Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Qwertama @ 2012 09 14, 15:32)
O žinai kur yra Gedimino 9? Tai va tas pats pastatas ir įėjimas matosi nuo Vinco kudirkos aišktės turbūt. Iškaba aiški smile.gif Tikrai nepaklysi smile.gif

o, liux thumbup.gif
buciau i pati gedimino 9 ejusi doh.gif ot tundra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 12, 20:41)
<...> Žodžiu, visi mano draugai su antrom pusėm... kaip bus linksma per visokias bendras šventes, jau dabar įsivaizduoju, jėėė  thumbup.gif  Aš konkrečiai kažką ne taip darau  biggrin.gif  kažkas su manim yra blogai tik niekas man to nesako. Panos, kas bendravot su manim, pasakykit  biggrin.gif aš rimtai matyt kažką ne taip darau, šneku ar atrodau... sunku gi save įvertint iš šalies...

siuo klausimu ir pas mane tas pats. Ir net su saves ivertinimu. Nu tikrai su manim kazkas blogai... Simpatijai patinku, traukiu fiziskai, bet kazkoooo jam truksta. Susikausciusi ir necharizmatiska jam esu turbut.

QUOTE(comep @ 2012 09 12, 23:51)
maskuojuos, tik kartais kontrastas tarp liemens ir siknos ziauriai atrodo, liemuo 60, sikna metras, tai kaip nenormali, rimtai siluetas keistas, o subines niekaip nesumazinu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif taip taip taip

as irgi kaip ir kudena, bet sikna auga kaip nat mieliu. Liemuo bitutes, krutines nera, o riestoji pleciasi.

QUOTE(lagita @ 2012 09 14, 10:40)
Belle man iš Tavo postų bei kiek mačiau foto, Tu esi labai savimi pasitikinti, stipri išoriškai ir labai graži panelė. man atrodo dėl to Tavęs vaikinukai prisibijo, nežino nemoka kaip prieiti smile.gif ir manau ta simpatija Tavo dabartinė ir ieško progos ratais kvadratais kaip susitikti, bijo jis gal Tau siūlyti kavos ar šiaip į pasimatymą, nu tai va ale kompą pataisys tada žiūrėk gal ir į pasimatymą pakvies  4u.gif  nežinau nusišnekėjau gal bet savo nuomonę išsakiau  blush2.gif 
aš irgi noriu į kaimą.. ir pas mamą ir pas močiutę unsure.gif  bet atėjo toks metas, kad neberandu niekam laiko.. tik vaikui ir draugui.. o ir pas drauges noriu.. ech.. kai apsiprasiu su ta nauja padėtimi reiks organizuotis kažką smile.gif

skaitant Belles postus man jos mintys tokios artimos, arba atrodo ir situacijos tos pacios, bedos ir t.t. Bet kas jau kas, as tikrai nesu savimi pasitikinti, stipri ir l. grazi panele lotuliukas.gif

Kur jus ten fb esat? ax.gif Smagu ir man butu isitraukti....

Dabar naujienos apie mano guminukus smile.gif Parasiau laiskeli pasiuntiniu pastui, atisprase, dave nr, kuriuo susisiekus sutariau, kad mano botukus pakartotinai atveztu iki darbo bigsmile.gif tai siandien nereikejo trenktis i kita miesto gala ir gaisti puse dienos. Ir jau nuo antradienio turiu dvejus botus bigsmile.gif

IR dar.... darbe tiek visko buvo, emociju, baimes del pokyciu ir etc., tai padejau galutini taska ir pradejau mokytis anglu kalbos ax.gif PRies tai pora vakaru nors ir grizdavau po darbo po 21 val., bet bent po pusvalandi klausiaus en pamokeliu, dariau pratimukus. Siandien visas 3 val. studijavau. Tiesa, esu visiska zalia. Mokykloje ir studiju laikais neturejau sios kalbos smile.gif visos zinios -is aplinkos. Bet si kalba tukstanti kartu man lengvesne nei vokieciu. Gal del to, kad aplinkoje anglu kalbos l.l.l.l. daug....

Ir rasiau jau auksciau, kad su simpatija gavos snipstas... et. Nors kita vertus, kai pagalvoju, tai drugeliu ir nejauciau. Tik zinau, kad per laika buciau prisirisusi,nes geras zmogus, fiziologiskai traukiantis, grazus man biggrin.gif

Beeeeeeeeeeet... apsireiske mano ilgametis buves (ne vaikinas, o simpatija, su kuriuo visko yra buve, bet ne oficiali draugyste). Nu kaip mane nervina.. Mes negalim buti kartu (nes as jam tikrai per leta ir per gera; jam reikia isteriskos bobos), bet ir negalima visam atsisveikinti. Kazkoks kosmaras lotuliukas.gif Tik tiek, kad dabar po tiek metu mano jausmai tiuningavosi. Nebera tos nelaimingos meilles. Yra tas geras jausmas... kad kai noriu tam tikrais vakarais galiu pasijausti ne vienisa. Bet ir nera skausmo, kai viskas baigiasi. Zmogus svarbus, bet neverciantis verkti, kai lieku viena. Prisirisimas yra, bet toks laisvas.... ir netrukdantis ieskoti kitu. Tiesiog sunku issireiksti.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 09 14, 13:52)
Jau šiandien išsivežė visus savo daiktus, kuriuos turėjo pas mane. paliko tik gitarą  wub.gif gyvenimas kartu baigėsi, žinot, liūdna... gera su juo gyventi, ramu ir jauku...

Palauk, o tu irgi šiek tiek pagroji ar tik jis? ax.gif Jeigu patiko, tai gal dar nepaskutinis kartas pagyvenimui kartu rolleyes.gif

QUOTE(meyle @ 2012 09 14, 15:18)
Norėjau valgyti, o nebuvo laiko, tai nusipirkau hematogeną. Galvoju ir sotu, ir skanu. Atsikandau...su džiovintom slyvom.

O aš ką tik suvalgiau varškės sūrelį su džiovintom slyvom smile.gif Tavo minėto hematogeno nesu mačius g.gif Aš labai mėgstu visokius skanėstus su džiovintom slyvom wub.gif

Prasiėjau pro Tautų mugę smile.gif Bet man tos mugės visos vienodos ax.gif Ryt planuoju į Ekologiškų dalykų mugę Vingio parke mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Prasiejau Gedimino pr. , paganiau akis po Tautu muge...tai dabar turiu aguonu pyrago ir saltalankiu sulciu arbatai ax.gif ..tik va naujieji batai ant platformu nuvare nuo koju biggrin.gif ..parduotuveje tie keli metrai taip patogiai atrode, ne taip, kaip keli kilometrai siandien doh.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 09 14, 15:34)
o, liux thumbup.gif
buciau i pati gedimino 9 ejusi  doh.gif ot tundra biggrin.gif

apsilimas pries sokius cia bus? bigsmile.gif
labai faina vasara kiemelyje cia pasedeti smile.gif ...paimti vynelio, tokia atpalaiduojanti atmosfera man ten...

Smagaus savaitgalio mergaites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monkey: 14 rugsėjo 2012 - 17:39
QUOTE(monkey @ 2012 09 14, 18:38)
Sveikutes  smile.gif
Prasiejau Gedimino pr. , paganiau akis po Tautu muge...tai dabar turiu aguonu pyrago ir saltalankiu sulciu arbatai  ax.gif ..tik va naujieji batai ant platformu nuvare nuo koju  biggrin.gif ..parduotuveje tie keli metrai taip patogiai atrode, ne taip, kaip keli kilometrai siandien  doh.gif
apsilimas pries sokius cia bus?  bigsmile.gif
labai faina vasara kiemelyje cia pasedeti  smile.gif ...paimti vynelio, tokia atpalaiduojanti atmosfera man ten...

Smagaus savaitgalio mergaites  4u.gif

ne, puskes gimtadienis lotuliukas.gif
Atsakyti
geriu alu ir cipsus valgau...
barkit mane huh.gif
ne del alaus zinoma laugh.gif
Atsakyti

as pasidariau salotu (pomidoras,akurkas,svogunas) ir rukytas karsis...Jammyyy... blush2.gif tongue.gif

Sivakar as tingiu... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 14, 19:53)
as pasidariau salotu (pomidoras,akurkas,svogunas) ir rukytas karsis...Jammyyy... blush2.gif  tongue.gif

nemegstu taves bebe.gif laugh.gif
Atsakyti
na o as po darbu ax.gif eisiu tuoj ruostis jau pasimatymui su rimkka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 09 14, 19:01)
nemegstu taves  bebe.gif laugh.gif

rolleyes.gif tongue.gif friends.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Aš jau kaime pas tėvus biggrin.gif kol grįžau ir sutemė doh.gif biggrin.gif

Smagaus vakaro Kissa'i ir Rimkka'i bigsmile.gif

O man savaitgalis iki pirmadienio bus, nes ir piemadienis laisvas pas mane bigsmile.gif

O kada prasidės Fejerija? g.gif Nes aš šeštadienį iki 20 val dirbsiu, tai jaučiu nespėsiu verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 14, 22:29)
Sveikutės  4u.gif

Aš jau kaime pas tėvus biggrin.gif kol grįžau ir sutemė  doh.gif  biggrin.gif

O man savaitgalis iki pirmadienio bus, nes ir piemadienis laisvas pas mane  bigsmile.gif

O kada prasidės Fejerija?  g.gif Nes aš šeštadienį iki 20 val dirbsiu, tai jaučiu nespėsiu  verysad.gif

Bet jau temsta...20h man jau net nelabai jauku vienai gatvėmis slankiot rolleyes.gif Gero laiko tau, prailgintas savaitgalis- pasisekė bigsmile.gif
Fejerija 18.30h, bet dažniausiai laiku neprasideda, fejerverkų šou būna pabaigoj, tai, jeigu nesi didelė "Anties" gerbėja- gali eit ir vėliau 4u.gif
Klausausi Dž. Butkutės doh.gif biggrin.gif ir atrašinėju į gerbėjų laiškus ir pasiūlymus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti