Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

Na va, mano naujas orchiukas jau puikuojasi kitų orchidėjų draugijoje. Į namus parkeliavo Neofinetia falcata Eoseongbokryun - norėjau tos dryžuotukės, norėjau ir prisinorėjau blush2.gif

laaaaabai tikiuosi, kad ateityje bus tokia biggrin.gif

user posted image

o pas mane kol kas "mamytė" su dviem "vaikiukais" biggrin.gif Kaip atrodo šeimynėlė parodysiu rytoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(punta @ 2012 10 16, 15:17)
o gal galit patarti kur galima  raibuole nusipirkti, nes Ermitaze ar senukuose uztikti be sansu (retai bunu Vilniuj), gal kas zino gal kokiose bazesu ju buna?

čia yra, nepatingėkit perverst visų puslapių mirksiukas.gif
http://www.orchids.l...h...2&start=105

siunčiama paštu
Atsakyti
Sveikos,
senokai buvau čia užsukusi. Kiek gražių žiedukų wub.gif
Žiūriu vis daugėja orchidėjų augintojų, o ir kolekcijos pildosi ne tik paprastais falenopsiais, bet ir rūšiniais augalais thumbup.gif labai smagu pažiūrėt
Aš tai savo ligą gerokai pristabdžiau ir paskutiniu metu nieko naujo neturiu. Tai nors su keliais naminias žiedukais pasirodysiu ax.gif

[attachmentid=225128]
[attachmentid=225129]
[attachmentid=225130]
[attachmentid=225131]
[attachmentid=225132]
Atsakyti
Gražu wub.gif pas mane toks kaip trečioj nuotraukoj jau trečius metus žydi smile.gif
Atsakyti
tviga grazus ziedai wub.gif ypac paskutinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 10 16, 19:50)
Na va, mano naujas orchiukas jau puikuojasi kitų orchidėjų draugijoje. Į namus parkeliavo Neofinetia falcata Eoseongbokryun - norėjau tos dryžuotukės, norėjau ir prisinorėjau  blush2.gif

Mumrikai, na visgi pavyko įgyvendint savo norą ir įsigijot dryžuotąją gražuolę thumbup.gif Čia iš LOD parduotuvėlės Jūs pirkot? Lauksim vaizdelio biggrin.gif Aš tik sakau kažin iš kur vėliau reikės tų ilgųjų kiminų gauti persodinimui g.gif
Papildyta:
tviga kokie gražūs naminiai žiedukai wub.gif Ypač ta phalaenopsio žiedų kekė mane žavi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 10 17, 19:35)
Mumrikai, na visgi pavyko įgyvendint savo norą ir įsigijot dryžuotąją gražuolę thumbup.gif Čia iš LOD parduotuvėlės Jūs pirkot? Lauksim vaizdelio  biggrin.gif Aš tik sakau kažin iš kur vėliau reikės tų ilgųjų kiminų gauti persodinimui g.gif

aham, iš LOD'o ji mirksiukas.gif bandysiu aš sodyboj ieškot kiminų, nes turim gabaliuką šlapaus spanguolyno, o kur spanguolės, ten ir kiminai ax.gif Kažkaip atrodo, kad ir lietuviškų ilgų būna, o naujosios Zelandijos kiminų esu iš orchidejos.lt pirkusi mirksiukas.gif
Atsakyti
tviga, grazu wub.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės 4u.gif
ta didžioji kekė tikrai nepavargstanti, patys žiedukai nedideli, bet jų tikrai daug. Kai išleido naują žiedkotį galvojau seną nukirpsiu, o jis ėmė ir vėl pradėjo pumpurėlius krauti, tai dar palikau, nors ir per ilgas jis man ir negražiai atrodo.
Atsakyti
tviga, pasirodei ir, kad dėjai visą psl žiedų wub.gif thumbup.gif
Ar ateisi į seminarą?
Papildyta:
Mumrikas, jau kokia gražuolė tavoji naujokė neo, jaučiu, užkabins jos pačią smile.gif
Jei ne kt. rūpesčiai, ir aš tokią griebčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 10 18, 08:17)
tviga, pasirodei ir, kad dėjai visą psl žiedų  wub.gif  thumbup.gif
Ar ateisi į seminarą?

tai kad visai nedaug biggrin.gif kai paskutinį kartą laisčiau gėlytes, tai dar apie 15 naujų žiedstiebių suskaičiavau smile.gif vėliau jau bus ką parodyti
o dėl seminaro tai net nežinau ar tik nebūsiu tą dieną išvažiavusi, nors labai norėčiau ateiti ax.gif
Atsakyti
Merginos, ateikit į seminarą. Ir per pertraukėles prie arbatos-kavos puodelio bandysim bendrom jėgom atsakinėti į jūsų klausimus. Manau jų tikrai turite.
LOD sukaupta nemažai patirties, o čia puiki proga tuo pasinaudoti.
Juk augalai to verti, kad duotume kas jiems geriausia 4u.gif
Atsakyti