Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Dryzeeee @ 2012 10 30, 12:09)
as atejau paklausti jusu nuomones.kirpeja sake,kad padeda pasta plaukams nuo pleiskanu,vadinasi SULSENA.vakar pamaciau parduotuveje,tai prigriebiau. 4u.gif

Sulsenos daznai naudoti negalima, nes gali suletinti galvos odos atsinaujinimo procesa - cia tik siaip, turekit omeny, kad per daznai nenaudotumet. As esu turejus sia pasta, po vieno karto pleiskanu neatsirasdavo maziausiai 3 sav.
Atsakyti
Man kirpeja patare ampules PROKAPIL, tai vat pradesim pusmecio seansa, ziuresim kaip cia bus, gal kas jau bandete?
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 10 30, 14:47)
Sulsenos daznai naudoti negalima, nes gali suletinti galvos odos atsinaujinimo procesa - cia tik siaip, turekit omeny, kad per daznai nenaudotumet. As esu turejus sia pasta, po vieno karto pleiskanu neatsirasdavo maziausiai 3 sav.

Pleiskanu neturiu kolks...ant pakuotes raso,kad galima kas2čsav. naudoti kaip profilaktika.o jus skirstete per visa ilgi,ar tik saknis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dryzeeee: 31 spalio 2012 - 11:26
QUOTE(Dryzeeee @ 2012 10 31, 12:25)
Pleiskanu neturiu kolks...ant pakuotes raso,kad galima kas2čsav. naudoti kaip profilaktika.o jus skirstete per visa ilgi,ar tik saknis?

Tik saknis mirksiukas.gif O jus pirkot paprasta Sulsena ar Stimulin versija? 4u.gif
Atsakyti
Tai sulsenos kiek mačiau būna ne tik nuo pleiskanų,o ir paprasta tūbelė, ten rodos tam, kad šaknis stiprintų.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meshkiukass @ 2012 11 01, 03:51)
Tai sulsenos kiek mačiau būna ne tik nuo pleiskanų,o  ir paprasta tūbelė, ten rodos tam, kad šaknis stiprintų..  4u.gif

Taip, vadinas Sulsena Stimulin, nesu jos bandzius, ydomu, kokie atsiliepimai g.gif
Atsakyti
siuo metu labai aktuoli man si tema nes tuj plika liksiu doh.gif blush2.gif tai tikiuos su jusu pagalba atrasiu kazka gero bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
As tai nusipirkau nuo pleiskanui,nes nemaciau jokiu kitokiu variantu g.gif siandien pabandziau,labai fainas plaukas,toks elastingas,blizgantis:)nors mano besipuciantys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2012 10 19, 19:23)
Galiu para6yti savo atsiliepimus apie šį "gėrį" doh.gif sąžiningai sunaudojau ir šampūną ir kondicionierių-sukandus dantis, vis tikėdama stebuklu. Tačiau stebuklas buvo tas-kad plaukai tapo toookie šiaudiniai doh.gif  unsure.gif o kaip augo taip kaip ir augo-jokio pagreitėjimo schmoll.gif dabar nebeekperimentuoju tokiu gėriu, o gydau nualintus plaukus cool.gif

Sveiki, irgi pridėsiu savo "3 grašius" apie tą "gėrį" (Hairbell rinkinys) blush2.gif

Nepadėjo. Net pirma man pasirodė, kad sustojo augimas blink.gif Naudojau sąžiningai, kaip instrukcijoj parašyta... Plaukai šiaudiniai nepasidarė, bet gal tik aliejukų ir kito balzamo pagalba. smile.gif
Dabar galvoju, kodėl nepadėjo ir dar pablogino. Manau, čia PARAFINUM LIQUIDUM "dėka", girdėjau, kad tai blogis, bet kažkaip netikėjau g.gif o dabar įsitikinau, kad jis "užkimšo" skalpo porus (dar atsirado inkštirai, spuogiukai) g.gif
P.S. Labai blogai, kad nėra atsiliepimų apie šį produktą, užsienio saituose radau tik neigiamus du, o lietuviškai tik harmony life saite (kažkaip pradėjau galvoti, kad tuos gerus atsiliepimus tame saite rašo ne pirkėjai...) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnius05: 01 lapkričio 2012 - 17:31
pantogar geriau kelis metus is eiles,aisku su pertraukomis,taciau,plauku augimo jis man nepaskatino,tik nebesisiausia ir atsigauna plaukai nuo jo,sveikesni patampa.taip pat labai svelnus plaukai palieka po naturalaus jogurto kaukes rolleyes.gif cia toms,mergaitems,kurios yra sviesiaplaukes ir sako,kad veliasi labai plaukai mirksiukas.gif
Atsakyti
As pati jau treti metai su trumpomis pertraukomis geriu biotina su kalciu, bei kitus PIGIUS vitaminus skirtus plaukams, odai ir nagams. Tikrai nepastebejau, kad plaukai butu pradeje augti greiciau, o stai bukle ju ryskiai pagrejo. Per tuos metus plaukai niekada neslinko, tik kelis kartus lankiausi kirpykloje ir tai ne nukirpti issisakojusius ar nusiurusius galus, o tik suteikti grazia forma. Del to, kad nekirpau, jie ir uzaugo greiciau, nei kad kerpant smile.gif . Mano manymu, vitaminai , grieztas NE dietoms ir kardinaliam plauku spalvos keitimui, atidi prieziura gali padeti augti musu plaukams sveikiems. O del vitaminu tai nemanau,kad verta rinktis pacius brangiausius ir labiausiai reklamuojamus. Ju visu sudetis labai panasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnius05 @ 2012 11 01, 17:30)
Sveiki, irgi pridėsiu savo "3 grašius" apie tą "gėrį" (Hairbell rinkinys) blush2.gif

Nepadėjo. Net pirma man pasirodė, kad sustojo augimas  blink.gif  Naudojau sąžiningai, kaip instrukcijoj parašyta... Plaukai šiaudiniai nepasidarė, bet gal tik aliejukų ir kito balzamo pagalba.  smile.gif
Dabar galvoju, kodėl nepadėjo ir dar pablogino. Manau, čia PARAFINUM LIQUIDUM "dėka", girdėjau, kad tai blogis, bet kažkaip netikėjau  g.gif  o dabar įsitikinau, kad jis "užkimšo" skalpo porus (dar atsirado inkštirai, spuogiukai)  g.gif 
P.S. Labai blogai, kad nėra atsiliepimų apie šį produktą, užsienio saituose radau tik neigiamus du, o lietuviškai tik harmony life saite (kažkaip pradėjau galvoti, kad tuos gerus atsiliepimus tame saite rašo ne pirkėjai...)  g.gif

Vat kai tokių atsiliepimų paskaitau tai ir baisu pasidaro... biggrin.gif Bet va jau suleidau tiek pinigų tai ir išbandysiu iki galo. tiesa, nusifotografavau prieš naudojimą plaukus, pažiūrėsim ir po to, palyginimas bus, nors faktas, kad neužaugs kasos kilometrinės biggrin.gif
Atsakyti