Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kūnas - lyg armonika

ir as kaip armonika biggrin.gif tai prisivertus numetu, tai vel sudepresuoju , ir, spjovus i savo ''talija'', kemsu saldumynus blush2.gif dab vel metu, nes jau spintoj rubu neliko blush2.gif neitelpu verysad.gif ir taip nuo vaikystes g.gif
Atsakyti
Prisijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 25 sausio 2009 - 01:09
as ir kaip ta armonika tai ploneju tai storeju, kai viskas gerai, kudinuos kudinuos, uzeina depresija ir davai viska i save kimst doh.gif ir taip jau man tesiasi 2metai nuo tada kai gime vaikiukas. per nestuma priaugau 25kg. blush2.gif o va 15 reikia kazkaip numest, o ir pavasaris jau nebeuzkalnu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
pas mane ta pati situacija biggrin.gif
Atsakyti
Merginukes, reikia susiimti smile.gif Susiimam ir nepasiduodam tai armonikai wink.gif Pavasaris arteja!
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisijuokiau tiek, kad turbut kokias 150 kaloriju sudeginau bigsmile.gif jauciuos "uzsidirbus" shokolado lotuliukas.gif

beje, as per paskutini nestuma virsh 30 kg priaugau blush2.gif doh.gif
dabar dar apie 15 liko blush2.gif blush2.gif net nesitikiu numest 15, bet 10ties atsikratyt but gerai rolleyes.gif
Kai bunu gerai pavalgius vis pagalvoju kaip gerai butu kokios dietos priasilaikyt, bet istveriu tik tol kol praalkstu (t.y, galiu but visa diena nevalgius, bet kokia 10 vakaro......oi kaip skanu buna......)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 22 birželio 2009 - 15:47
net asara istrysko beskaitant nuo juoko lotuliukas.gif
Sekmes! thumbup.gif
Atsakyti
Laaaaabai patiko pasakojimo stilius 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ne viena as tokia "armonikos" liga pasigavus bigsmile.gif Nors nedaug armonikuoju, +-6kg, bet kaip noretusi to vieno stabilaus nesikeiciancio skaiciuko doh.gif
Atsakyti
Sveikos, aš čia dar esu naujokė, bet ilgą laiką skaitydama forumus, nusprendžiau prisijungti 4u.gif
Šiaip irgi galiu pasiguosti dėl savo svorio armonikavimo, tai platyn, tai siauryn unsure.gif Ir nieko negaliu pakeisti. Kaip kažkas rasė, kad kai sutinki kokį pažįstamą ir pasako "komplimentą" (aišku, kad sustorėjau), tai vėl prasideda plonėjimo manija, kol neužmiegi ant laurų....ech ir taip jau nuo vaikystės.
Atsakyti
Jau prisizvengiau sita istorija skaitydama tai iki asaru lotuliukas.gif
Ypac ta pastraipa pasvirusiu sriftu thumbup.gif thumbup.gif

Man irgi ta armonikine liga. Irgi kazkoks uzstrigimas ties 80 doh.gif dabar kaip tik vaziavimas zemyn eina, tai visai laimingos dienos smile.gif

Tik pas mane ta armonika ar svytuokle besitraukianti gaunasi. Nes buvo taip 110 kg, tada 74, tada 87, tada 72, 82 ir zemyn vel smile.gif,
Atsakyti
Super istorija, net ašara ištryšo - koks sugebėjimas viską superiškai nupasakot thumbup.gif
Atsakyti