Sveikute kaip ten viskas vyksta kokie tyrimai reikalyngi man taip pat turi daryt IUI bet laukimas ir nezinomybe pribaigs mane nerandu sau vietos visiskai
Sveikute kaip ten viskas vyksta kokie tyrimai reikalyngi man taip pat turi daryt IUI bet laukimas ir nezinomybe pribaigs mane nerandu sau vietos visiskai
jeigu jau paskyrė dieną IUI tai jokių tyrimų nedarys. Tik valanda anksčiau turės atvykti MB ir priduoti turtą, jį patikrins , išrinks geriausius ir po valandos sušvirkš į gimdą gyd. Pačiai reikės pūle apipilne būt tik. Ir visks. Skausminga tik piniginei:).
jeigu jau paskyrė dieną IUI tai jokių tyrimų nedarys. Tik valanda anksčiau turės atvykti MB ir priduoti turtą, jį patikrins , išrinks geriausius ir po valandos sušvirkš į gimdą gyd. Pačiai reikės pūle apipilne būt tik. Ir visks. Skausminga tik piniginei:).
mes cia lietuvoj viska perejom tai vyras problemeliu turi tada patare mums kreiptis i embrions klinika tai va dabar tik pirma kart vyksiu siaip man turi dar tyrimus daryt o tada tik jei viskas gerai darys IUI
Labuka visom Pas mus Kl. saulė žeme ritinėjasi, tai nuotaika iškart Darbais esu užsivertusi, tik per pietų pertrauką ir prisėdau, liksiu nevalgiusi, bet užtat gražesnė Mano fronte nieko gero, nieko naujo, gyvenu ir tiek Zuzla, sumąsinai mane su sausainiukais, bet dabar tenkinuosi ir šeimą lepinu kepiniais iš IKI
Isproteti Neturi sirdies, darbe sedincioms tokius vaizdelius rodyt Koks skanumelis Tai kaip issisukai del teslos? Atrodo fantastiskai: noriu receptuko, nes nebandziau tokiu niekad