Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kūnas - lyg armonika

Na kaip iš mano gyvenimo biggrin.gif tik aš jau 7 metus taip vargstu ir mano viršutinė riba kiek didesnė biggrin.gif. Tiesa, Smurka, labai neprasta mankšta - Bodyfkex'as, ja išmokus gali atlikti namuose, nereikia jokių prietaisų, na tik kas diena rasti laiko tam cool.gif biggrin.gif formas išriškina labai greitai, o kai prasideda eilinis "ataugimo" etapas tai ne beformė ir išsiputusi beatrodai, o tiesiog didelių formų biggrin.gif. Sekmės tau tavo kelyje thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Oi, ne, tinginių sportas ne man schmoll.gif O bodyflex'as man kaip tik toks. Aš labiau pripažįstu tokį sportą, kuris teikia malonumą (plaukimas) arba yra smagus ir gerai išsunkia (aerobika)
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 05 06, 20:43)
Oi, ne, tinginių sportas ne man schmoll.gif O bodyflex'as man kaip tik toks. Aš labiau pripažįstu tokį sportą, kuris teikia malonumą (plaukimas) arba yra smagus ir gerai išsunkia (aerobika)

Smurka, o kaip del begiojimo? Lauke galima begioti, nieko nekainuoja. Jei su vaiku Vingio parke 10 kg nuvaiksciojai, tai gal dar kelis ir nubegiotum, a mirksiukas.gif Man labiausiai patinka begioti. Dabar kazkaip sporto klube pripratau. Teko pirktis abonenta visiems metams (tada daug pigiau gaunasi), tai negi dabar praleidinesiu. O dar treneris simpatiskas ax.gif Bet anksciau labai smagu budavo palei Vilnele begioti ar siaip kokios mokyklos stadione ratus sukti. Numesti as nenumetu nieko, bet bent jau nebepriaugu:) Labai jau saldumynus megstu:)
Turbut daug moteru pazista ta numetu-priaugu-numetu.... Bet tu isties taikliai tai aprasei:) Kada tavo kokia knyga pamatysim?
Atsakyti
honkute, dėl to, kad bėgiojimas nieko nekainuoja, dėl to jis ir trunka kokias dvi dienas blush-anim-cl.gif
O kai sumoki pinigus, tai kažkaip nepadoru už juos neatidirbti ax.gif
Atsakyti
Labai idomi tavo istorija, Smurka thumbup.gif

Manau, kad ne viena šioje istorijoje save atpažįsta ax.gif

Siūlau prie išvadų dar vieną punktą:
*pakilt nuo stalo kai dar truputį norisi valgyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Ech visai apie mane istorija rolleyes.gif . ir duomenys tie patys 165 ir ta riba - 67 kg . Dabar kaip tik ant jos ir stoviu.. Ir kaži ką atiduoč, kad svarstyklės pakryptų į kairę . O prieš pusmetį 64 buvo .. na , bet viltis miršta paskutinė.....
Atsakyti
Du kilus jau numečiau yess.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 05 04, 12:02)

Ir pats svarbiausias dalykas. Jei storulė nori sulieknėti, jinai turi ne laikytis dietos, o keisti gyvenimo būdą. Iš esmės ir iki smerties. Kitaip nieko nebus.  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Sėkmės tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 05 05, 00:34)
Šitą jo-jo galima nugalėi tik dviem būdais. Tiksliau, juos abu sujungus į vieną - t.y. subalansavus mitybą ir sportuojant be pertraukų. Ne pavasario-vasaros sezonu, o nuolat, ištisus metus.

vat ir as noreciau, bet deja verysad.gif cia nera sporto klubu... tai nutarem su vyru treniruokli pirkt ziuresim kas bus is to g.gif g.gif
Atsakyti
Gargžduose nėra sporto klubų? ohmy.gif Tai bent niša verslui smile.gif
Atsakyti
Nu fainuolė Smurka lotuliukas.gif Nu kaip linksmai perskaičiau viską, su tokiu geru jumoru viskas papasakota thumbup.gif (ypač ta dalis, kur pakrypusiu šriftu užrašyta:hihihi: ). Gerai, kad viena kabinete sėdžiu lotuliukas.gif Sėkmės tau, Smurka 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Smurka, ačiū. Ir prijuokinai ir gerų patarimų pateikei thumbup.gif

reiks palaipsniui pritaikyti tavo patirtį. Nu nepatinka man spintos dydžio moteriška,kuri spokso iš veidrodžio į mane. lotuliukas.gif
Atsakyti