Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Laba diena,mergaites... 4u.gif
Belle vakar tokia graži diena buvo,kur tu susalai? g.gif bent jau čia pas mus buvo pasakiska diena. ax.gif aš vakar gimtadienyje buvau...13suaugusiu,2vaikuciai maži,2sunys... biggrin.gif viso aišku porom porom...žinokit keistas jausmas mane aplankė... g.gif blush2.gif iš esmės smagu buvo,daug chebros,daug stalo žaidimu,daug juoko...tik pajauciau tokį kažkokį keista jausmą...na turbut suprantate apie ką aš... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 16 rugsėjo 2012 - 11:11
QUOTE(Seila @ 2012 09 16, 12:04)
Belle vakar tokia graži diena buvo,kur tu su šalia? g.gif bent jau čia pas mus buvo pasakiskas dienos buvo. ax.gif aš vakar gimtadienyje buvau...13suaugusiu,2vaikuciai maži,2sunys... biggrin.gif viso aišku porom porom...žinokit keistas jausmas mane aplankė... g.gif  blush2.gif  net iš esmės smagu buvo,daug chebra,daug stalo žaidimu,daug juoko...tik pajauciau tokį kažkokį keista jausmą...na turbut suprantate apie ką aš... blush2.gif

gimtadienis drauges buvo kur minejai?o ka dovanu benupirkai?
as siandien kazkaip laiminga jauciuosi, geriu svarainiu arbata su kate zaidziu ir vienisumas nebaugina, vakar ziurejau filma kur pagrindine heroje labai dziaugesi isisikyrusi su savo neistikimu vyru, tai jinai mane ikvepe ax.gif
turiu dar daug darbo, parsitempiau is turgaus keliu kg svarainiu reikia ziemai sudeti, labai patinka man ju arbata ax.gif
beje merginos iskilo toks klausimas pvz. ar jus budamos dabar vienisos taupotes pinigelius savo bustui ar vistik galvojate kai sukursite seima tada namais rupintis pradesite?
Kazkaip mane baugina kad turiu siekti to savo labai sunkiai igyvendinamo tikslo - nuosavo busto unsure.gif
Kazkaip truputi nervina kad provincijoje gyvenu renginiu jokiu nera, tai nueiti kazkaip niekur nepavyksta vis namuose ir namuose cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elegantiska04020: 16 rugsėjo 2012 - 11:14
Sveikos mergaitės, grįžau iš draugų sodo. Kaip gera buvo nubusti ir tiesiai į gryną orą... Ant sūpuoklių su kavos puodeliu įsitaisiau, saulė šildo ir rodos nieko netrūksta wub.gif Na iš tiesų trūksta trūksta...bet kaip sakant kitaip nebus cool.gif Beje, nuėjau miegot viena, naktį nubundu - draugas įsitaisęs šalia doh.gif Vaikystės draugas, kuris taip pat vienišas, mudu mėgstam pajuokaut, kad jeigu taip ir toliau abiems seksis, tai matyt vieną dieną teks mudviem susieit biggrin.gif Nors kaip vyras jis manęs netraukia, tai greit pakeičiau lovą, galvoju dar įsivaizdins ko nereikia tongue.gif Beje, Seila, manau dauguma suprantam apie ką tu kalbi. Atrodo nėra kažkokio diskomforto tuose baliuose, kur poros, sutuoktiniai, šeimos, bet, o, tačiau... cool.gif Ir realiai kaip mažai galimybių pažint kažką naujo, sutikt tuos kandidatus. Taip ir bėga laikas. Pas mane taip pat beveik visi poruoti.
Atsakyti
tyluma cia savaitgaliais unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elegantiska04020: 16 rugsėjo 2012 - 15:07
aloha, ka veikiate? bigsmile.gif

as vakar uztusavojau biski, tai sunkiai keliausi, bet vistiek istipenom su drauge miestan, tai ir pabimbinejom ir rankine papirkau (tokia nemaza pliuske, kad tilptu smutkytes, sketis sulankstomas ir kokia sumustiniu dezute darban) blush2.gif

dabar issikepiau karstu sumustiniu orkaiteje ir susipyliau vakaryksti lambrusco likuti, relax biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif

Gažus saulėtas sekmadienis smile.gif Pagaliau po visų darbų kieme, atsisėdau prie tv, Beatos virtuvę žiūriu 4u.gif ir skaitinėju ką jūs prirašėt smile.gif bet kad labai mažai ax.gif

Dėl nuosavo būsto... g.gif Kažkaip apie tai negalvojau.. nes nežinia kur mane kojos nuneš po kelių metelių ax.gif O jei jau lietuvoje liksiu, ir per tuos kelis, keliolika metelių nerasiu kas kartų prie bendro būsto prisidėtų, tai reikės kažkaip taupyt tikriausiai biggrin.gif

Seila, suprantu apie ką tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 09 16, 15:12)
Ant sūpuoklių su kavos puodeliu įsitaisiau, saulė šildo ir rodos nieko netrūksta wub.gif Na iš tiesų trūksta trūksta...bet kaip sakant kitaip nebus
Beje, Seila, manau dauguma suprantam apie ką tu kalbi. Atrodo nėra kažkokio diskomforto tuose baliuose, kur poros, sutuoktiniai, šeimos, bet, o, tačiau... cool.gif Ir realiai kaip mažai galimybių pažint kažką naujo, sutikt tuos kandidatus. Taip ir bėga laikas. Pas mane taip pat beveik visi poruoti.

Kaip fainai smile.gif Aš ir labai mėgstu lauke kokioj jaukioj gražioj vietoj kavą pagert wub.gif Tobulas jausmas tada mane apima ax.gif

drinks_cheers.gif Lyg ir šauniai leidi laiką, ypač, jei tos porelės- draugų, bet, o, tačiau...Vat būtent, kad, kai draugai susiporavę, tai nebelabai ir į miestą kartu kažkur eina, nei kažkur važiuoja ir t.t. Aišku, susitikimai nėra jau tokie reti, bet ir nebe tokie dažni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 16, 12:04)
Belle vakar tokia graži diena buvo,kur tu susalai? g.gif bent jau čia pas mus buvo pasakiska diena. ax.gif aš vakar gimtadienyje buvau...13suaugusiu,2vaikuciai maži,2sunys... biggrin.gif viso aišku porom porom...žinokit keistas jausmas mane aplankė... g.gif  blush2.gif iš esmės smagu buvo,daug chebros,daug stalo žaidimu,daug juoko...tik pajauciau tokį kažkokį keista jausmą...na turbut suprantate apie ką aš... blush2.gif

Seila visur buvau... ir Klaipėdoje taip pat... fu šalta, Vilniuje šilčiau, tie vėjai, ta drėgmė doh.gif aš gal atpratusi jau, nes vietinės draugės irgi sakė, kad joms normaliai... Seila, jo suprantu tą jausmą, va vakar na labai smagu buvo su senom draugėm, bet viena apie savo berniuką, tai kitą, o pati neturiu net ko pasakoti, plius dar kiek visokių pažįstamų jau susituokusių... tai ir susimąsčiau, kas jei ir toliau taip... tiesiog būsiu ta keistuolė, kuri nuolat viena biggrin.gif bent jau šįkart niekas nekamavo su visokiais klausimais...
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 16, 13:04)
..tik pajauciau tokį kažkokį keista jausmą...na turbut suprantate apie ką aš... blush2.gif

l suprantu. as net nelabai kaip jauciuosi jau, kai susirenkam brolis su seima, sese su seima ir as... be vaiko ir vyro lotuliukas.gif
Atsakyti
O man, beveik po mėnesio jokių žinių, parašė tas pradingėlis "simpatija" paskutinis kur buvo doh.gif
Atsakyti
o as tokiu jausmu nepajauciu niekad biggrin.gif biggrin.gif

susirenkam su panom, nesvarbu uzimtos ar apsivaikave, snekam apie viska absoliuciai.
susieinam su draugu buriu, niekas poromis susipyne nesedi schmoll.gif net atvirksiai, i poras atgal sueina kai namo reikia vaziuoti biggrin.gif
esu su drauges bachuru ejus i kina, mat ji prisijungti negalejo, o mudu labai norejom filma paziureti...

matyt pas mane aplinka kitokia laugh.gif

vienatve jauciu butent tada kai ir bunu viena wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 16, 20:02)
O man, beveik po mėnesio jokių žinių, parašė tas pradingėlis "simpatija" paskutinis kur buvo  doh.gif

100 proc garantija - nuobodziauja, ir eina per kontaktus.. uzkliuvo tavasis..
soriukas, tiesiog dazniausia pasitaikanti karti tiesa blush2.gif
Atsakyti
Comep, tai tau labai pasisekė su aplinkiniais smile.gif Aš, nors ir retai, bet pasijaučiu keistai tarp visų susiporavusių ax.gif Bet čia būtent tada, kai esu su tais "sulipusiais" rolleyes.gif Nes kitais atvejais- viskas puiku mirksiukas.gif
Dandelion fuzz, o ką tokio parašė? rolleyes.gif
Atsakyti