QUOTE(Smurka @ 2006 05 04, 10:29)
ANTSVORIO PRIEŠISTORĖ
O viskas prasidėjo tada, kai į pasaulį pradėjo belstis mano dukra. Niekada negalėjau sau leisti prie stalo pernelyg atsipalaiduoti, nes tokia jau mano genetika - maisto veltui nešvaistau, ką suvalgau, tas į kūną.
Tad sužinojusi, kad laukiuosi, delnais tik suplojau ir pagalvojau: "va dabar tai pavalgysiu". Čiupau šaukštus į abi rankas ir kabinau į save grūdėtą varškę, užkąsdama silkių salotomis, o kad mažai nepasirodytų, desertui suvanodavau vieną skardinaitę konservuotų ananasų ar kokį puskilogramį ledų vienu prisėdimu. Visa tai užgerdavau taure šampano, nes nėščiai jo nesveikai norėjosi.
Kai sparčiai pradėjo kauptis kilogramai ir ne tik ten, kur besilaukiančiai mamai jie ir turėtų kauptis, susimąstydavau, jog leidžiu sau per daug. Bet sąžinės graužatis liaudavosi vos prisėdus prie stalo
Sykį, kai iki gimdymo buvo likę du mėnesiai, o aš jau buvau priaugusi beveik dvidešimt kilogramų, pradėjau skaičiuoti. Skaičiavau skaičiavau ir kad pradėjau kvatotis
Diedas klausia, ko čia taip įsismaginau. O aš jam pasakiau, jog pagal mano paskaičiavimus, gimdyti turėčiau išvažiuoti sverdama 90 kg. Vaikas paprastai gimsta 3-4 kg, dar šiek tiek nubėga vandenų ir placentos nebelieka, tad pagimdžiusi turėčiau sverti 85 kg
Kai prieš nėštumą svėriau tik 65, tokie skaičiai man atrodė nerealiai juokingi, nors diedas atsiviepė lyg mėšlo kandęs ir leptelėjo, jog visai nemato čia pagrindo liksmintis
Pagimdžiau. Tik po gimdymo svėriau ne 85, o visus 87
Bet per mėnesį, kasdien vaikštinėjant po Vingio parką su vežimėliu, man 10 kg "nusivaikščiojo". Ir svoris stabilizavosi, visada svėriau 77-80 kg.
Po trijų mėnesių grįžau į darbą. Viena kolegė atsinešė fotoaparatą ir papleškino ten mus darbinėj aplinkoj. Kai aš pamačiau save nuotraukose, netekau žado. Prieš mane sėdėjo išbrinkusi, gyvenimu nepatenkinta tetulė, kuri ir šiaip vos į kadrą tilpo. Ir kaip dar kėdė mane tokią atlaikė
Tada nutariau, jog privalau imtis priemonių.
O viskas prasidėjo tada, kai į pasaulį pradėjo belstis mano dukra. Niekada negalėjau sau leisti prie stalo pernelyg atsipalaiduoti, nes tokia jau mano genetika - maisto veltui nešvaistau, ką suvalgau, tas į kūną.

Kai sparčiai pradėjo kauptis kilogramai ir ne tik ten, kur besilaukiančiai mamai jie ir turėtų kauptis, susimąstydavau, jog leidžiu sau per daug. Bet sąžinės graužatis liaudavosi vos prisėdus prie stalo

Sykį, kai iki gimdymo buvo likę du mėnesiai, o aš jau buvau priaugusi beveik dvidešimt kilogramų, pradėjau skaičiuoti. Skaičiavau skaičiavau ir kad pradėjau kvatotis

Pagimdžiau. Tik po gimdymo svėriau ne 85, o visus 87

Po trijų mėnesių grįžau į darbą. Viena kolegė atsinešė fotoaparatą ir papleškino ten mus darbinėj aplinkoj. Kai aš pamačiau save nuotraukose, netekau žado. Prieš mane sėdėjo išbrinkusi, gyvenimu nepatenkinta tetulė, kuri ir šiaip vos į kadrą tilpo. Ir kaip dar kėdė mane tokią atlaikė

Tada nutariau, jog privalau imtis priemonių.
Primena mano istorija,as ir net negalvojau, kad taip yra ziuriai atrodau, kol, nepamaciau saves nuotraukose

Tokia įdomi istorija, kaip ir daugumai labai pažįstama
Įdomu, kaip Smurkai dabar sekasi išlaikyt esamą svorį, galėtų pasirodyt, nes labai smagu skaityt jos istorijas, jos tokios įkvėpiančios

tikrai butu idomu 
nes ir man numesti svori pamazu pavyksta tik jis nors truputi atsipalaidavus grista atgal

nes ir man numesti svori pamazu pavyksta tik jis nors truputi atsipalaidavus grista atgal

As ir lygiai taip pat - kaip armonika tai issipleciu, tai susitraukiu.
Nuo to ir visos "dailiosios" strijos ir visa kita. Virsvorio kaip ir neturiu[Ugis 178cm, svoris dazniausiai apie 70], bet svyravimai nuo 65 iki 75 vyksta. Dabar 74 stadijoj, per dvi sav priaugau 4kg[!!!!!] grizus is UK. Faaak.
Kai tik sveriu daugaiu nei 70... visada... NERA KA APSIRENGTI

Kai tik sveriu daugaiu nei 70... visada... NERA KA APSIRENGTI

Smurka, molodiec 
Labai patiko tavo istorija, nes skaitau ir matau save
irgi dažnai save vadinu armonika

Labai patiko tavo istorija, nes skaitau ir matau save

...o as jau baigiu patiket tokia teorija:
pagimdei dukra- sukusi, pagimdei sunu- priesingai, numesti priaugtus kg bus
po dukros sukudau tiek, kad buvo like vos ne vieni mano stambus kaulai, o dabar, maziui jau 2 m, o as NIEKAIP nesusidoroju su 10 kg antsvoriu
, jei ir pavyksta kelis kg numesti kokiomis nors priemonemis, tai jie laaaabai jau greit grizta. kaip armonika kokia: viena savaite i dzinsus telpu, kita jau ne.. NORS VALGAU saikingai ir baliuose dalyvauju retai
nebezinau ko griebtis,
o i sporto klubus vaikscioti kolkas nera kada, nebent kitamet, kai mazius prades eiti i darza
Papildyta:
jo... jau n kartu norejau ismesti 70 procentu spintu ir lentynu turinio, nes tik vieta uzima, bet vos tik pradedu atrinkineti, ziūūūū... ir to gaila, ir i ana dar KAZKADA
tikiuosi visgi ilisti
turbut be reikalo tikiuosi

po dukros sukudau tiek, kad buvo like vos ne vieni mano stambus kaulai, o dabar, maziui jau 2 m, o as NIEKAIP nesusidoroju su 10 kg antsvoriu

nebezinau ko griebtis,
o i sporto klubus vaikscioti kolkas nera kada, nebent kitamet, kai mazius prades eiti i darza

Papildyta:
QUOTE(DeeLady @ 2008 09 29, 23:00)

turbut be reikalo tikiuosi

super parašyta
tiek prisijuokiau
sėkmės metant svorį

Juokiausi skaitydama Smurkos istoriją net už pilvo susiėmusi

QUOTE(tiana @ 2008 10 19, 22:41)
...o as jau baigiu patiket tokia teorija:

O man kaip tik atvirkščiai. MAnau, kad čia ne nuo kūdikio lyties priklauso, bet nuo amžiaus ir gyvenimo būdo. Aš sūnų gimdžiau gūdžiais 92-aisiais, kai dar pampersų ir automatinių skalbiankių nebuvo, be to, karštą vandenį tik kartą per mėnesį atsukdavo

super
kaip dabar reikalai su dietom ir svoriu?

QUOTE(Smurka @ 2009 01 07, 18:18)
O man kaip tik atvirkščiai. MAnau, kad čia ne nuo kūdikio lyties priklauso, bet nuo amžiaus ir gyvenimo būdo. Aš sūnų gimdžiau gūdžiais 92-aisiais, kai dar pampersų ir automatinių skalbiankių nebuvo, be to, karštą vandenį tik kartą per mėnesį atsukdavo
TAi sukausi kaip voberė rate, mygom visi kilogramai ištirpo

tikrai nepriklauso nuo lyties...., tiesiog reikia maziau valgyti ir sportuoti, o jei maitinate....turekit kantrybes, istirps tie kilogramiukai....

Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2006 05 27, 19:12)
Čia jau smegenų pažeidimas, įtakotas 90-60-90 sterotipo
Dėl to dietologai delnais tik trinasi, privačius konsultacijų centrus tik steigiasi - šitiek darbo jie dar per amžius neturėjo 

beje dar Smurka, o ar nebandei pasivalyti organizma..tai irgi padeda...