biotinas, organine siera /msm/ , ir vitaminai a+e . stai pagrindiniai elementai plaukams
http://www.youtube.c...feature=related po biotino kurso.
QUOTE(DIA-40 @ 2012 11 11, 15:05)
http://www.youtube.c...feature=related po biotino kurso.
šitas filmukas tai tikras briedas. Gali gerti biotiną saujom, bet niekas per metus neužsiaugins plaukų nuo visiškai trumpų iki liemens. Aš pati sąžiningai gėriau biontiną 6 mėn., bet plaukai po 5 cm per mėnesį augti tikrai nepradėjo.
Man labai patiko plaukams proteino priemonė, tai galai tikrai daug mažiau skilinėja.
Seniau man būdavo - kiek nuaugdavo tiek nutriušdavo galai, ir niekaip negalėdavau atsiauginti, o dabar vaizdas daug geresnis
Va čia apie ją aprašyta:
Protein
tik aišku pirkau už perpus mažesnę kainą
Seniau man būdavo - kiek nuaugdavo tiek nutriušdavo galai, ir niekaip negalėdavau atsiauginti, o dabar vaizdas daug geresnis

Va čia apie ją aprašyta:
Protein
QUOTE(TomaKa @ 2012 11 11, 16:45)
Man labai patiko plaukams proteino priemonė, tai galai tikrai daug mažiau skilinėja.
Va čia apie ją aprašyta:
Protein

Va čia apie ją aprašyta:
Protein
o kur jo gauti uz perpus mazense kaina

Pagaliau bandysiu pirkt ir aš biotiną. Naudojusioms, kokį siūlot geriausiai pirkti?
QUOTE(Karmen Kass @ 2012 11 11, 15:27)
šitas filmukas tai tikras briedas. Gali gerti biotiną saujom, bet niekas per metus neužsiaugins plaukų nuo visiškai trumpų iki liemens. Aš pati sąžiningai gėriau biontiną 6 mėn., bet plaukai po 5 cm per mėnesį augti tikrai nepradėjo.
kodel taip kategoriskai?

QUOTE(DIA-40 @ 2012 11 12, 11:40)
kodel taip kategoriskai?
pilnas internetas, kam tikrai padejo . as ir pati pirksiu ir bandysiu, blogiau tikrai nebus 

aš ir nesakau, kad nepadeda. Man padėjo, bet plaukai per 6 mėn nuo pečių iki liemens neužaugo. O jūsų įdėtame filmuke nuotraukos labai ir netgi labai netikroviškai pafotošopintos. Todėl nereikėtų tikėtis, tokio nerealaus poveikio, kad va mėnesį pagersiu ir plaukus iki kelių turėsiu.
filmuku as ir pati netikiu
ce greiciausia biotino gamintoju reklama. tikiuosi pagerinti plauku bukle, ir sustabdyti slinkima ir tai jau gerai.

Kad nežinau, man tas čemeryčių vanduo neįspūdingas
Nei slinkimo nesustabdė, nieko
Bet čia matyt kaip kam

QUOTE(meshkiukass @ 2012 11 13, 01:01)
Kad nežinau, man tas čemeryčių vanduo neįspūdingas
Nei slinkimo nesustabdė, nieko
Bet čia matyt kaip kam

Na mano mama kiekvieną dieną po plovimo pasiteplioja šaknis su juo (neriebaluoja), tai matosi nemažai naujų plaukučių priaugusių