Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės skatinančios plaukų augimą

biotinas, organine siera /msm/ , ir vitaminai a+e . stai pagrindiniai elementai plaukams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DIA-40: 09 lapkričio 2012 - 16:02
http://www.youtube.c...feature=related po biotino kurso.
Atsakyti
QUOTE(DIA-40 @ 2012 11 11, 15:05)

šitas filmukas tai tikras briedas. Gali gerti biotiną saujom, bet niekas per metus neužsiaugins plaukų nuo visiškai trumpų iki liemens. Aš pati sąžiningai gėriau biontiną 6 mėn., bet plaukai po 5 cm per mėnesį augti tikrai nepradėjo.
Atsakyti
Man labai patiko plaukams proteino priemonė, tai galai tikrai daug mažiau skilinėja.
Seniau man būdavo - kiek nuaugdavo tiek nutriušdavo galai, ir niekaip negalėdavau atsiauginti, o dabar vaizdas daug geresnis thumbup.gif
Va čia apie ją aprašyta:
Protein

tik aišku pirkau už perpus mažesnę kainą
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2012 11 11, 16:45)
Man labai patiko plaukams proteino priemonė, tai galai tikrai daug mažiau skilinėja.
Seniau man būdavo - kiek nuaugdavo tiek nutriušdavo galai, ir niekaip negalėdavau atsiauginti, o dabar vaizdas daug geresnis thumbup.gif
Va čia apie ją aprašyta:
Protein

tik aišku pirkau už perpus mažesnę kainą

o kur jo gauti uz perpus mazense kaina blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau bandysiu pirkt ir aš biotiną. Naudojusioms, kokį siūlot geriausiai pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Karmen Kass @ 2012 11 11, 15:27)
šitas filmukas tai tikras briedas. Gali gerti biotiną saujom, bet niekas per metus neužsiaugins plaukų nuo visiškai trumpų iki liemens. Aš pati sąžiningai gėriau biontiną 6 mėn., bet plaukai po 5 cm per mėnesį augti tikrai nepradėjo.

kodel taip kategoriskai? g.gif pilnas internetas, kam tikrai padejo . as ir pati pirksiu ir bandysiu, blogiau tikrai nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DIA-40 @ 2012 11 12, 11:40)
kodel taip kategoriskai? g.gif pilnas internetas, kam tikrai padejo . as ir pati pirksiu ir bandysiu, blogiau tikrai nebus biggrin.gif

aš ir nesakau, kad nepadeda. Man padėjo, bet plaukai per 6 mėn nuo pečių iki liemens neužaugo. O jūsų įdėtame filmuke nuotraukos labai ir netgi labai netikroviškai pafotošopintos. Todėl nereikėtų tikėtis, tokio nerealaus poveikio, kad va mėnesį pagersiu ir plaukus iki kelių turėsiu.
Atsakyti
filmuku as ir pati netikiu biggrin.gif ce greiciausia biotino gamintoju reklama. tikiuosi pagerinti plauku bukle, ir sustabdyti slinkima ir tai jau gerai.
Atsakyti
Mano mama tepa čemeryčių vandenį, kurį perka vaistinėse labai pigiai. Skatina plaukų augimą. Aš pati tingiu teplioti, bet turbūt reiks biggrin.gif
Atsakyti
Kad nežinau, man tas čemeryčių vanduo neįspūdingas smile.gif Nei slinkimo nesustabdė, nieko smile.gif Bet čia matyt kaip kam
Atsakyti
QUOTE(meshkiukass @ 2012 11 13, 01:01)
Kad nežinau, man tas čemeryčių vanduo neįspūdingas smile.gif Nei slinkimo nesustabdė, nieko smile.gif Bet čia matyt kaip kam

Na mano mama kiekvieną dieną po plovimo pasiteplioja šaknis su juo (neriebaluoja), tai matosi nemažai naujų plaukučių priaugusių smile.gif
Atsakyti