Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmasis kvartalas

QUOTE(KRIAUKLELE @ 2013 01 10, 16:44)
O rudeni tikiuosi darzo, nors mes is eiles per klaida islekem doh.gif O buvom 1-mi doh.gif

taigi kažkaip ten grazins senas eiles... g.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2013 01 10, 16:07)
taigi kažkaip ten grazins senas eiles...  g.gif

Na taip, delfis rase, kad reik iki sausio 28 d. parasyt prasyma i savivaldybe, kad panaikinti ta elektronini varianta. Tai as jau siandien ryta buvau, tai tikiuos, kad panaikins ir grazins ta pirmini varianta smile.gif
Atsakyti
sveikos,gal pažįstat manikiūrininkę iš 35 namo? vienai pažįstamai reik. gal geriau į až rašykit 4u.gif
Atsakyti
Slyva, mano mažoji sveikina tavo mažąją su gimtadieniu. happybday.gif
Jus mus viskuom lenkėte, tai gal jau ir vaikštote savo kojytėmis?
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 01 25, 23:30)
Slyva, mano mažoji sveikina tavo mažąją su gimtadieniu.  happybday.gif

Tai ir tavo Saulytė jau greitai švęs 1 - ąjį gimtadienį ar jums jau metukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 01 25, 23:30)
Slyva, mano mažoji sveikina tavo mažąją su gimtadieniu.  happybday.gif

Aciu 4u.gif Ir jus su praejusiu! Tik sian ilindau i SM blush2.gif Kaip sventet?
Mes vakar uzsidegem zvakute ant savo vaisiu, pasifotografavom, ir nuejom miegot, baisiai pavarge visi buvom smile.gif
Pradejo maniske jau 9 men. vaiksciot, tai jau igudus neblogai, net lauke nesiduoda nesama, reikia eiti doh.gif Vakar jau pasidziaugiau, kad pati ir valgo - pasismeigia kotleta su sakute ir deda i burna. Labai gudri, greita, is brolio visko mokosi - uzsilipa ant klozeto ir prie kriaukles jau lenda zaisti doh.gif
Kaip jus gyvenat? Kaip taviske? smile.gif Uzsale cia biski su ta ziema, nosies is namu nekisom, atsils, galesim susitikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho, jau abidvi mažosios kaimynės atšventė savo gimtadienius.
Gražiausi sveikinimai šia proga
user posted image
Atsakyti
Aciu, *macchiato* smile.gif
Musu su Deimantine saule mergaites gimusios ta pacia diena - 25d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 01 26, 17:28)
Aciu, *macchiato* smile.gif
Musu su Deimantine saule mergaites gimusios ta pacia diena - 25d. smile.gif

tai visai neseniai šventėte gimtadienius biggrin.gif

kaip kitos gyvena? Gal reikėtų apie susitikimą pagalvoti, laaabaaai senokai nesimatėm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *macchiato*: 26 sausio 2013 - 17:07
Sveikos wink.gif Sveikinimai jubiliatėms wub.gif laikas greitai eina... ax.gif

Dėl susitikimo pagalvoti galima, tik kaži ar tokiu oru ir siaučiant ligoms bus daug galinčių...
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2013 01 26, 18:17)
Sveikos wink.gif Sveikinimai jubiliatėms  wub.gif  laikas greitai eina...  ax.gif
Dėl susitikimo pagalvoti galima, tik kaži ar tokiu oru ir siaučiant ligoms bus daug galinčių...

dėl ligų sutinku doh.gif
mano mažius kosti kaip diedas, net baisu unsure.gif keliausim pas gydytoją pirmadienį ax.gif
Atsakyti
dėkui visoms už sveikinimus 4u.gif

Slyva, na bet ir šaunuolė taviškė. jau laksto bigsmile.gif manoji, nors ir judresnė už vyresnėle, tačiau vaikščioti anksčiau nei ji matyt nepradės. Vyresnioji vaikštioti pati pradėjo tik metuku ir mėnesio laiko būdama. tai ir ši matyt panašiai bus. o gal ir greičiau, nes atsistoja ir stovi, bet eiti nedrįsta.
mes tai šiandien kukliai gimtadienį atšventėme. svarbiausia tortas su viena žvakute ir įamžinta nuotrauka biggrin.gif
vakar buvom pas gydytojus, tai maniškė, kaip ir pirmoji pakankamai lengva, sveria 8,5 kg ir yra 77 cm.
Atsakyti