Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmasis kvartalas

Maniškė kai pradėjo eiti į lopšelį, tai auklėtojos pasakė, kad gimtadienių jie nešvenčia, nes negalima jokio maisto nešti. Tad dviejų metukų sukakties darželyje ir nešventėme. O kai pradėjo eiti į darželinukų grupę, tai nors ir tas pats darželis, bet ten jau gimtadienius švenčia. Čia matyt ir nuo auklėtojų priklauso
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 09 29, 21:52)
Maniškė kai pradėjo eiti į lopšelį, tai auklėtojos pasakė, kad gimtadienių jie nešvenčia, nes negalima jokio maisto nešti. Tad dviejų metukų sukakties darželyje ir nešventėme. O kai pradėjo eiti į darželinukų grupę, tai nors ir tas pats darželis, bet ten jau gimtadienius švenčia. Čia matyt ir nuo auklėtojų priklauso

Daug kas nuo auklėtojų priklauso. Maniškė lopšelyje atšventė 2 gimtadienius, tačiau su auklėtoja buvo suderinta ką atnešiu, kad vaikai galėtų valgyti.. torto žinoma nebuvo, bet paprastą pyragą, vaisius, sultis, šiek tiek saldainukų atnešti leido mirksiukas.gif Šiemet Emilija dar 2sav iki gimtadienio pradėjo apie savo šventę kalbėt, tad nešvęst neįmanoma buvo šventem turbūt kokį mėnesį visur ir su visais lotuliukas.gif

P.S. Gal kas kokį automeistrą gali parekomenduoti? Sugedo mano mašiniukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 09 30, 13:40)
P.S. Gal kas kokį automeistrą gali parekomenduoti? Sugedo mano mašiniukas  doh.gif

Indgrida, as jau kokius 5 metus varau i Ausegra. Cia prie Akropolio.. dar neteko nusivilti.. Kainos kaip visur, bet kazkokie tie garaziniai malonus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lazdu_Dama @ 2012 09 30, 18:15)
Indgrida, as jau kokius 5 metus varau i Ausegra. Cia prie Akropolio.. dar neteko nusivilti.. Kainos kaip visur, bet kazkokie tie garaziniai malonus smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri galit rekomenduoti kokia masaziste? Gerai butu, kad kur netoliese, o gal kur salia gyvena ir namuose masazuoja?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2012 10 01, 15:27)
Sveikos,
gal kuri galit rekomenduoti kokia masaziste? Gerai butu, kad kur netoliese, o gal kur salia gyvena ir namuose masazuoja?

na šiuo metu pas mano mažąja į namus atvažinėja masažistė. Bet ji yra ne tik vaikų bet ir suaugusių. o čia tavo mažajai reikia?
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 10 01, 15:55)
na šiuo metu pas mano mažąja į namus atvažinėja masažistė. Bet ji yra ne tik vaikų bet ir suaugusių. o čia tavo mažajai reikia?

ne, cia man, nes jau kartais vos ryte is lovos pakylu doh.gif

o taviskei del ko masazai reikalingi? padeda?
Mes turejom 5 masazus poliklinikoj del padidejusio raumenu tonuso, tai greitai pasijaute skirtumas. sako reiketu ir dar, bet...
Atsakyti
masažų nauda mažiukams vien dėl profilaktikos yra labai thumbup.gif
mano vyresnėlei tai padidėję tonusai buvo, tai labai padėjo. o po kelių mėnesių vėl kviečiausi masažistę, kad prieš pradedant stotis, raumenukus sutvirtintu. Tai dabar profilaktiškai iš jaunesnėlię masažuojam. Kai buvo 5 mėnesiukai masažistę kviečiau ir dabar masažų kursą darom.
Tai jei reiktų masažistės kontaktų sakyk, parašysiu. o smulkmenas jau pačios aptartumėte.
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 10 01, 17:44)
masažų nauda mažiukams vien dėl profilaktikos yra labai  thumbup.gif
mano vyresnėlei tai padidėję tonusai buvo, tai labai padėjo. o po kelių mėnesių vėl kviečiausi masažistę, kad prieš pradedant stotis, raumenukus sutvirtintu. Tai dabar profilaktiškai iš jaunesnėlię masažuojam. Kai buvo 5 mėnesiukai masažistę kviečiau ir dabar  masažų kursą darom.
Tai jei reiktų masažistės kontaktų sakyk, parašysiu. o smulkmenas jau pačios aptartumėte.

o kiek ji ima uz vaiku masaza? Gintukui pries pora metu kai ateidinejo, 30lt mokejau, kazin ar labai pabrange. gal ir del Justes susitarciau tada.
parasyk i az, pasiklausiu kainos kiek man kainuotu. aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri norėtų pėdkelnių savo vaikams? Suradau "papigiai" bigsmile.gif perkant už 100lt., siuntimas nemokamas. Yra ir daugiau rūbelių, turginiai, bet tik tokias pedkelnes ir perku saviškiam ax.gif
keliu nuoroda, gal kam aktualu, tai galėtumė kooperuotis g.gif
http://public.fotki....ns-kojins-kepu/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *caffe macchiato*: 07 spalio 2012 - 20:45
labas 4u.gif

QUOTE(*caffe macchiato* @ 2012 10 07, 21:44)
Sveikos,
gal kuri norėtų pėdkelnių savo vaikams? Suradau "papigiai" bigsmile.gif  perkant už 100lt., siuntimas nemokamas. Yra ir daugiau rūbelių, turginiai, bet tik tokias pedkelnes ir perku saviškiam ax.gif
keliu nuoroda, gal kam aktualu, tai galėtumė kooperuotis g.gif
http://public.fotki....ns-kojins-kepu/

vau kai pigiai radai thumbup.gif nu vat bėda,kad man dabar nereik tų pėdkelnių,einu padalinsiu chebrytei,gal kam reikės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 10 08, 10:42)
labas  4u.gif
vau kai pigiai radai  thumbup.gif nu vat bėda,kad man dabar nereik tų pėdkelnių,einu padalinsiu chebrytei,gal kam reikės smile.gif

pigiai, nes Gariūnuose pernai brangiau pirkau identiškas pėdkelnes ax.gif
Atsakyti