QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 12, 20:41)
<...> Žodžiu, visi mano draugai su antrom pusėm... kaip bus linksma per visokias bendras šventes, jau dabar įsivaizduoju, jėėė

Aš konkrečiai kažką ne taip darau

kažkas su manim yra blogai tik niekas man to nesako. Panos, kas bendravot su manim, pasakykit

aš rimtai matyt kažką ne taip darau, šneku ar atrodau... sunku gi save įvertint iš šalies...
siuo klausimu ir pas mane tas pats. Ir net su saves ivertinimu. Nu tikrai su manim kazkas blogai... Simpatijai patinku, traukiu fiziskai, bet kazkoooo jam truksta. Susikausciusi ir necharizmatiska jam esu turbut.
QUOTE(comep @ 2012 09 12, 23:51)
maskuojuos, tik kartais kontrastas tarp liemens ir siknos ziauriai atrodo, liemuo 60, sikna metras, tai kaip nenormali, rimtai siluetas keistas, o subines niekaip nesumazinu

taip taip taip
as irgi kaip ir kudena, bet sikna auga kaip nat mieliu. Liemuo bitutes, krutines nera, o riestoji pleciasi.
QUOTE(lagita @ 2012 09 14, 10:40)
Belle man iš Tavo postų bei kiek mačiau foto, Tu esi labai savimi pasitikinti, stipri išoriškai ir labai graži panelė. man atrodo dėl to Tavęs vaikinukai prisibijo, nežino nemoka kaip prieiti

ir manau ta simpatija Tavo dabartinė ir ieško progos ratais kvadratais kaip susitikti, bijo jis gal Tau siūlyti kavos ar šiaip į pasimatymą, nu tai va ale kompą pataisys tada žiūrėk gal ir į pasimatymą pakvies

nežinau nusišnekėjau gal bet savo nuomonę išsakiau
aš irgi noriu į kaimą.. ir pas mamą ir pas močiutę

bet atėjo toks metas, kad neberandu niekam laiko.. tik vaikui ir draugui.. o ir pas drauges noriu.. ech.. kai apsiprasiu su ta nauja padėtimi reiks organizuotis kažką
skaitant Belles postus man jos mintys tokios artimos, arba atrodo ir situacijos tos pacios, bedos ir t.t. Bet kas jau kas, as tikrai nesu savimi pasitikinti, stipri ir l. grazi panele
Kur jus ten fb esat?

Smagu ir man butu isitraukti....
Dabar naujienos apie mano guminukus

Parasiau laiskeli pasiuntiniu pastui, atisprase, dave nr, kuriuo susisiekus sutariau, kad mano botukus pakartotinai atveztu iki darbo

tai siandien nereikejo trenktis i kita miesto gala ir gaisti puse dienos. Ir jau nuo antradienio turiu dvejus botus
IR dar.... darbe tiek visko buvo, emociju, baimes del pokyciu ir etc., tai padejau galutini taska ir pradejau mokytis anglu kalbos

PRies tai pora vakaru nors ir grizdavau po darbo po 21 val., bet bent po pusvalandi klausiaus en pamokeliu, dariau pratimukus. Siandien visas 3 val. studijavau. Tiesa, esu visiska zalia. Mokykloje ir studiju laikais neturejau sios kalbos

visos zinios -is aplinkos. Bet si kalba tukstanti kartu man lengvesne nei vokieciu. Gal del to, kad aplinkoje anglu kalbos l.l.l.l. daug....
Ir rasiau jau auksciau, kad su simpatija gavos snipstas... et. Nors kita vertus, kai pagalvoju, tai drugeliu ir nejauciau. Tik zinau, kad per laika buciau prisirisusi,nes geras zmogus, fiziologiskai traukiantis, grazus man
Beeeeeeeeeeet... apsireiske mano ilgametis buves (ne vaikinas, o simpatija, su kuriuo visko yra buve, bet ne oficiali draugyste). Nu kaip mane nervina.. Mes negalim buti kartu (nes as jam tikrai per leta ir per gera; jam reikia isteriskos bobos), bet ir negalima visam atsisveikinti. Kazkoks kosmaras

Tik tiek, kad dabar po tiek metu mano jausmai tiuningavosi. Nebera tos nelaimingos meilles. Yra tas geras jausmas... kad kai noriu tam tikrais vakarais galiu pasijausti ne vienisa. Bet ir nera skausmo, kai viskas baigiasi. Zmogus svarbus, bet neverciantis verkti, kai lieku viena. Prisirisimas yra, bet toks laisvas.... ir netrukdantis ieskoti kitu. Tiesiog sunku issireiksti.