QUOTE(denaxa @ 2012 09 27, 10:01)
Tokie golfai regitroje berods yra du,ir ju sankabos tikrai tvarkingos,tik labai minkstos,ir jei tik pameginsi mesti grubiau-ir uzges

Tuose golfuose reikia sankaba kiek ilgiau uzlaikyti,jau masinai vaziuojant dar palaikyti biski ir tik tada pamazu atleisti spaudziant toliau gaza,specifiniai jie ten tokie.
Labai jau sudėtingai. Sudėtingiau negu kad su benzinu. Čia man atrodo yra peilis po kaklu tokia "specifinė" sankaba mokinukui, kuris dar su normalia sankaba vairuoti nėra įgudęs. Negana tos įtampos per egzaminą, dar papildomai turi nervuotis dėl jos ir kreipti dėmesį į jos suvaldymą, o ne į kelią.
QUOTE(milky @ 2012 09 27, 09:30)
dar vienas dalykas. kai sedu uz golfo vairo,man netelpa kojos.tas pats vakar buvo ir regitroj tas pats ir mokykloj,kai pora kartu su golfu vairavau. pprisirtraukiu kiek reikia,kojos remiasi i vaira.vairas nebesikelia. tada leidziu kede zemyn,bet kad tilpciau taip zemai nusileidziu,kad nepatogu vairuot.nieko nematau,veidrodeliai irgi kazkaip netaip rodo...

turbut cia tik man tokia beda
Aukšta gal esi. Kiek teko matyti penkti golfai turi labai plačias galimybes sureguliuoti sėdynę ir pasikelti vairą. Su Hyundajais čia didesnė problema, kurie labiau pritaikyti azijiečiams ir jų sėdynė gali nusileisti mažiau, o vairas pasikelia ne taip aukštai.
Jeigu norisi viską matyti iš aukštai, kaip mikroautobuso vairuotojui, gal tada išeitų pasikėlus sėdynę, pasukti kojas ir vairą įtaisyti tarp jų. Kiek teko vairuoti ankštas mašinas, nepastebėjau kad būtų didelė problema net kai vairas liečiasi prie kojų. Taip aukštai sėdint gal tikrai geriau yra T formą padaryt ir matyti posūkio linijas sankryžose.
QUOTE(adriu @ 2012 09 27, 11:54)
kitiems mokina,kad uztenka ir 1 pavaros,o man moke su 2
Regitroje pilnai užtenka 1 pavaros. Svarbu įsibėgėti iki 30km/h.
Mokyklose mokoma su 2 pavara tam kad ją išmokti greitai persijungti ir su ja stabdyti gatvėje.
Regitros darbuotojai nesikabinėja nei prie pavarų, nei prie greičio, nei prie stabdymo būdo. Vienintelį atstumą iki STOP linijos jie rimtai žiūri toje užduotyje.
QUOTE(adriu @ 2012 09 27, 11:54)
pristabdai-spaudi sankaba pristabdai
Taip. Lygiai kaip ir į gatvę išvažiavus stabdai.
Nors Regitroje galima ir be to pirmo stabdymo apseiti. Paprasčiausiai:
Pirma pavara - 30km/h greitis - išmini sankabą - riedi ir stabdai kol STOP linija pasislepia už kapoto. Jeigu per daug užstabdei - šiek tiek atleidi sankabą, kad privažiuoti iki STOP linijos. Gal net ir yra geriau daugiau užstabdyti negu kad atrodo reikia, nes tada gali labai tiksliai privažiuoti prie tos STOP linijos.