Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunieciai planuoja meetus ir statosi namus

QUOTE(Martyna @ 2012 10 05, 22:40)
Nėr pas mus medžio karsta.gif
Žodžiu neturėsit visai ko kritikuot, nieko neturim  g.gif Tik prakeiktas sienas  lotuliukas.gif

Kaip tai nėra medžio, o stogas? Mes visas palepęs išlandžiojame.............., pas Giedruole per meetą, net esu pasidėjęs kai ką , jei į įkurtuves nekvies, tai ir nesužinos..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 10 06, 13:22)
pas Giedruole per meetą, net esu pasidėjęs kai ką , jei į  įkurtuves nekvies, tai  ir nesužinos..... biggrin.gif

Kvapas neišduos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 10 06, 11:43)
..................jis juokes, kad AD dvigubina gegnes.............
http://www.delfi.lt/...a.d?id=59698957

nestuke.gif  nestuke.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu tokie vejai pagreitina stogų renovacijas, tad galima spėti stogdengiai vis tampa brangesni... g.gif
Bet man atrodo AD vis tiek buvai į Lapes nulėkęs dėl šventos ramybės...
biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 06, 13:24)
Kvapas neišduos? biggrin.gif

Velnias ir aš pradedu galvoti.... doh.gif biggrin.gif viskas priklausyk, kada bus įkurtuvės. biggrin.gif

P.S. susiklosčius tam tikroms aplinkybėms gali per lubas pasimatyti, bet manau kad nebus tokių sąlygų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 06 spalio 2012 - 12:36
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 06, 10:14)
Tai kas to nežino - nebent laiklaščių neskaito biggrin.gif

Ne iš laikraščių ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 06, 10:14)
Oooo tai jūsų statybos yra IDEALI aplinka meetui!!!! Nu tik pagalvokite, namas BE MEDŽIO!!!! Fantastika, negaliu patikėt lotuliukas.gif

Nu reikia patikslinti turbūt, nėra jokio matomo medžio, nebent palėpėj gal kokie balkiai ir matosi, bet aš ten bijau lipt tongue.gif
Atsakyti

QUOTE(Vilienė @ 2012 10 06, 11:52)
21kWh x 0.46Lt < 10Lt/mėn. liuks, gera info abejojantiems ir "užkietėjusiems natūralistams" 4u.gif
Papildyta:

Patikėkite, po grindim galit pylti beleką, na gal tik ne durpes biggrin.gif  ten beveik jokių apkrovų. Todėl kad sutaupėt litų nenaudodami skaldos yra labai gerai, juos panaudosite rimtesniems pirkiniams, ten, kur taupyti bus nevalia 4u.gif

Info apie rekupą gera drinks_cheers.gif Lauksim dar žiemos duomenų smile.gif

Tai va kaip pašnekėjom tai kaip ir bus ten tų apkrovų biškį, pertvarinės sienos ant grindų sudėtos, tai pagrindo kaip ir reiktų tvirtesnio g.gif Dėl to nepalikom vien smėlio, sudėjom ir žvyro. Skaldos tai gaila buvo smile.gif
Atsakyti
Lėksiu tuoj pažiūrėt kaip grindininkams sekasi ir nudažytų sienų dar nemačiau, vakar iki išnaktų dažė, kažkaip bijau pamatyt nekokį vaizdelį, visą naktį sapnavau, kad sienos gavosi mėlynos karsta.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 06 spalio 2012 - 12:56
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 10 06, 13:32)
Velnias ir aš pradedu galvoti.... doh.gif  biggrin.gif viskas priklausyk, kada bus įkurtuvės. biggrin.gif
P.S. susiklosčius tam tikroms aplinkybėms gali per lubas pasimatyti, bet manau kad nebus tokių sąlygų.

Ne nu šakės, pradedu tikėt, kad ten tikrai kažką palikot... Suintrigavot, bet tikiuosi pats rasi, nes kai saulę vedė per palėpę, tai dalį vatos judino biggrin.gif BEt žinokit kokios tos sąlygos besusiklostytų, pati neisiu ir neieškosiu biggrin.gif Geriau į įkurtuves pasikviesiu smile.gif

QUOTE(Martyna @ 2012 10 06, 13:55)
Lėksiu tuoj pažiūrėt kaip grindininkams sekasi ir nudažytų sienų dar nemačiau, vakar iki išnaktų dažė, kažkaip bijau pamatyt nekokį vaizdelį, visą naktį sapnavau, kad sienos gavosi mėlynos  karsta.gif  lotuliukas.gif

Aš čia girdžiu rimtas finišas artėja... Ir visai ne pas mane įkurtuvės šviečiasi. Aš tai lauksiu Kol Vilieniai persikraustys, nes kitaip jiems gėdą padaryčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 06, 14:27)
Aš čia girdžiu rimtas finišas artėja... Ir visai ne pas mane įkurtuvės šviečiasi. Aš tai lauksiu Kol Vilieniai persikraustys, nes kitaip jiems gėdą padaryčiau ax.gif

Ech, nepilkit druskos ant žaizdos doh.gif va šąlam pradinėj mokykloj, name bardakas dulkių iki kelių, sienos išgriautos verysad.gif
Kokia čia mums gėda butų jei persikraustytumėt, tik džiaugsmas 4u.gif ir galimybė aplaistyt jūsų sėkmę smile.gif
Atsakyti
ai baika, nieko neišeis, net nežinau, kada bus geriau įsikėlus ar neįsikėlus...
Motyvacijos nėra... Nebent įkurtuvės ir Robertino staigmena palėpėj (tikiuosi nesmirstanti biggrin.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 06 spalio 2012 - 14:10
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 06, 15:07)
ai baika, nieko neišeis, net nežinau, kada bus geriau įsikėlus ar neįsikėlus...

čia kodė? blink.gif

v
Atsakyti
Nu vasarą tai daugiau motyvacijos, o žiemą tai tik nepatogumai (kol kas pas mus...)vienu žodžiu jei buto neparduodam, tai tik nuostoliai. Chebra,. nestatykit namų, gyvenkit kiauruose butuose su milžiniškom sąskaitom biggrin.gif
Papildyta:
Nu bet virtuvinis fainas ir buitinė nauja smile.gif reik dar pasispardyt truputį su tais filtrais ir grindim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 06 spalio 2012 - 14:37
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 06, 15:21)
Nu bet virtuvinis fainas ir buitinė nauja smile.gif

Va jums ir motyvacija! Jau net nepradėsiu banaliai apie sąskaitas...
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 06, 15:21)
Nu vasarą tai daugiau motyvacijos, o žiemą tai tik nepatogumai (kol kas pas mus...)vienu žodžiu jei buto neparduodam, tai tik nuostoliai.  Chebra,. nestatykit namų, gyvenkit kiauruose butuose su milžiniškom sąskaitom biggrin.gif
Papildyta:
Nu bet virtuvinis fainas ir buitinė nauja smile.gif reik dar pasispardyt truputį su tais filtrais ir grindim smile.gif

fainas fainas, šaldytuvas išvis super!

o aš labai į naują noriu.. kai tik sutvarkys apdailą, išsivalau ir nešdinuos ten, gyvensiu be varčių, bet senam name nebenoriu gyvent verysad.gif
v.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 06 spalio 2012 - 15:46