QUOTE(Fantastique @ 2012 12 03, 17:32)
Aš asmeniškai jau du mėnesius "propaguoju" kaukes su eteriniu rozmarinų aliejumi. Paskaitykit apie jį. Praktiškai visur rašo, kad kosmetinėje srityje naudojamas (ant plaukų) skatina jų augimą

esu labai patenkinta šiuo pirkinuku. Jį galima lašinti į bet kokį aliejų. Tik neperdozuokit, nes kažkaip per didelė jo koncentracija gali pakenkti plaukui (gal išsausinti, gal dar ką)

aš į 50ml kokosų aliejaus lašinau 4 lašiukus to aliejaus ir kaukę darau kartą per savaitę. Tiesiog užsidedu ant šaknų (jeigu tepsit per plauko ilgį- gali sausinti plauką), užsimaukšlinu rankšluostuką ir šiltai laikau dvi valandas. Dabar turiu galybę antenų ir augančią grifką

neseniai gerą plaukų galiukų gabalą nusirėžiau tam, kad sutvirtinčiau besišakojančius galiukus. Pažiūrėsim, kiek čia tie plaukai mano užaugs

bet tikrai rekomenduoju kaip paprastą ir neskausmingą, daug nekainuojantį ir tikrai ilgalaikį būdą tvirtinti plaukus bei skatinti jų augimą

tų 50ml užteks iki gyvenimo galo
aš anksčiau irgi naudojau kokosų aliejų su rozmarino EA, tik bėda, kad mėgstu aliejines kaukes laikyti per naktį, o ryte, jam gerai susigėrus į plaukus, išsiplauti galvą. Tai su tuo rozmarinu tada ne kas, nes jis veikia tonizuojančiai, kartą ėjau plauti galvos 24h, nes nėjo užmigti

reikės nepatingėt su tuo rankšluosčiu pasėdėt pora valandų...Ir manau tinka ne tik kokosų aliejus kaip bazinis, bet ir bet koks kitas nerafinuotas. Esu mėginusi lašinti į varnalėšų aliejų, ilgiau panaudojus, poveikis šioks toks yra