Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmasis kvartalas

QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 01 26, 23:58)
dėkui visoms už sveikinimus 4u.gif

Slyva, na bet ir šaunuolė taviškė. jau laksto bigsmile.gif manoji, nors ir judresnė už vyresnėle, tačiau vaikščioti anksčiau nei ji matyt nepradės. Vyresnioji vaikštioti pati pradėjo tik metuku ir mėnesio laiko būdama. tai ir ši matyt panašiai bus. o gal ir greičiau, nes atsistoja ir stovi, bet eiti nedrįsta.
mes tai šiandien kukliai gimtadienį atšventėme. svarbiausia tortas su viena žvakute ir įamžinta nuotrauka biggrin.gif
vakar buvom pas gydytojus, tai maniškė, kaip ir pirmoji pakankamai lengva, sveria 8,5 kg ir yra 77 cm.

mes jau senokai nebuvom pas gydytoja... Ruosemes metu proga nueiti, bet atsaukiau vizita del ligu, ir mes patys sirgom, ir poliklinika pilna ligoniu, nueisim veliau pasimatuoti. Bet jau rudeni ji man svere virs 10kg, o tau gerai, nesiot lengviau smile.gif O siaip gerai valgo? Maniske tik neseniai pradejo normaliai valgyt kieta maista, o tai budavo vien (.) doh.gif Ir dabar dar ryte ir vakare maitinu. O tu ar maitini?

Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 01 26, 23:58)

vakar buvom pas gydytojus, tai maniškė, kaip ir pirmoji pakankamai lengva, sveria 8,5 kg ir yra 77 cm.

bigsmile.gif pamenu kai vasarą mačiau tavo mažają, tai ji man tokia didelė pasirodė ax.gif Mano mažius pusmečio yra 8,8 kg ir maždaug 74 cm ax.gif
Atsakyti
Gal kam vaikstynes reikia? Mainom i sokolada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 01 27, 12:09)
Gal kam vaikstynes reikia? Mainom i sokolada smile.gif

Maniškis su vaikštyne namus jau baigia apversti doh.gif
mes vonelę dovanojam irgi ax.gif Bet niekam nereikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2013 01 27, 12:29)
Maniškis su vaikštyne namus jau baigia apversti  doh.gif
mes vonelę dovanojam irgi  ax.gif  Bet niekam nereikia  blush2.gif

Cia mazasis su vaikstyne namus vercia? Pas mus tai didysis biggrin.gif Justei ji reikalinga tik ilipti ir islipti, daugiau nelabai ja sudomino smile.gif
Buvom paskoline, tai ramybe buvo, ir vietos daugiau namie biggrin.gif Tai dabar jau norim visam atsikratyt.
Atsakyti
Jo, mažasis, jam sėdėti, gulėti netinka, dar šiek tiek paropoja, o šiaip su vaikštyne arba padavęs rankas vaikšto po namus lotuliukas.gif
Atsakyti
labas,nu kalbant apie vaikštynes,tai Džiugas namie išvis neturėjo,buvo pas senelius,bet kai buvo laikas tai vaiktynei-jam neįdomu,nereikėjo ir nepatiko,bet vakar nusireketavo iš puskės,tai tipo važinėjos,tipo tilpo biggrin.gif per skelkstukus pasikelia ir toliau varo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2013 01 27, 11:59)
bigsmile.gif  pamenu kai vasarą mačiau tavo mažają, tai ji man tokia didelė pasirodė  ax.gif  Mano mažius pusmečio yra 8,8 kg ir maždaug 74 cm  ax.gif

tai, kad mano abi merginos ,,tuščiavidurės" biggrin.gif Vyresnioji irgi būdama metuku tik 8,5 tesvėrė. tik, kad ūgis žemesnis buvo. Jos kaip aš, nors man po dviejų gimdymu pilvas daug didesnis tapo ir pati pastambėjau, bet svoris tas pats išliko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 01 27, 18:36)
tai, kad mano abi merginos ,,tuščiavidurės"  biggrin.gif Vyresnioji irgi būdama metuku tik 8,5 tesvėrė. tik, kad ūgis žemesnis buvo. Jos kaip aš, nors man po dviejų gimdymu pilvas daug didesnis tapo ir pati pastambėjau, bet svoris tas pats išliko g.gif

Džiugas irgi prie tų lengvasvorių smile.gif dabar jaučiu apie 10,500 sveria,nu nusėdo batarkės,nėra kaip pasvert,o metukų tai išvis svėrė 8,340 ax.gif nu bet o tačiau kadangi jis visas į mane,tai nieko stebetino,aš irgi maža buvo tokia kaip sakant kūda kūda,bet paskui ir dabar jau nebekūda blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

tikiuosi jūsų gripai nepuola. Jei man neprisisapnavo, kažkada lyg buvo kalba apie masažistę, kuri vaikšto į namus ir daro vaikuikams masažus? Gal dar kontaktus turite?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mistika* @ 2013 02 04, 15:13)
Sveikos,

tikiuosi jūsų gripai nepuola. Jei man neprisisapnavo, kažkada lyg buvo kalba apie masažistę, kuri vaikšto į namus ir daro vaikuikams masažus? Gal dar kontaktus turite?
Ačiū smile.gif

Laba,
Galiu uzklaust. Zinau kas zino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2013 02 04, 16:19)
Laba,
Galiu uzklaust. Zinau kas zino smile.gif

Būčiau labai dėkinga. Tiesa, čia ne Linksmajam būtų, bet netoli - Justiniškėse.
Ačiū smile.gif
Atsakyti