Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Sveikos!

Nu ir nusiplūkiau paskutinėm dienom. karsta.gif Bet gera būt užsiėmusiai-durnos mintys nelenda galvon,sliekų subinutėj nėr kada ieškot.

Medėja,kaip ten ar tai ryžius ar tai perlines kruopas krosnyje verdi?

Laumėne,mmm,skaniai atrodo.Receptą mesk.
Kaip pokalbis praėjo?

Skierkute,ir čia tik pradžia vargų vargelių. laugh.gif Paguodžiau.

Sima,nu šakės.O jei kokį skelbimą pakabintum,kad reikia kompanijos kelioms valandoms,gal kokia bobutė atsišauktų...Ir tikrai,ką daro klasiokų mamos?

Imelda,kaip tau pokalbis?Apskaitininkė tai buhaltarė?
Papildyta:
Prisiminiau ką Raimukui parašyt norėjau.Tai va-pakepinau česnakiuką ant sviesto,suverčiau smulkiai pjaustytus špinatus ir palikau kokiom 2 min,tada maišiau su quark,užbėriau pipirų,druskos ir vyniojau.Jamy jamy in maj tamy. biggrin.gif

Sima,dėl TD,manau,kad šitas pokytis tik į gera,juk nebuvai laiminga su juo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 21 rugsėjo 2012 - 18:14
Sveikos, labai sirgau, sergu mažiau. Sunkiai man. Stresas per visus kūno galus lenda. Gal kaip nors. Skaitau, esu su jumis, negaliu komentuoti...
QUOTE(sima123 @ 2012 09 21, 08:45)
esu Medejos likimo

Tiesiog pabūk su savim ramiai. Žinau, kaip tai sunku. Bet reikia išbūti console.gif
Viskas su mumis bus puikiai
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 09 21, 18:13)
Skierkute,ir čia tik pradžia vargų vargelių. laugh.gif Paguodžiau.

Aj nau, aj nau, tik kad protas dar su tuo nesusidoroja biggrin.gif Ta proga ir su mama esu susipykus, vienu zodziu miegas valdo mano gyvenima ir norisi susiriest i ozio raga. Neliudna, bet ir nejuokinga ax.gif

QUOTE(Medėja25 @ 2012 09 21, 19:29)
Sveikos, labai sirgau, sergu mažiau. Sunkiai man. Stresas per visus kūno galus lenda. Gal kaip nors. Skaitau, esu su jumis, negaliu komentuoti...

Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2012 09 21, 20:48)
Neliudna, bet ir nejuokinga

labai gerai tave suprantu. Laikykis. Praeis tikrai 4u.gif
Atsakyti
Nu blyn,Medėja,gąsdini.Laikykis.

Skierkute,kažin,kodėl man atrodo,kad ta pogimdyvinė brudė tave puola?Nors negali spręst žmogus iš kelių žinučių. g.gif

Pūkita,kaip tu?Ką liurlinsi?At tau darba ryt?
Papildyta:
Daluže,matau,skaitai,sakyk,kaip hobio ir "-60" reikalai?
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 09 21, 20:29)
Daluže,matau,skaitai,sakyk,kaip hobio ir "-60" reikalai?

Nu zinok su -60 nelabai kaip einasi - labai letai svoris krenta. Vis tik matau, jog be sporto neissisuksiu si karta. Bet ir sportuot negalesiu varyt tol, kol nesusirasiu naujo darbo. Is vienos vietos atsakyma turiu gaut kita savaite. I dar kiton vieton pokalbi varau pirmadieni. Tai vat taip vat, va ir va kaip smile.gif

O siaip realiai su svoriu tai blogai, nes praktiskai i jokius rubus netelpu, nu baisoka. Ir kodel cia mane sitaip i sonu sisnese - nesuprantu. Nei as ka pakeiciau gyvenime...Nors, aisku, pakeiciau - neber teroristo diedo, znacit neber tiek nervu. Va ir pleciuosi kaip ant mieliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 09 21, 20:29)
Skierkute,kažin,kodėl man atrodo,kad ta pogimdyvinė brudė tave puola?Nors negali spręst žmogus iš kelių žinučių.  g.gif

Nezinau, jauciuosi tik biski nupusus nuo tokio miego, nagu kramtymo ir galvojimo visa diena, ka galeciau dar padaryt biggrin.gif ir kazkaip jau demotyvuoja, kai niekas nepadeda unsure.gif brrr jau siurpai eina pagalvojus apie tai, kad reiks eit miegot assa.gif Nu nors ne kas valanda butu sianakt, amen doh.gif

Daluze, man atrodo blogesnis variantas yra kai i sonus isnesa nuo nervu, o ne is gero gyvenimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skierkute: 21 rugsėjo 2012 - 21:26
QUOTE(Skierkute @ 2012 09 21, 21:25)
Nezinau, jauciuosi tik biski nupusus nuo tokio miego, nagu kramtymo ir galvojimo visa diena, ka galeciau dar padaryt biggrin.gif ir kazkaip jau demotyvuoja, kai niekas nepadeda  unsure.gif  brrr jau siurpai eina pagalvojus apie tai, kad reiks eit miegot assa.gif Nu nors ne kas valanda butu sianakt, amen  doh.gif

Daluze, man atrodo blogesnis variantas yra kai i sonus isnesa nuo nervu, o ne is gero gyvenimo smile.gif

O tu negali paprasyt kuria nakti mamos, kad padetu su mazuoju - nu kad duotu tau bent kokias 5 valandas pamiegot be perstojo? Galgi padetu? Ir beje ka diena darai, kai mazasis miega? Tikiuosi miegi kartu?
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2012 09 21, 20:25)
Nezinau, jauciuosi tik biski nupusus nuo tokio miego, nagu kramtymo ir galvojimo visa diena, ka galeciau dar padaryt biggrin.gif ir kazkaip jau demotyvuoja, kai niekas nepadeda  unsure.gif  brrr jau siurpai eina pagalvojus apie tai, kad reiks eit miegot assa.gif Nu nors ne kas valanda butu sianakt, amen  doh.gif
-----

Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
---
drinks_cheers.gif as kai nervinuosi, valgau dvigubai daugiau doh.gif

Atsakyti
Labas,
buvau snd tam pokalbyje del darbo. Viskas praejo kaip ir neblogai,jei ne vienas klausimas i kuri as atsakiau - taip,turiu. Ir is diriko veido israiskos maciau,kad tai jam nelabai patiko. O klausimas buvo - ar turi vaiku. Taigi vilties daug neturiu,kad pasirinks mane.
Upjora, apskaitininke ir buhaltere ne visai tas pats. Sakyciau apskaitininke yra kokiu laipteliu ar dviem zemesnes pareigos,nei buhaltere. Nes apskaitininke paprastai suvedineja tik pirminius apskaitos dokumentus,pajamuoja prekes,israso saskaitas fakturas ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <imelda>: 21 rugsėjo 2012 - 22:19
QUOTE(<imelda> @ 2012 09 21, 23:17)
Labas,
buvau snd tam pokalbyje del darbo. Viskas praejo kaip ir neblogai,jei ne vienas klausimas i kuri as atsakiau - taip,turiu. Ir is diriko veido israiskos maciau,kad tai jam nelabai patiko. O klausimas buvo - ar turi vaiku. Taigi vilties daug neturiu,kad pasirinks mane.
Upjora, apskaitininke ir buhaltere ne visai tas pats. Sakyciau apskaitininke yra kokiu laipteliu ar dviem zemesnes pareigos,nei buhaltere. Nes apskaitininke paprastai suvedineja tik pirminius apskaitos dokumentus,pajamuoja prekes,israso saskaitas fakturas ir pan.

tikrai taip 4u.gif kaip tik apskaita siemet teko pradet mokytis 4u.gif

suprantu del klausimo,nes dauguma diriku sitas atsakymas netenkina doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edgarita: 21 rugsėjo 2012 - 22:22
QUOTE(Laumėnė @ 2012 09 21, 11:44)
Rodau savo "šedevrą"  blush2.gif  Dėl puošybos nepeikit, niu neesu meno žmogus  blush2.gif  O lygus jis nesigauna, nes kaip sakiau, tai bandelių tortas. Jis padaromas dėliojant iškeptas bandeles  ax.gif 

user posted image

Laumėnė, sedevras thumbup.gif
Atsakyti