Prisijuokiau
as ir kaip ta armonika tai ploneju tai storeju, kai viskas gerai, kudinuos kudinuos, uzeina depresija ir davai viska i save kimst
ir taip jau man tesiasi 2metai nuo tada kai gime vaikiukas. per nestuma priaugau 25kg.
o va 15 reikia kazkaip numest, o ir pavasaris jau nebeuzkalnu
pas mane ta pati situacija
Merginukes, reikia susiimti
Susiimam ir nepasiduodam tai armonikai
Pavasaris arteja!
beje, as per paskutini nestuma virsh 30 kg priaugau
dabar dar apie 15 liko
Kai bunu gerai pavalgius vis pagalvoju kaip gerai butu kokios dietos priasilaikyt, bet istveriu tik tol kol praalkstu (t.y, galiu but visa diena nevalgius, bet kokia 10 vakaro......oi kaip skanu buna......)
net asara istrysko beskaitant nuo juoko
Sekmes!
Sekmes!
Laaaaabai patiko pasakojimo stilius
Ne viena as tokia "armonikos" liga pasigavus
Nors nedaug armonikuoju, +-6kg, bet kaip noretusi to vieno stabilaus nesikeiciancio skaiciuko
Sveikos, aš čia dar esu naujokė, bet ilgą laiką skaitydama forumus, nusprendžiau prisijungti
Šiaip irgi galiu pasiguosti dėl savo svorio armonikavimo, tai platyn, tai siauryn
Ir nieko negaliu pakeisti. Kaip kažkas rasė, kad kai sutinki kokį pažįstamą ir pasako "komplimentą" (aišku, kad sustorėjau), tai vėl prasideda plonėjimo manija, kol neužmiegi ant laurų....ech ir taip jau nuo vaikystės.
Šiaip irgi galiu pasiguosti dėl savo svorio armonikavimo, tai platyn, tai siauryn
Jau prisizvengiau sita istorija skaitydama tai iki asaru
Ypac ta pastraipa pasvirusiu sriftu
Man irgi ta armonikine liga. Irgi kazkoks uzstrigimas ties 80
dabar kaip tik vaziavimas zemyn eina, tai visai laimingos dienos 
Tik pas mane ta armonika ar svytuokle besitraukianti gaunasi. Nes buvo taip 110 kg, tada 74, tada 87, tada 72, 82 ir zemyn vel
,
Ypac ta pastraipa pasvirusiu sriftu
Man irgi ta armonikine liga. Irgi kazkoks uzstrigimas ties 80
Tik pas mane ta armonika ar svytuokle besitraukianti gaunasi. Nes buvo taip 110 kg, tada 74, tada 87, tada 72, 82 ir zemyn vel
Super istorija, net ašara ištryšo - koks sugebėjimas viską superiškai nupasakot