Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Langoza @ 2013 01 26, 14:02)
cia ant dregnu plauku purksti, kaip suprantu?  g.gif

saknu standinimui purskiu dar ant dregnu, siek tiek padziovintu, o jei susirisu uodega, purskiu ant sausu plauku, kad bestyrotu iskarpyti plaukai..
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2012 12 04, 14:56)
gal kam teko sakytis papildus is sio puslapio?  g.gif  http://neringucy.web...daiplaukams.htm

man teko, viskas gerai. pirkau ir biotina ir plauku galiuku seruma.
Atsakyti
Aš du mėnesius naudoju biotiną ir karts nuo karto prieš galvos plovimą plaukus patepu varnalėšų ir pipirų aliejuku. Jokių pokyčių nepastebėjau smile.gif Dabar vėl grįšiu prie plaukų skalavimo apynių ir rozmarinų nuoviru 4u.gif Ankščiau jį naudojau, tai lyg ir buvo priaugę plaukelių, nors naudojau kaip priemonę plaukų slinkimui mažinti ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

A kokia nuomonė apie čemeryčių vandenį?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantastique @ 2012 12 03, 17:32)
Aš asmeniškai jau du mėnesius "propaguoju" kaukes su eteriniu rozmarinų aliejumi. Paskaitykit apie jį. Praktiškai visur rašo, kad kosmetinėje srityje naudojamas (ant plaukų) skatina jų augimą  smile.gif esu labai patenkinta šiuo pirkinuku. Jį galima lašinti į bet kokį aliejų. Tik neperdozuokit, nes kažkaip per didelė jo koncentracija gali pakenkti plaukui (gal išsausinti, gal dar ką)  smile.gif aš į 50ml kokosų aliejaus lašinau 4 lašiukus to aliejaus ir kaukę darau kartą per savaitę. Tiesiog užsidedu ant šaknų (jeigu tepsit per plauko ilgį- gali sausinti plauką), užsimaukšlinu rankšluostuką ir šiltai laikau dvi valandas. Dabar turiu galybę antenų ir augančią grifką  biggrin.gif  neseniai gerą plaukų galiukų gabalą nusirėžiau tam, kad sutvirtinčiau besišakojančius galiukus. Pažiūrėsim, kiek čia tie plaukai mano užaugs  thumbup.gif bet tikrai rekomenduoju kaip paprastą ir neskausmingą, daug nekainuojantį ir tikrai ilgalaikį būdą tvirtinti plaukus bei skatinti jų augimą  thumbup.gif  tų 50ml užteks iki gyvenimo galo  smile.gif

aš anksčiau irgi naudojau kokosų aliejų su rozmarino EA, tik bėda, kad mėgstu aliejines kaukes laikyti per naktį, o ryte, jam gerai susigėrus į plaukus, išsiplauti galvą. Tai su tuo rozmarinu tada ne kas, nes jis veikia tonizuojančiai, kartą ėjau plauti galvos 24h, nes nėjo užmigti smile.gif reikės nepatingėt su tuo rankšluosčiu pasėdėt pora valandų...Ir manau tinka ne tik kokosų aliejus kaip bazinis, bet ir bet koks kitas nerafinuotas. Esu mėginusi lašinti į varnalėšų aliejų, ilgiau panaudojus, poveikis šioks toks yra
Atsakyti
as uzskaiciau kad geriausia gert vitaminus, skirtus norincioms pastoti, gal ir logiska,gi daznai slenka plaukai del hormonu pusiausvyros ar truksta svarbiu moters organizmui medziagu ax.gif
Atsakyti
Aš vis svajoju užsiaugint plaukus beveik iki užpakalio, bet niekaip, nes tiesiog galiukai nulūžinėja nors ir naudoju serumus verysad.gif o šaknims tai visai patinka neseniai atrastas varnalėšų aliejukas smile.gif
Atsakyti
o gal galetumete isduoti paslapti kur jo nusipirkt uz per pus mazesne kainyte??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spikule @ 2013 02 02, 00:23)
o gal galetumete isduoti paslapti kur jo nusipirkt uz per pus mazesne kainyte??? bigsmile.gif

O ką jūs norite nusipirkti už pusę kainos?
Atsakyti
Is savo patirtie, nebedazyt plauku, tada augt pradejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aisku ne visada turbut tai pasiteisins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ideas AND Love @ 2013 02 03, 19:43)
Is savo patirtie, nebedazyt plauku, tada augt pradejo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aisku ne visada turbut tai pasiteisins  mirksiukas.gif

Labai gerai matosi, kur ataugę, natūralios spalvos plaukai, tai gal ir atrodo, kad greičiau auga bigsmile.gif Nors, tikriausiai, taip ir yra- dažai juk gryniausia chemija, abejoju, ar ten yra kokių naudingų medžiagų, ir dar padedančių greičiau jiems augti ax.gif kad ir ką kirpėjos besakytų apie dažų naudą plaukams rolleyes.gif
Atsakyti
Labai gerai padeda ricinos, nors jas tepti labai bjauru. Aš sumaišau ricinų ir varnalėšų aliejus, tai tada būna super thumbup.gif
Atsakyti