Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

QUOTE(andorinha @ 2012 10 19, 18:00)
isejau pasivaikscioti, stai rodau rezultata  biggrin.gif

kokia graži margalapė wub.gif
Taip jau būna su tais pasivaikščiojimais smile.gif
Atsakyti
Gražūs žiedai wub.gif Tikriausiai negražių žiedų ir nebūna arba bent aš nesu mačiusi ax.gif

Vat ir mano gėliukai - augimo čempionas Cornu Cervi. Šaknų prileido gausybę, naujus lapus augina ir jei gerai suprantu dar vieną žiedstiebį leidžia. Labai labai to laukiu, nes daug rūšinių phalaenopsių žydi ant senų žiedstiebių visą gyvenimęlį, tai nuostabiai atrodė Oli_vijos per parodą matytas vienas rūšinis phalaenopsis (niekaip pavadinimo neatgaminu), kuris žydėjo gal ant dešimties žiedstiebių wub.gif Bet ir metelių jam buvo apie aštuonis bigsmile.gif Oi kaip laukiu bent panašaus vaizdelio ateity ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Kažkuri forumietė prašė parodyti kaip atrodys išsiskleidęs maudae tipo paphiopedilum'as (jos rauibuolei siunčiant nulūžo žiedstiebis) - vat toks jis šią akimirką mirksiukas.gif Ir jei gerai matau, tai ir antras auginys žiedą kelia blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
mumrikas telepatija, jau norejau pakartotinai ziedelio foto prasyti. Labai dailus paphiopedilum ziedukas, vadinasi ir pas mane kazkas panasau bus....smile.gif
zaliukus du lyg turi? Ar turi jie skirtumu?
Aciu, kad pareklamavai, tai spejau ir as is orchidejos.lt ji isigyti. Dar mano svajonese liko Paphiopedilum venustum ir Paphiopedilum parishii.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaidrek96: 20 spalio 2012 - 08:52
QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 10 20, 09:43)
mumrikas telepatija, jau norejau pakartotinai ziedelio foto prasyti. Labai dailus paphiopedilum ziedukas, vadinasi ir pas mane kazkas panasau bus....smile.gif
zaliukus du lyg turi? Ar turi jie skirtumu?
Aciu, kad pareklamavai, tai spejau ir as is orchidejos.lt ji isigyti. Dar mano svajonese liko Paphiopedilum venustum ir Paphiopedilum parishii.

palyginus abu paphiopedilumus skirtumai minimalūs mirksiukas.gif Sakiau metus paauginsiu, pažiūrėsiu kuris keras greičiau didėja, ir kitą parduosiu ax.gif

paphiopedilum venustum užsisakiau per LOD ir greit turėčiau gaut, o parishii irgi mano svajonių sąraše. Tiek kad jis iš žalialapių ir ilgalapių, o man prie dūšios margalapės kompaktiškos raibuolės rolleyes.gif

.......................

vat čia mano naujausi pirkinukai - visi trys miniukai biggrin.gif

Šis labai ryškus ir gražiai margas

user posted image

user posted image

Pelorinis miniukas (iki šiol mažų peloriukų nesu mačiusi), du žiedų pilni žiedstiebiai ir trečią leidžia thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Ir kažkas panašaus į Deborah, tik mažesnio kalibro biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu Pelorinis miniukas....... wub.gif
Atsakyti
grazus cornu cervi, as norejau syki ji pirkti, bet nubrokavau ir nepirkau... o raibuoles kazkodel manes nezavi, nors syki buvo patraukes demesi vienas didziaziedis tamsiai raudonas egzempliorius.
mano svajone - phal. bellina...
pastebejau, kad kuo daugiau augalu atsiranda namuose, tuo sunkiau issirinkti sekanti karta perkant. g.gif
Atsakyti
aš turiu iiiiiiiiiiiiiiiilgą norų sąrašiuką ir jame tik raibuolės ir phalaenopsiai (dar vienas psychopsis alba), bet tų "tik" gyvas galas blush2.gif Ir laukiu, ir bijau naujo užsakymo, nes tada visi iš anksto susigalvoti stabdžiai atsileidžia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 10 20, 10:58)
o raibuoles kazkodel manes nezavi,

mano svajone - phal. bellina...

As maniau, kad viena tokia esu smile.gif

Mano patirtis su belina nekokia, tai daugiau i ju puse neziuriu.
Atsakyti
Mumrikas, swoon.gif nu jau paskutiniai du miniukai wub.gif wub.gif wub.gif net seilė nutyso kaip norėčiau tokių doh.gif ir kur tokių randat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 20, 10:39)
As maniau, kad viena tokia esu  smile.gif

Mano patirtis su belina nekokia, tai daugiau i ju puse neziuriu.

kas jai netiko? as dar delsiu, kol nesugalvosiu kaip pasidaryti orchidariuma. gulu ir keliuosi su ta mintimi. ir dar reikia siltnamiuko vaiku darzeliui...
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 10 19, 18:00)
isejau pasivaikscioti, stai rodau rezultata  biggrin.gif

Aš tokią pačią įsigijau prieš mėnesį, smagu, kad dabar ir pavadinimą sužinojau, kazkaip galvojau, kad siaip hibridas be pavadinimo thumbup.gif

Mumriko naujoke Neo super thumbup.gif Ir miniukai labai wub.gif Senokai bepirkau miniuku, tai taip uzsinorejau kokio naujo zavaus kaip Mumriko Pelorinis wub.gif
O Cornu - cervi, kad isviesejes biggrin.gif Tiesa pasakius ir manasis Cornu - cervi visa vasara gan tingiai augo ir zydejo, o va ant rudens, kad pradejo saknis auginti, zydi gausiau g.gif Idomiai cia jie ant rudens taip elgiasi biggrin.gif

Phal. bellina ir as noreciau labai, o Tina* kas tavajam nepatiko?

Atsakyti
Mumriko naujokes super wub.gif man pirmoji labai grazi wub.gif
Jau kad prakalbot apie bellina reiks saviske pafotkint, antra ziedeli kai iskleis. Man ji patinka dar ir del to , kad visas kambarys citrusais kvepia, kai zydi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guste87: 20 spalio 2012 - 14:23