Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunieciai planuoja meetus ir statosi namus

linksmai gyvenat , o mes su gribdim knisamės
Atsakyti
Kas grindis klojat Auge, Martyna, sakykit o išlyginamąjį pilat? Ir kokią dangą klojat?
Atsakyti
Chebra, klausimas i konteksta - lietui lyjant.

Ar kas nors po makaronais dejot tarpines gumines, kad kur kalami vinys nepraleidinetu kondensato i stogo konstrukcijas.
Siaip lyg ir neturetu kaip suprantu tas kondensatas per vinis sunktis, nes plevele nori nenori issigaubs per viduri per laika ir susiformuos tam tikra prasme latakas zemyn...

Aktualu butu gauti info is tu, kurie dejosi skarda, mat ten kondensato gal bus daugiau.

Beje, neapsisprendziu del kraigu ir tarpiniu po jais. Tai ziurekit mieli kurmiai, tokia situacija: kraige vieno slaito skarda su kito slaito skarda susijungia taip, kad lieka nedidelis tarpelis -1-3 cm, pagal cerpes profili. Pusapvalis kraigas - laaabai platus. KAIP TEN GALI PRIPUSTYTI, jei stogo nuolydis ne itin didelis - 20 ? O ventiliacijos uzdaryti virsuj taip nesinori...nes gera ventiliacija tarp pleveles ir skardos, kaip suprantu, mazins ir kondensato kieki ant skardos, nes viskas prasivedins gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 06 spalio 2012 - 18:26
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 06, 11:52)
21kWh x 0.46Lt < 10Lt/mėn. liuks, gera info abejojantiems ir "užkietėjusiems natūralistams" 4u.gif

nepasakyciau kad tai itikinamas argumentas, nes "naturaliai" vedinantis ta pati laikotarpi islaidu buvo lygiai 0Lt smile.gif Uzbegant uz akiu pasakysiu, kad namie vis dar silta, jei kas isivaizduoja kad be rekupo siuo metu jau reiketu sildytis. Va sito ir sekancio menesio statistika jau ko gero galetu but rimtesniu argumentu.
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 10 06, 13:54)
Info apie rekupą gera  drinks_cheers.gif  Lauksim dar žiemos duomenų smile.gif

Tai va kaip pašnekėjom tai kaip ir bus ten tų apkrovų biškį, pertvarinės sienos ant grindų sudėtos, tai pagrindo kaip ir reiktų tvirtesnio  g.gif  Dėl to nepalikom vien smėlio, sudėjom ir žvyro. Skaldos tai gaila buvo smile.gif

Nu va ir žvyro pagerinto atsirado. Vidini pamatuką su juodgrindėm darant nepamirškite nuotėkų nulini ciklą pasidaryti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 06, 14:27)
Ne nu šakės, pradedu tikėt, kad ten tikrai kažką palikot... Suintrigavot, bet tikiuosi pats rasi, nes kai saulę vedė per palėpę, tai dalį vatos judino biggrin.gif BEt žinokit kokios tos sąlygos besusiklostytų, pati neisiu ir neieškosiu biggrin.gif Geriau į įkurtuves pasikviesiu smile.gif
Aš čia girdžiu rimtas finišas artėja... Ir visai ne pas mane įkurtuvės šviečiasi. Aš tai lauksiu Kol Vilieniai persikraustys, nes kitaip jiems gėdą padaryčiau ax.gif

Geras. aišku negi aš vyras metuose, be jokio reikalo lipsiu nestabiliomis kopėčiom, paskui lysiu per langą į palepę, kad eco vata pamatyčiau ne. biggrin.gif Manęs niekas į kurtuves nekviečia, radau būdą.
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 10 06, 19:04)
Nu va ir žvyro pagerinto atsirado. Vidini pamatuką su juodgrindėm darant nepamirškite nuotėkų nulini ciklą pasidaryti. smile.gif

Nėr jokių juodgrindžių g.gif
Nuotėkų nulinis ciklas - čia taip mandrai kanalizioko vamzdis vadinasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 06, 19:24)
Kas grindis klojat Auge, Martyna, sakykit o išlyginamąjį pilat? Ir kokią dangą klojat?

pas mus karkasinis namukas , grindys OSB plokštės, lygios , dedam patys , bandom sutaupyt,
kažkadais dėjom bute patys , viskas liuks ,
dabar pirkom vokiškas, bet lenkuos , pas mus tokių nematėm , labai įdomus užraktai, su fiksatorium
ryt įdėsiu nuotraukas
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 05, 20:58)

BT
Dėjau siemenso indaplovę, Bosho skalbiankę, AEG paslėptą gartraukį, Elektroliukso šaldytuvą, orkaitę ir indukcinę kaitlentę. Viskas kainavo 8800Lt. Dar nenaudojau :)Jei reikia konkrečių modelių - reikia ieškoti.
Ne nu šakės. Pranešk Kittą kart, KJKG, kai pas mane apsilankysi...  mirksiukas.gif

ne modeliai man svarbūs. Man reikia žinoti kuo skiriasi 8 komplektų indaplovė nuo 12 komplektų. 7 kg skalbyklė kraunama per viršų ir iš šono - kuri patvaresnė? Vienžo - techniniai, o ne dizaino klausimai mane domina smile.gif
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 05, 22:20)
tai nesunkiai suorganizuojama - reikia tik nekviesti AD, KJKG, Vilieniu abieju, R125, jokiu būdų Lokio, venkite Giedruolės, Kirkės, Koridos neprileiskite prie jokių židinių/kaminų, Manjana pati 18:00 išeis, nespės nieko pastebėti. kai šitų nebus - likę jau žmonės iš tų normalesnių, kur moka liežuvį už dantų palaikyti  mirksiukas.gif

už kokias nuodėmes nusipelniau būti nepageidaujama meetuose? g.gif Dėl aukščiau išvardintų asmenų, tai viskas aišku, o kaip dėl manęs?

Be išlyginamojo mišinio dėsim, nes paklaida apie 2 mm. Danga - plytelės ir laminatas, bus negaila pakeisti, kai atsibos.
Atsakyti
nu jūs ir plepat doh.gif ar kas keliatės jau į naujus namus? pas mus tuoj bus įkurtuvių pabaiga, namai pilnėja turim baldus, betrūksta užuolaidų ir keletos smulkmenų ir viskas, negaliu patikėt kad VISSSKASSS gyvenimas prasideda lotuliukas.gif iš tiesų negalvojau, kad bus taip gera namuose smile.gif
Atsakyti
Kirke, Aš į komplektų kiekį nesigilinau. Daugiau orietavausi į žmonių patirtį. Pvz, kad 60cm geriau nei 45, kad būtų greito plovimo f-ja, kad būtų stalčiukas įrankiams, kad korpuysas būtų metalinis, o ne plastmasinis,triukšmo lygis, vandens suvartojimas realiai manęs labai nedomino, nes naudosim iš gręžinio, kad būtų pilnai paslėpta, su šviesiniu pabaigos signalu.
Skalbiankę irgi ėmiau tokią kuri jau visų išgirta ir šiaip kai užklausinėjau kainų tai visi gyrė pasirinkimą, nu tipo geras patikimas pasirinkimas, dėl to ir populiarus, optimalus kainos ir kokybės santykis. tiesa vokiečių gamybos.
Gartraukis irgi iš forumo dažnai rekomenduojamas kaip supratau ir pardavėju t.p. patikimas populiarus paslėpiamas variantas.
Orkaitės norėjau su pirolize ir praktiškai nieko duagiau. Buvau išsirinkusi AEG, bet kai pirkau pasirodo yra ir elektroliukso anaogas naujai išleistas + su temperatūros jutikliu. Elektroliuksas ir AEG tai vienas ir tas pats skirtingais pavadinimais.
Kaitlentė indukcinė pati pigiausia, bet perkant buvo iškilusi dilema su rėmeliu ar be. Kadangi esu prieš visokius rėmelius, tai kaip ir norėjau be, bet vėlgi iš forumų patirties neapsaugota kaitlenė dažnai nuskyla kampukuose ir dar rėmelis kažkiek sulaiko jei kas išvarva iš puodo.
Sunkiausia buvo su šaldytuvu... Žinojau kad noriu su nerūdijančio plieno fasadu, konkretų aukštį turėjau ir ribotą biudžetą. Kadangi už tokius pinigus tikros nulinės zonos negausiu, tai rinkausi su netikra. Tūrį žiūrėjau, kad durelės atsidarant neišeitų iš pločio gabaritų ir kad būtų netriukšmingas. Na ir dar pardavėjai pagal tokius reikalavimus pasiūllė tai ką pasiūlė.
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 06 spalio 2012 - 21:36

Mes nepylėm, nors labaaaai jau primygtinai siūlė ax.gif Kadangi pas mus labai lygiai (mūsų akimis žiūrint, komisija neįvertino biggrin.gif ) išbetonuota, nusprendėm nepilt ir visai neblogai gavosi. Danga Thermofix 4u.gif
Atsakyti