Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmasis kvartalas

Labas rytas,
gal kas žinote, kokia ten situacija su viešojo transporto bilietais?
Pagalvojau, kad iki Kaziuko mugės gal reiktų 46 autobusu nuvažiuoti, tik, kad šimtą metų su autiku nevažiavau. Dar popieriniai bilietai galioja? Yra jų pirkti? ar jau reiks tas korteles tam reikalui įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 03 02, 09:10)
Labas rytas,
gal kas žinote, kokia ten situacija su viešojo transporto bilietais?
Pagalvojau, kad iki Kaziuko mugės gal reiktų 46 autobusu nuvažiuoti, tik, kad šimtą metų su autiku nevažiavau. Dar popieriniai bilietai galioja? Yra jų pirkti? ar jau reiks tas korteles tam reikalui įsigyti?

Labas, siryt ir as ta pati buvau sugalvojus, su viesuoju nuvaziuoti biggrin.gif
Man rodos, autobuse tikrai gali vienkartini nusipirkti.
Atsakyti
Merginos, kaip Linksmasis laikosi? Vis uzsuku i tema.. o cia tuscia verysad.gif
Atsakyti
labas mirksiukas.gif laikosi,laikosi smile.gif visas apledėjęs,bet laikosi ir pavasario laukia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2013 03 20, 09:28)
labas mirksiukas.gif laikosi,laikosi smile.gif visas apledėjęs,bet laikosi ir pavasario laukia rolleyes.gif

Na, Viršuliškės panašiai smile.gif ne pro šalį jau būtų pavasarėlis smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal pagaliau ateis pavasaris user posted image

šiandien taip gražu lauke, buvom su sūneliu išėję pasivaikščioti. Sutikom nemažai mamyčių su vaikais, stumiančias vežimėlius ir pasijutau kažkaip keistai... nieko nepažįstu, pirmą kartą matau blink.gif senokai nebuvau lauke su vaiku, o ir mamos jaunos, vaikai maži biggrin.gif

kaip gyvenate, visai niekas nesilanko temoje, beveik... unsure.gif

Anesia, mačiau tave, šukuosena nauja, tiesa sakant nepažinau blush2.gif po to dar atsisukau pažiūrėti ar tikrai tu, nes vyras tai tavo buvo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(*macchiato* @ 2013 03 26, 14:51)
Sveikos, gal pagaliau ateis pavasaris user posted image

šiandien taip gražu lauke, buvom su sūneliu išėję pasivaikščioti. Sutikom nemažai mamyčių su vaikais, stumiančias vežimėlius ir pasijutau kažkaip keistai... nieko nepažįstu, pirmą kartą matau blink.gif  senokai nebuvau lauke su vaiku, o ir mamos jaunos, vaikai maži biggrin.gif

kaip gyvenate, visai niekas nesilanko temoje, beveik... unsure.gif

Anesia, mačiau tave, šukuosena nauja, tiesa sakant nepažinau blush2.gif  po to dar atsisukau pažiūrėti ar tikrai tu, nes vyras tai tavo buvo biggrin.gif

ar tikrai su manim vyras buvo? lotuliukas.gif seip jo, pasikeitus sukuosena truputi rolleyes.gif as net nemaciau taves blush2.gif
gal balandzio vidury koki meeta paplanuojam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2013 03 26, 21:15)
Sveikos  4u.gif

ar tikrai su manim vyras buvo?  lotuliukas.gif seip jo, pasikeitus sukuosena truputi  rolleyes.gif as net nemaciau taves  blush2.gif
gal balandzio vidury koki meeta paplanuojam?  g.gif

Mes buvome baldų parodoje šeštadienį, tai jus ir matėme mirksiukas.gif pagalvojau, kad tu, po to šukuosena ne ta, bet kai vėl atsisukau, tai jau tavo vyrą pamačiau ir nusprendžiau, kad tirai tu biggrin.gif

aš irgi už meetą, tikiuosi orai atšils, dienos bus ilgesnės ir galėsime pasimatyti, paplepėti, kaip senais gerais laikais ax.gif
Atsakyti
Aš irgi už susitokimą, kol dar namuose sėdžiu thumbup.gif
Atsakyti
Laba,
Cituoju savo drauges zinute:
"Sveiki,gal kam nuo rugsejo ar spalio men. bus reikalinga auklyte,moteris su patirtimi,turi rekomendacijas:) Jei ka sudomino, prasom rasyti asmenine zinute:) "
As ir pazistu sia auklyte smile.gif Jei ka domina , galit ir man rasyt i AZ wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRIAUKLELE: 27 kovo 2013 - 16:22
Gaila, kad nuo rudens, nes man auklė bus reikalinga nuo sausio vidurio.

Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 03 27, 17:23)
Gaila, kad nuo rudens, nes man auklė bus reikalinga nuo sausio vidurio.

Manau, kad tiktu ir toks variantas. Tai ypac patogu butu, nes viskas cia pat butu smile.gif Jei reik - tikrai galiu rekomenduot ir duot tau tos moteriskes kontaktus smile.gif
Atsakyti