QUOTE(Agnius05 @ 2012 11 01, 18:30)
Sveiki, irgi pridėsiu savo "3 grašius" apie tą "gėrį" (Hairbell rinkinys)
Nepadėjo. Net pirma man pasirodė, kad sustojo augimas
Naudojau sąžiningai, kaip instrukcijoj parašyta... Plaukai šiaudiniai nepasidarė, bet gal tik aliejukų ir kito balzamo pagalba.
Dabar galvoju, kodėl nepadėjo ir dar pablogino. Manau, čia PARAFINUM LIQUIDUM "dėka", girdėjau, kad tai blogis, bet kažkaip netikėjau
o dabar įsitikinau, kad jis "užkimšo" skalpo porus (dar atsirado inkštirai, spuogiukai)
P.S. Labai blogai, kad nėra atsiliepimų apie šį produktą, užsienio saituose radau tik neigiamus du, o lietuviškai tik harmony life saite (kažkaip pradėjau galvoti, kad tuos gerus atsiliepimus tame saite rašo ne pirkėjai...)

Nepadėjo. Net pirma man pasirodė, kad sustojo augimas

Dabar galvoju, kodėl nepadėjo ir dar pablogino. Manau, čia PARAFINUM LIQUIDUM "dėka", girdėjau, kad tai blogis, bet kažkaip netikėjau

P.S. Labai blogai, kad nėra atsiliepimų apie šį produktą, užsienio saituose radau tik neigiamus du, o lietuviškai tik harmony life saite (kažkaip pradėjau galvoti, kad tuos gerus atsiliepimus tame saite rašo ne pirkėjai...)

Turiu neigiamos patirties su tuo HAIRBELL kondicionieriumi ir šampūnu ir aš - naudojau tuos produktus keturis su trupučiu mėnesio, tai galiu galvą guldyti, kad nuo tų priemonių plaukai greičiau neauga, o plauko būklė tikrai pablogėjo.
O dėl komentarų galiu pasidalinti savo patirtimi -kai pamačiau, kad jokios iš tų priemonių naudos (buvo jau apie 3 mėn. naudojimo), parašiau komentarą Harmony life puslapyje, kad priemonės neveiksmingos, jos net nėra patentuotos - jeigiu jau toks stebuklingas produktas, jis tikrai būtų patentuotas bent jau Prancūzijoje. Ir ką manot? Mano komentaras ineternete neatsirado. Kai Harmony life pagrasinau, kad neišspausdinus komentaro pasiskųsiu vartotojų teisėms, jie mano komentarą paskelbė, bet .... pakoreguotą! Ir dar pridėjo apgailestavimąkad ne visoms padeda, bet va tiek daug yra tų, kurioms suveikė!
Tuo metu neturėjau laiko rimčiau jais užsiimti, bet vis kirba mintis, kad reikėtų rasti daugiau, pirkusių jų produktus ir nusivylusių, ir paduoti skundą vartotojų teisėms (gaila, aš neišsaugojau pirkimo kvitų, pirkau pas juos ofise, o ne užsakiau internetu, todėl vien su tuščiais flakonais galiu ir neįrodyti, kad tikrai pas juos pirkau). Jei būtų norinčių prisidėti, mielai užsiimčiau, nes net bloga darosi kasdien Facebook'e matyti jų reklamą.
O šiaip manau, kad nėra stebuklingų priemonių plaukų auginimui, kad ir kaip bebūtų liūna. Plaukams augti padeda tiesiog teisinga mityba, gera plaukų priežiūra ir periodinis galiukų pakirpimas - plaukus atsiauginėju jau ne pirmą kartą, tai patirtis rodo būtent taip.