie ir nieko neveikiu smile.gif galbūt šią savaitę pabaigsiu metriką užsakymui

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 20, 13:32)
o dabar? laugh.gif

user posted image

Isproteti thumbup.gif Neturi sirdies, darbe sedincioms tokius vaizdelius rodyt doh.gif Koks skanumelis wub.gif Tai kaip issisukai del teslos? Atrodo fantastiskai: noriu receptuko, nes nebandziau tokiu niekad blush2.gif
Atsakyti