šaunuole, smurka
oi nigaliu
jau žvengiau skaitydama
net ašaros uštryško
šaunuole, smurka
šaunuole, smurka
nereali istorija
arba tiksliau sakant nereali pasakotoja
prisijuokiau
Sventa teisybe, formos palaikymas tai yra VALIOS reikalas, bet tai neturi trukti menesi ar du.... turi tai tapti gyvenimo budu ..... O kartais taip tingisi atsikelti ir eiti sportuoti, ar atsisakyti skaniojo pyrago gabalo
Sventa teisybe, formos palaikymas tai yra VALIOS reikalas, bet tai neturi trukti menesi ar du.... turi tai tapti gyvenimo budu ..... O kartais taip tingisi atsikelti ir eiti sportuoti, ar atsisakyti skaniojo pyrago gabalo
QUOTE(vitalijas @ 2006 05 27, 14:57)
O kartais taip tingisi atsikelti ir eiti sportuoti, ar atsisakyti skaniojo pyrago gabalo 
o aš nesportuoju (nors nepakenktų), o vietoj gabalo suvalgau gabaliuką pyrago
Smurka, sese tu mano, kazkaip neuzkliuvo man is "zagranicos", kad tu svori meti
Maladec, nors viena artima sau siela radau...aprasyciau ir as savo priesistire, tik tingiu
Be to: jau du menesiai sportuoju ir raumenai uzaugo, ir strenu nebeskauda....bet pilvuks
, kad ji kur koks chirurgas-studenciokas bandymams nusiurbtu
.Taigi, gyvenimas mano -garmoska ir tesiasi ne nuo kudikio gimimo, o nuo 15 metu...beje man jau visi 33.
Atsibundu ir kekviena ryta, paziurejus i veidrodi pasizadu..........................., tu juk zinai, ka as pasizadu
bet ....
Beje ir budama sena bobulenciaj tikriausiai neprarasiu voilties
MAno epogejus buvo 95kg............minimumas 72kg....dabar jau visi 81kg
ugis didokas 180cm....bet argi tai svarbu, jei dvasia tiesiog prasyte prasosi i pora ismieru mazesnius rubus
.
Atsibundu ir kekviena ryta, paziurejus i veidrodi pasizadu..........................., tu juk zinai, ka as pasizadu
Beje ir budama sena bobulenciaj tikriausiai neprarasiu voilties
MAno epogejus buvo 95kg............minimumas 72kg....dabar jau visi 81kg
ugis didokas 180cm....bet argi tai svarbu, jei dvasia tiesiog prasyte prasosi i pora ismieru mazesnius rubus
QUOTE(Smurka @ 2006 05 27, 17:45)
hee, dzeldze, tavo bent KMI normalus. O aš sėdžiu kritinėj zonoj, kur jau iki visokių antsvorio skatinamų ligų - tik dar keli kilogramai belikę 
Ir tu , budama tokia protinga, tiki visokiais KMI????????
Jei roza uztinus ir veidrodis kvadratu, JEI DIEDAS ; SAKYDAMAS KOMPLIMENTA ISVADINA TAVE RUONIU
QUOTE(dzeldze @ 2006 05 27, 18:03)
Ir tu , budama tokia protinga, tiki visokiais KMI????????
Jei roza uztinus ir veidrodis kvadratu, JEI DIEDAS ; SAKYDAMAS KOMPLIMENTA ISVADINA TAVE RUONIU
; koksai cia dar KMI gali buti????????
Čia jau smegenų pažeidimas, įtakotas 90-60-90 sterotipo
QUOTE(dzeldze @ 2006 05 27, 20:03)
; koksai cia dar KMI gali buti????????
QUOTE(Smurka @ 2006 05 27, 18:12)
Čia jau smegenų pažeidimas, įtakotas 90-60-90 sterotipo
Dėl to dietologai delnais tik trinasi, privačius konsultacijų centrus tik steigiasi - šitiek darbo jie dar per amžius neturėjo 
Gal ir tiesa, bet as niekada neesu kreipusis i joji dietologa (taigi nauda is manes jiems nuline
Labai šauni istorija, prisijuokiau iki ašarų.
Sėkmės lieknėjant!
Smurka, tu kaip visada 'v svajom repertuare'
Šaunuolė!
Sekmės kovoje su svoriu