Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

QUOTE(xx @ 2012 10 18, 10:20)
Merginos, ateikit į seminarą. Ir per pertraukėles prie arbatos-kavos puodelio bandysim bendrom jėgom atsakinėti į jūsų klausimus. Manau jų tikrai turite.
LOD sukaupta nemažai patirties, o čia puiki proga tuo pasinaudoti.
Juk augalai to verti, kad duotume kas jiems geriausia  4u.gif

Butinai butinai ateisiu, smagu bus vel susimatyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 10 18, 10:20)
Merginos, ateikit į seminarą.

o kiek trunka seminaras? aš ir norėčiau, bet nelabai išeina dėl darbo, nebent kokį gerą pusvalandį vėluočiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 10 18, 11:53)
Butinai butinai ateisiu, smagu bus vel susimatyti wub.gif

thumbup.gif wub.gif
QUOTE(Dantiste @ 2012 10 18, 11:57)
o kiek trunka seminaras? aš ir norėčiau, bet nelabai išeina dėl darbo, nebent kokį gerą pusvalandį vėluočiau blush2.gif

laisvai galite vėluoti, truks 2 val. tai tikrai. Manau spėsite pasiklausyti. Laukiam 4u.gif
user posted image
ryt gal antras katlėjos žiedas prasiskleis
Atsakyti
xx kokia gražuolė wub.gif
aš tai su saviškėm dar nesusidraugavau blush2.gif nepatinka joms pas mane verysad.gif o tokios gražios jos man
Atsakyti
tviga, aš pati tik po seminaro Vln apie jas pradėjau suprasti ko joms reikia.
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 10 18, 13:53)
laisvai galite vėluoti, truks 2 val. tai tikrai. Manau spėsite pasiklausyti.

bigsmile.gif kaip gerai, tikiuosi nesutrukdys jokie kiti reikalai

katlėja kokia gražuolė wub.gif
Atsakyti
http://www.orchids.l...h...0&start=120 ax.gif
Atsakyti
kad galeciau, sudalyvauciau seminare ir as...
gavau savo pavargelius falenopsius, eilini karta isitikinau, kad siu hibridu taip lengvai nenumarinsi. tiesa, moteriske buvo pamirsusi juos palaistyti. pasiseke, kad ne perlaiste smile.gif kai kurie net ziedstiebius leidzia blink.gif
beje, itariu, kad mano monstriukas falenopsis jokio ziedkocio neleidzia, ten abi saknys...
Atsakyti
Falenopsiai ne mano orchidėja.. ne tiek daug aš jų ir turėjau, o dabar palikau tik tris: mamai, sau ir dukrai.. bet kiek pastebėjau žiedynstiebiai auga lygiai lygiai per lapo viduriuką- gal ne visai taisyklingai išsireiškiau- jei kažkas pradeda kaltis ne iš po lapo centro bet kiek šone, dažniausiai tai būna šaknis.
Įdomu tapo, gal apžiūrėsite savuosius falenopsius įdėmiau..
Atsakyti
QUOTE(Krialda @ 2012 10 18, 18:59)
Falenopsiai ne mano orchidėja.. ne tiek daug aš jų ir turėjau, o dabar palikau tik tris: mamai, sau ir dukrai.. bet kiek pastebėjau žiedynstiebiai auga lygiai lygiai per lapo viduriuką- gal ne visai taisyklingai išsireiškiau- jei kažkas pradeda kaltis ne iš po lapo centro bet kiek šone, dažniausiai tai būna šaknis.
Įdomu tapo, gal apžiūrėsite savuosius falenopsius įdėmiau..

man atvirksciai, falenopsiai - mano augalas. turiu viena, kuris orines saknis leidzia is lapu pazastu, o ziedstiebius is bet kur biggrin.gif matyt, jie ne visi vienodi g.gif
Atsakyti
Tai jau faktas, kad ne visi vienodai elgiasi, teg leidžia tuos žiedstiebius iš kur jiems patogiau lotuliukas.gif svarbu kad noriai žydi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 10 18, 08:17)
Mumrikas, jau kokia gražuolė tavoji naujokė neo, jaučiu, užkabins jos pačią  smile.gif
Jei ne kt. rūpesčiai, ir aš tokią griebčiau  biggrin.gif

Iš pradžių bandysiu su šia susidraugaut, ypač kai pasirinkau ne pačią paprasčiausią doh.gif Bet pasikonsultavau su Oli_vija, tai lyg ir nenugąsdino ax.gif Vat kokia maniškė "šeimynėlė". Aš dabar noriu ne kad ji žydėtų, o kad smarkiai "vaikuotųsi" - daug dryžuotų auginukų gražiai žiūrėtųsi ax.gif Kai rinkausi, tai norėjau maksimalios "zebrinos" ir tikrai ji tokia yra thumbup.gif

user posted image

QUOTE(andorinha @ 2012 10 18, 20:25)
man atvirksciai, falenopsiai - mano augalas. turiu viena, kuris orines saknis leidzia is lapu pazastu, o ziedstiebius is bet kur  biggrin.gif

ir mano orchidėjos yra phalaenopsiai (bei raibuolės) thumbup.gif
Atsakyti