Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmasis kvartalas

Sveikiname ir mes Džiugą
user posted image
Atsakyti
Sveikinimai baliauninkui 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai Džiugui!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
dėkojam už sveikinimus 4u.gif bet jau diena šiandie wub.gif
Atsakyti
Džiugui du kartus valio clap.gif clap.gif
Atsakyti
Sveikos,

Seniai bebuvau užsukus ir tiesiai į šventę pakliuvau.. Prisidedu prie sveikinimų Džiugui gimimo dienos proga happybday.gif
Atsakyti
Labas rytas
user posted image

skanios kavos, kurioms kaip ir man nesimiega biggrin.gif šiandien atsikėliau laaabai anksti ir pagalvojau, kad noriu į darbą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*caffe macchiato* @ 2012 09 28, 08:13)
skanios kavos, kurioms kaip ir man nesimiega biggrin.gif  šiandien atsikėliau laaabai anksti ir pagalvojau, kad noriu į darbą blush2.gif

Geras jausmas, kai ryte nuoširdžiai norisi į darbą.. tai vienas iš požymių, kad tau jis patinka ir realizuoji save wink.gif
Man taip pat nesimiega, bet dažniausiai tuomet kai visi miega, naktim iki kokiu 3-4val, o ryte nors užmušk akių negaliu atmerkt, ypač tokiom niūkiom dienom kaip ši doh.gif
Atsakyti
Ramunita, o tu jau dirbi? ax.gif kaip sūnelis daržely atšventė gimtadienį? bigsmile.gif

Atsakyti
labas ax.gif

QUOTE(*caffe macchiato* @ 2012 09 28, 14:03)
Ramunita, o tu jau dirbi? ax.gif  kaip sūnelis daržely atšventė gimtadienį? bigsmile.gif

jo,dirbu. Niekaip nešventė,mes kažkaip nei sakėm,nei ką ax.gif paliekam tokį verkiantį,na nusiveda jį,tai ir nėr kada pasakyt kaip kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 09 28, 14:31)
labas ax.gif
jo,dirbu. Niekaip nešventė,mes kažkaip nei sakėm,nei ką ax.gif paliekam tokį verkiantį,na nusiveda jį,tai ir nėr kada pasakyt kaip kas smile.gif

O ko taip? Maniškė pernai pradėjo lankyti darželį rugpjūčio 1d., o sekančią dieną jau gimtadienį šventė ax.gif negi atimsi iš vaiko tokį džiaugsmą.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 09 28, 17:38)
O ko taip? Maniškė pernai pradėjo lankyti darželį rugpjūčio 1d., o sekančią dieną jau gimtadienį šventė ax.gif  negi atimsi iš vaiko tokį džiaugsmą.. ax.gif

ai,kad net nežinau,paliekam jį žviegantį,tai nėra kaip ir pasakyt,o pasiimti tai irgi kažkaip greit ten viskas smile.gif va,paskutinėm dieno mtai jau lyg ir geriau tam mano vaikui,bet iki to gimtadienio tai oj koncentrai būdavo ax.gif
Atsakyti