Maciau
Ethella per LNK sokiuose.

as nezinau kodel bet man nelimpa lnk sokiai, va tv3 visai kitaip...Ir jau kelintas sezonas ziuriu tik tv3,nes lnk netraukia ir nieko negaliu padaryti...
QUOTE(elegantiska04020 @ 2012 09 16, 11:07)
gimtadienis drauges buvo kur minejai?o ka dovanu benupirkai?
nupirkau didele vazonine gele vietoj gyvu gelyciu ir dovanu ceki papuosalu parduotuveje, nes kai kalbejau man ji pasake noriu sau kazko ne namams...

cia ta drauge kur neseniai su suzadetiniu i nama isikrauste. Sivakar pas kita buvau drauge, irgi vazonine gele pirkau,baisai grazia ir as net uzsimaniau tokios....

pas ja pilni namai kaktusu tai kazkada kalbant isejo taip kad pasisake paziurek pilni namai kaktusu, kaip senmerge...tai ir nupirkau ir paemiau dar pora burbulu i vonia, muiliuku tu kvapniu graziu ir druskos i vonia,ten rinkinys toks padarytas buvo,labai labai dziaugesi dovana!ir gele nes pirmoji jos ne kaktusas ir rinkinuku visu.

dziaugiuosi...
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 16, 19:19)
Aš irgi esu ėjusi

ir pas mane nėra draugų tarpe kažkokio meilės kulto... mes net trise esam vieną kartą baliavoję

ir tikrai nesijaučiau, kad kažkam trukdyčiau ar pan. Bet visgi...
knisa, kad būtent tu, o ne kažkas kitas esi viena.
Vat butent man tiesiog siaip kad as viena esu nesmagu... As net klausimo sulaukiau vistiek turi drauga, tai kiek laiko jau kartu?metai?du?jezau marija galvoju...

zinokit sakau turiu daug draugu...kikena ten, gerai o rimtai vistiek vienas koks jau rimtas yra...

Ir ka tu gali atsakyti?labai nejaukiai pasijutau.Bet siaip gi normalus klausimas...
Kaip
Meyle sake net nera sansu susipazinsiu su kazkuo kai visi uzimti...O zinokit neblogu buvo tam baliuj...
Papildyta:
QUOTE(meyle @ 2012 09 16, 20:28)
Laira, labas mieloji

Lauksim fotoreportažo ir išsamesnio atostogų aprašymo

nuotraukomis mus gundei siltoje laiko juostoje...turi ir nuotykius papasakoti...