Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiskyrusių mamų (su vaikais) laisvalaikis

QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 10 20, 17:54)
o is kokio jus miesto???  4u.gif

Esu is utenos, kai pagalvoji tik valanda kelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegal @ 2012 10 20, 20:35)
Esu is utenos, kai pagalvoji tik valanda kelio smile.gif

o tai netoli, as turiu masiniuka, tikslaiu, skolinuose is tevu, galiu atlekti 4u.gif o kieks JUms metu, kiek vaikuciu turit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 10 20, 19:38)
o tai netoli, as turiu masiniuka, tikslaiu, skolinuose is tevu, galiu atlekti  4u.gif  o kieks JUms metu, kiek vaikuciu turit? 4u.gif

As auginu viena berniuka, jam jau 3metai, man 29 smile.gif
su vyru issiskyreme graziuoju, taip kad vaika lanko, rupinasi ir si savaitgali esu viena, truksta pramogu, nes draugo neturiu, o ir drauges visos laimingos savo seimose 4u.gif
Iki Vilniau galeciau ir autobusu atvaziuoti, svarbu kazkas lauktu ir tureciau ka veikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegal @ 2012 10 20, 20:55)
As auginu viena berniuka, jam jau 3metai, man 29 smile.gif
su vyru issiskyreme graziuoju, taip kad vaika lanko, rupinasi ir si savaitgali esu viena, truksta pramogu, nes draugo neturiu, o ir drauges visos laimingos savo seimose  4u.gif
Iki Vilniau galeciau ir autobusu atvaziuoti, svarbu kazkas lauktu ir tureciau ka veikti smile.gif

labas smile.gif

na tai ka, jau visai nemazai musu gaunas smile.gif dabar tik veikla sugalvot reik wink.gif turite pasiulymu?
Atsakyti
as irgi prisijungciau prie jusu smile.gif ar i kina ar i teatra, ar boulingo pazaisti smile.gif
Atsakyti
ir as noreciau i si kluba, jei priimsit,
nors nesu issituokus ir gyvenu Kaune
bet... (esu vienisa, kartais atvaziuoju i Vilniu pavieset pas tevus, norevciau Vilniuje gyvent, bet esu per daug negabi, ir per daug tingine, kad sugebeciau tiek pinigu uzdirbt, Kaune del finansiniu sumetimu gyvenu)
Atsakyti
QUOTE(violetam @ 2012 10 24, 10:27)
as irgi prisijungciau prie jusu smile.gif ar i kina ar i teatra, ar boulingo pazaisti smile.gif

sveikutė smile.gif boulingas smagu smile.gif gaila kad brangoka.. aš balsuoju už teatrą! smile.gif

QUOTE(Laabeille @ 2012 10 24, 19:59)
ir as noreciau i si kluba, jei priimsit,
nors nesu issituokus ir gyvenu Kaune
bet... (esu vienisa, kartais atvaziuoju i Vilniu pavieset pas tevus, norevciau Vilniuje gyvent, bet esu per daug negabi, ir per daug tingine, kad sugebeciau tiek pinigu uzdirbt, Kaune del finansiniu sumetimu gyvenu)

labas smile.gif su tinginiu reik kovoti, nesvarbu kur gyveni, negeras dalykas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zydraaake @ 2012 10 25, 09:34)
sveikutė smile.gif boulingas smagu smile.gif gaila kad brangoka.. aš balsuoju už teatrą! smile.gif
labas smile.gif su tinginiu reik kovoti, nesvarbu kur gyveni, negeras dalykas wink.gif

Su teatru sudetingiau, reik is anksto bilietus pirkti, pradziai siulau eiti i kina, pavyzdziuiu, pasakos kine buna neblogu filmu ir ten pigiau nei vingyje ar akropolyje. 4u.gif ka manot? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 10 25, 12:04)
Su teatru sudetingiau, reik is anksto bilietus pirkti, pradziai siulau eiti i kina, pavyzdziuiu, pasakos kine buna neblogu filmu ir ten pigiau nei vingyje ar akropolyje. 4u.gif  ka manot?  4u.gif

http://www.kinopasaka.lt/
Atsakyti
QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 10 25, 11:05)
Su teatru sudetingiau, reik is anksto bilietus pirkti, pradziai siulau eiti i kina, pavyzdziuiu, pasakos kine buna neblogu filmu ir ten pigiau nei vingyje ar akropolyje. 4u.gif  ka manot?  4u.gif
Papildyta:
http://www.kinopasaka.lt/

aha, man tai tinka, o vėliau galima pasiplanuot ir tolesniam laikui kažką rezervuotis, kai jau susitiksim, pabendrausim, matysim kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
o gal atsilieptu ir is Kauno moterys panasaus likimo: arba issiskyrusios arba besiskiriancios ar isgyvenancios santykiu krize ir noretu susitikti.
as kol kas gyvenu seimoje, bet vis dazniau nuskamba is vyro tas baisus zodis "skyrybos". man labai noretusi paplepeti, pasidalinti rupesciais su moterimis patyrusiomis kazka panasaus, nes labai sunkus metas dabar.
man 27 metai, auginu 2,5 sunu ir laukiuosi antrojo.
Atsakyti
QUOTE(piotrim @ 2012 10 26, 12:55)
o gal atsilieptu ir is Kauno moterys panasaus likimo: arba issiskyrusios arba besiskiriancios ar isgyvenancios santykiu krize ir noretu susitikti.
as kol kas gyvenu seimoje, bet vis dazniau nuskamba is vyro tas baisus zodis "skyrybos". man labai noretusi paplepeti, pasidalinti rupesciais su moterimis patyrusiomis kazka panasaus, nes labai sunkus metas dabar.
man 27 metai, auginu 2,5 sunu ir laukiuosi antrojo.

Labas,

Piotrim aš taip pat iš Kauno, panašaus likimo, turiu dukrytę 3,5 metų, išgyvenanti didelę santykių krizę, gal nori papalepėti, pabendrauti, parašyk man asmeninę žinutę 4u.gif
Atsakyti
Wau, kiek norinciuju bendrauti daug smile.gif kaip smagu smile.gif kai paskelbiau sia tema, ilgai buvo tylu, tad pamaniau, kad bendraut poreikio nelabai yra...
Del vilnieciu issiskyrusiu mamu klubo ( galima butu sutrumpintai pavadint VIMK biggrin.gif ), tai nekart girdejau, kad moterys mielai lankytu tokius klubus, kur drauge kazka veiktu, bendrautu, padetu moraliskai viena kitai.....tik va kad nera pas mus tokiu ;-( tad manau laikas ikurt drinks_cheers.gif gal tam skirti atskira tema? kaip manot?
Atsakyti