Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Agnius05 @ 2012 11 01, 18:30)
Sveiki, irgi pridėsiu savo "3 grašius" apie tą "gėrį" (Hairbell rinkinys) blush2.gif

Nepadėjo. Net pirma man pasirodė, kad sustojo augimas  blink.gif  Naudojau sąžiningai, kaip instrukcijoj parašyta... Plaukai šiaudiniai nepasidarė, bet gal tik aliejukų ir kito balzamo pagalba.  smile.gif
Dabar galvoju, kodėl nepadėjo ir dar pablogino. Manau, čia PARAFINUM LIQUIDUM "dėka", girdėjau, kad tai blogis, bet kažkaip netikėjau  g.gif  o dabar įsitikinau, kad jis "užkimšo" skalpo porus (dar atsirado inkštirai, spuogiukai)  g.gif 
P.S. Labai blogai, kad nėra atsiliepimų apie šį produktą, užsienio saituose radau tik neigiamus du, o lietuviškai tik harmony life saite (kažkaip pradėjau galvoti, kad tuos gerus atsiliepimus tame saite rašo ne pirkėjai...)  g.gif

Turiu neigiamos patirties su tuo HAIRBELL kondicionieriumi ir šampūnu ir aš - naudojau tuos produktus keturis su trupučiu mėnesio, tai galiu galvą guldyti, kad nuo tų priemonių plaukai greičiau neauga, o plauko būklė tikrai pablogėjo.
O dėl komentarų galiu pasidalinti savo patirtimi -kai pamačiau, kad jokios iš tų priemonių naudos (buvo jau apie 3 mėn. naudojimo), parašiau komentarą Harmony life puslapyje, kad priemonės neveiksmingos, jos net nėra patentuotos - jeigiu jau toks stebuklingas produktas, jis tikrai būtų patentuotas bent jau Prancūzijoje. Ir ką manot? Mano komentaras ineternete neatsirado. Kai Harmony life pagrasinau, kad neišspausdinus komentaro pasiskųsiu vartotojų teisėms, jie mano komentarą paskelbė, bet .... pakoreguotą! Ir dar pridėjo apgailestavimąkad ne visoms padeda, bet va tiek daug yra tų, kurioms suveikė!

Tuo metu neturėjau laiko rimčiau jais užsiimti, bet vis kirba mintis, kad reikėtų rasti daugiau, pirkusių jų produktus ir nusivylusių, ir paduoti skundą vartotojų teisėms (gaila, aš neišsaugojau pirkimo kvitų, pirkau pas juos ofise, o ne užsakiau internetu, todėl vien su tuščiais flakonais galiu ir neįrodyti, kad tikrai pas juos pirkau). Jei būtų norinčių prisidėti, mielai užsiimčiau, nes net bloga darosi kasdien Facebook'e matyti jų reklamą.

O šiaip manau, kad nėra stebuklingų priemonių plaukų auginimui, kad ir kaip bebūtų liūna. Plaukams augti padeda tiesiog teisinga mityba, gera plaukų priežiūra ir periodinis galiukų pakirpimas - plaukus atsiauginėju jau ne pirmą kartą, tai patirtis rodo būtent taip.
Atsakyti
Sveikos, kaip as savo ilgu kasu, tiksliau, tankesniu, laukiu unsure.gif po gimdymo, kol hormonai "susirikiavo", tai saujom ismetinejau, net sukuotis budavo baisu, bet ne per seniausiai jau pradejo lyst toks 'eziukas". Valio, pradzia i sviesia ateiti! lotuliukas.gif Taigi, ir pries pusantro men. visai netycia, pati uzsimaniau, mieliu paprastu su cukrum, paauglystej taip votis gydziaus skaniai lotuliukas.gif Ten daug vit.B ir t.t. kas ir reikalinga plaukam. Ir as taip vos ne kasdien tu mieliu pakabindavau. Mano plaukai letai auga, bet per men. rezultatas nesulyginamas. I kasa jau nesirisu, nes tas mano "eziukas" jau juokingai styro blink.gif Beje, prisimenu, kai mano vyras kirpykloj daznai lankydavos, tai kirpeja juokdavos, ar tik ne alu megsti, kad plaukai taip greit auga lotuliukas.gif Kas tiesa, tas tiesa, ten juk irgi is alaus mieliu daug B vit. Seniau vit. spec. plaukam geriau, tai tokio greito rezultato nebuvo, taigi, kur laboratorijoj, o kur is gamtos. Dar man pagelbeja dilgeliu nuoviras, bet kad vis pritingiu terliotis, nebent vasara su svieziom. Svogunu tyrele ir gelbedavo, bet jau kvapas ojej... Kol plaukai sausi, ok, bet i lietu tai geriau kur mieste nepakliut blink.gif
Atsakyti
kasdien geriant linu semenu aliejaus labai pagereja plauku bukle ir auga greiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ideas AND Love @ 2013 02 03, 18:43)
Is savo patirtie, nebedazyt plauku, tada augt pradejo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aisku ne visada turbut tai pasiteisins  mirksiukas.gif

Arba dazyt augaliniais dazais. Cia yra tiesa. Jei plaukai silpnesni, saknys paprasciausiai dideliu % neatlaiko ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Arguendo @ 2013 02 04, 15:08)
kad ir ką kirpėjos besakytų apie dažų naudą plaukams  rolleyes.gif

Na kiek esu aplankius salonu bent apie blondavima nei viena nieko gero nepasake biggrin.gif o kaip pradeja dazyt augaliniais, matau kita rezultata.. aisku pas mane ilgas kelias iki norimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2013 02 19, 14:56)
o kaip pradeja dazyt augaliniais, matau kita rezultata..

kazkodel mano stiliste kai pasakau toki sakini ima juoktis is manes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Devold @ 2013 02 19, 15:06)

butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Devold @ 2013 02 19, 14:06)

Hmm.. Gal tie augaliniai augaliniams nelygus.. As pati matau ant savo plauku. Ir kaip suorantu kiek kirpeju tiek nuomoniu, nors pati kaip daziau su stipriais dazais tiek metu per daug salonu, man visi meistrai kartojo ta pati, kad ilgu graziu plauku blonduojant neuzsiauginsi.
Atsakyti
QUOTE(Devold @ 2013 02 19, 16:06)

Augaliniai dazai yra tik chna ir basma. O kiti yra beamoniakiniai, kur peroksido procentas yra labai zemas, tarp 1,7 ir 4,5 ( bet sitas jau sviesina vienu tonu ir jy turi Loreal HiRichesse). Juose ner amoniako, tad jie svelnesni plaukui. Manau priklauso nuo to, kaip kiekviena kirpeja juos vadina, bet tai yra tas pats, tik kitaip vadinama. Tiksliausias pavadinimas beamoniakinis dazomasis kremas tonas y tona, bet ir tai isgirdusios kai kurios kirpejos juoktusi biggrin.gif
Atsakyti
O aš papasakosiu, kaip man sekasi auginti plaukučius 4u.gif

rašiau lapkričio mėnesį, kad pranešiu Jums rezultatus, taigi...
(noriu priminti, kad naudojau varnalėšų aliejų, biotiną, B.Agafijos purškalą su pipirais ir dar keli dalykėliai,apie kuriuos parašysiu žinutės gale)
Kad plaukučiai užauga truputį (gal apie kelis milimetrus) ilgesni per mėnesį, tai taip smile.gif kartu su biotinu gėriau kalcį - magnį - cinką bei žuvų taukus, bet čia bendrai dėl sveikatos, nuo biotino neišbėrė. biggrin.gif per tuos mėnesius pakeičiau savo plaukų priežiūrą - atsisakiau šampūnų su sulfatais ir balzamų vien "prifaširuotų" silikonais, tokiu būdu man jau nebeniežti skalpo ir kaktos po galvos plovimo (matyt mano skalpui sulfatų buvo gana biggrin.gif ) naudoju kas savaitę kaukę migdolų aliejus + keli lašiukai pipirmėtės EA. smile.gif Planuose dar belieka išbandyti chna.
Atsakyti
Jungiuosi ir as i kasas auginanciuju gretas smile.gif
As karts nuo karto istepu plauku saknis garstyciu aliejumi + Kvapu namu eteriniu alieju misinuku plaukams "Galvos odos atgaja" (siuos du dalykus esu sumaisiusi kartu (100 ml garstyciu al. ir 3 ml to eteriniu alieju misinuko). Liuks derinys thumbup.gif plaukai tikrai gerai auga (kuo siaip anksciau negalejau pasigirti). Paskutini karta (lapkricio pab.) kai buvau pas kirpeja, tai sake, kad labai daug nauju plauku priauge nuo rugpjucio pab. ir siaip labai nemazai paauge.
Plauku galus lepinu arganu aliejumi. Cia mano siu metu atradimas lotuliukas.gif
Dar plauku saknis po kiekvieno plovimo jau gera menesi purskiu salaviju hidroliatu.
Anksciau megdavau rozmarinu hidroliatu papurksti saknis, arba Weleda rozmarinu losjona panaudodavau.. Rozmarinu eterinis irgi budavo must have.. bet siuo metu kol kas rozmarinai man labai atsibode..
Atsakyti
Mano receptas:sutarkuojam cesnaka,ispaudziame per merliu sultis ir kiek gaunasi sulciu,lygiom dalim sumaisome bet kokio aliejaus,kurio turime namie.Istriname sia mase plauku saknis,uzsidedame maiseliu,apsivyniojame ranksluosiu ir vaikstome po namus,dirbame sa ramiai darbus keturias valandeles.Tokia procedura kartokite i menesi viena karta.Po pusmecio jau bus kas kerpa biggrin.gif .P.S.:cesnakas jauciasi tik plaukus sudrekinus,o ant sausu nesijaucia smile.gif
Papildyta:
Ir dar atradau labai gera sampuna is Forever firmos.Nustojo slinkti plaukai,ir jausmas kaip kudros vandeni issiplovus bigsmile.gif .Kam rekomendavau visom pasiteisino .Aisku kainyte ne visiem prieinama,bet dalykelis liuksiskas thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juros puta: 21 vasario 2013 - 20:06
Palomina, kur perki garstyciu al ir ar jis tinkamas naudoti sviesiaplaukem?
Atsakyti