Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(velnyte @ 2012 09 20, 10:34)
malonu girdėt, kad viskas tvarkoje drinks_cheers.gif

QUOTE(,,Selina'',2012 09 20, 10:48)
dziugu tave tokia linksma matyti thumbup.gif
nu nu.... po univerkes visas linksmumas dingo: mano vieno kursinio niekas nepatikrino, is kontrolinio isvare, nes laborante pamete mano 5 laboratorinius darbus, kurie turejo buti leidimas laikyti kontrolini. Kita kursini zadejo sian atvykti, kad as ginciau, taciau neatvyko. O ka - jiems nusispjauti. Juk mano problemos. gun_bandana.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 09 20, 10:58)
tiesiog su saule kažkur nuotaika pasidėjo.
galiu pasidalinti. Pas mane +27. Visi vis dar deginasi.

QUOTE(velnyte @ 2012 09 20, 11:50)
Velnias tempera 37,5 .  O aš antra diena po IUI
Tai labai gerai. Organizmas maziau priesinsis pastojmui. Bus uzimtas bacila ir nepastebes, kad cia kazkas uz jo nugaros dedasi... t.y. ne uz nugaros, o kiek kitur laugh.gif Tau ta pati gydytoja pasakys. Pergeras imunitetas irgi blogai norint pastoti.
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 09 20, 13:50)
Isproteti  thumbup.gif  Neturi sirdies, darbe sedincioms tokius vaizdelius rodyt  doh.gif Koks skanumelis  wub.gif  Tai kaip issisukai del teslos? Atrodo fantastiskai: noriu receptuko, nes nebandziau tokiu niekad  blush2.gif

tai kad jokio recepto nėra smile.gif šios tešlos siūlau nekartoti, nes dariau iš to kas yra (miltai, sviestas, pasukos..), imk geriau arba patikrintą arba tiesiog nusipirk parduotuvėj sluoksniuotą. iškočioji, supjaustai trikampiais, pabarstai cukrumi, cinamonu, ant platesnės pusės dedi obuolio skiltelę, suvynioji, patepi tryniu ir į orkaitę smile.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 20, 13:56)
Juk mano problemos. gun_bandana.gif

ir ten tavęs bėdos nepalieka doh.gif
Atsakyti
ZUZLA, sausainukai nuostabus. Super thumbup.gif

VELNYTE, VISKAS BUS GERAI. Pamatysi. Griebk ir stipraus tikejimo tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 20, 14:12)
ir ten tavęs bėdos nepalieka doh.gif

cia kaip kad man niekas niekada nieko neatnesa ant lekstutes, maza to, kad man tokia savoka kaip "sekme", "pasiseke" neegzistuoja, tai plius prie visko tik apsisunkina tiek, kiek gali siuo momentu. Kam vaikui tokia mama, kuri vien vaiksciuojanti problema. matyt, tame suo ir pakastas. Kad vaiku nera.

Zuzla, o ta nuotrauka - tai tavo kepti sausainiukai? Ta prasme - tavo darbo? Nu kaip is kulinarines knygos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 20 rugsėjo 2012 - 13:39
QUOTE(zuzla @ 2012 09 20, 14:12)
tai kad jokio recepto nėra smile.gif šios tešlos siūlau nekartoti, nes dariau iš to kas yra (miltai, sviestas, pasukos..), imk geriau arba patikrintą arba tiesiog nusipirk parduotuvėj sluoksniuotą. iškočioji, supjaustai trikampiais, pabarstai cukrumi, cinamonu, ant platesnės pusės dedi obuolio skiltelę, suvynioji, patepi tryniu ir į orkaitę smile.gif

sprendziant is foto, galvojau ten kokia super trapi (as lydaus butent del tokios). O sluoksniuotos as nemegstu schmoll.gif Ir kaip skonis tos naujos tavo sukurtos? g.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 20, 14:38)
Kam vaikui tokia mama, kuri vien vaiksciuojanti problema. matyt, tame suo ir pakastas. Kad vaiku nera.

Gausi dubcan, kas cia dabar per kalbos blink.gif Niekam nera lengva siam gyvenime, tik skirtingose srityse. Man, asmeniskai, esi labai idomus ir stiprus zmogutis. Butent stipriems ir tenka nemazai kliuciu tikslui pasiekti 4u.gif Siuos zodelius del tikslo noriu ikalti ir sau i galva, nes reikia... reikia judeti, daryti, kovoti ... kad ir paciai su savim, tik ne vienai, t.y. nevienisai siame klausime. Nes esat jus, mes, ir oj dar kiek daug tokiu group.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 09 20, 14:51)
reikia judeti, daryti, kovoti ... kad ir paciai su savim, tik ne vienai, t.y. nevienisai siame klausime. Nes esat jus, mes, ir oj dar kiek daug tokiu  group.gif

as per 34 metus nu jau taip pavargau... toks jausmas, kad aplinkiniai is manes juokiasi... jau sakau draugei, kad nesimokysiu sio egzamino, nes nera 16-to bilieto atsakymu, tai as butinai ji istrauksiu. Bergzdzias reikalas kalti likusius 49. Niekada negalvojau, kad man taip sunkiai viskas klosis per visa gyvenima. Atrode, kad turi buti nors kiek sekmes. bet, pasirodo - ne visiems. Kaikuriems tenka tik arti, eiti, galva i siena dauzytis ir tik tai padeda judeti milimitriniais zingsneliais. O kitiems - bac, ir kilometras iveiktas perpus trumpesni laika, nei as savo milimetra prasliauziu.

Pasidariau lavasa su liesa varske ir pomidorais. vat. antidepresantas.
Atsakyti
cia kaip kad man niekas niekada nieko neatnesa ant lekstutes, maza to, kad man tokia savoka kaip "sekme", "pasiseke" neegzistuoja, tai plius prie visko tik apsisunkina tiek, kiek gali siuo momentu.

Kam vaikui tokia mama, kuri vien vaiksciuojanti problema. matyt, tame suo ir pakastas. Kad vaiku nera.

Zuzla, o ta nuotrauka - tai tavo kepti sausainiukai? Ta prasme - tavo darbo? Nu kaip is kulinarines knygos.

nesakau, kad turi būti super, bet tai galėtų tiesiog normaliai viskas klostytis doh.gif

čia tai perdedi smile.gif

viskas mano - ir sausainiai, ir nuotrauka smile.gif

QUOTE(DruiDe @ 2012 09 20, 14:51)
sprendziant is foto, galvojau ten kokia super trapi (as lydaus butent del tokios). O sluoksniuotos as nemegstu  schmoll.gif Ir kaip skonis tos naujos tavo sukurtos?  g.gif

trapi, bet kietoka.. perlaikiau g.gif
o man kaip tik sluokniuota essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 20, 15:33)
nesakau, kad turi būti super, bet tai galėtų tiesiog normaliai viskas klostytis doh.gif 

čia tai perdedi smile.gif

trapi, bet kietoka.. perlaikiau g.gif
o man kaip tik sluokniuota essen.gif:

galetu... butent normaliai. juk nereikia man tos dangaus manos, tiesiog, kad normaliai - kad niekas nieko nepametinetu, kad nesiuntinetu "ateiti po savaites", kad apskritai butu nors koks susikalbejimas, kad netraukciau vienintelio neturimo belieto... tik tiek...

su tokia 'sekme' kur cia neperdesi doh.gif

Alia tu kulinare smile.gif Labai graziai atrodo. Galetum iliustracijas knygoms paveiksluoti..
Man sloksniuota tai ne. Kazkaip perriebiai. Bet kruasanus tai megstu. Bet su suriu ir kmynais. labai skanu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 20, 15:38)
Alia tu kulinare smile.gif Labai graziai atrodo. Galetum iliustracijas knygoms paveiksluoti..

Man sloksniuota tai ne. Kazkaip perriebiai. Bet kruasanus tai megstu. Bet su suriu ir kmynais. labai skanu.

ačiū, bet tai tiesiog geras fotikas smile.gif

niam niam.. būtent, į tą sluoksniuotą galima tokių skanėstų privyniot, kad oioioi... reikės nusipirkti ir su cukinija ką nors skanaus sugalvoti bigsmile.gif

kaip atsikratyti širšių avilio? g.gif virš balkono kampe skylę rado doh.gif visa laimė, kad balkonas stiklintas ir neatidarinėjamas dėl kai kurių pūkuotų personų, bet būna, kad reikia plyšiuką palikti, ir jau kaip mat įskrenda, o mano gražuolė tai neskiria jų nuo musių..
Atsakyti
Atrodo suprantu unsure.gif Pati vis pagalvoju, kad matyt pasauliui nereikalingas toks kūrinys, kokį sukurtume mes su vyru huh.gif hrenovi kūrėjai

QUOTE(zuzla @ 2012 09 20, 15:33)
Rimtai pagalvojau kad iš interneto nuotrauka doh.gif blush2.gif Nerealūs ir sausainiai, ir nuotrauka wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Zuzla, duokš man bent porą tų sausainių, a? ax.gif

Maidenana, laikykis tu ten kažkaip unsure.gif Ir visai tu ne vaikščiojanti problema...

Maika, aš tave sapnavau čia kurią naktį unsure.gif Nepamenu kaip, tik atsimenu, kad buvai šviesiais lygiais pusilgiais plaukais. Daugiau nieko neatsimenu biggrin.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 09 20, 14:45)
kaip atsikratyti širšių avilio? g.gif virš balkono kampe skylę rado doh.gif visa laimė, kad balkonas stiklintas ir neatidarinėjamas dėl kai kurių pūkuotų personų, bet būna, kad reikia plyšiuką palikti, ir jau kaip mat įskrenda, o mano gražuolė tai neskiria jų nuo musių..

Pas mus tas pats buvo. Kai pamatėm katiną, gaudantį širšę, nutarėm, kad reikia jų atsikratyt. Namą tai gerą jos ten susisukusios buvo. Vyras tiesiog išpurškė dichlofosu, ar kaip ten jis... Ir viskas, numiro širšės...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 20, 15:45)
ačiū, bet tai tiesiog geras fotikas smile.gif

niam niam.. būtent, į tą sluoksniuotą galima tokių skanėstų privyniot, kad oioioi... reikės nusipirkti ir su cukinija ką nors skanaus sugalvoti bigsmile.gif

nu, zinok, tokiai kaip as duok kad ir superini fotika... tai butinai neeiks kokia tais funkcija biggrin.gif Ne, siaip tai fotikas tai fotikas, bet dar reikia moketi juo naudotis. O tu tikrai moki. As rimtai pagalvojau, kad nuotrauka internetine is kokio tais restorano... unsure.gif

Cukinija su morkytem.. g.gif ar su pomidorais. bet pomidorai istis.. slapia gausis..

ooooo... man atrodo, kazkaip dumus ten reikia pripusti, i ta skylute. mano vyras tai sudejo sieteli ant langu del tos pukuotos personos..

QUOTE(maika @ 2012 09 20, 15:46)
Atrodo suprantu unsure.gif Pati vis pagalvoju, kad matyt pasauliui nereikalingas toks kūrinys, kokį sukurtume mes su vyru huh.gif hrenovi kūrėjai
vat vat... kaip pazistama.

Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 09 20, 15:55)
Maika, aš tave sapnavau čia kurią naktį  unsure.gif Nepamenu kaip, tik atsimenu, kad buvai šviesiais lygiais pusilgiais plaukais. Daugiau nieko neatsimenu biggrin.gif

as antra nakti is eiles kosmarus sapnuoju... kad net pabundu slapia salta..
Atsakyti