QUOTE(denaxa @ 2012 09 27, 13:30)
ir as gavau Hundaju, is pradziu ojjj kaip išsigandau, dar SM tiek apie ji prisiskaiciau, nu vsio, galvoju, amen, parode jis man kaip tuos begius jungineti, vaziuodama i aikstele, prajojau puse kelio, ne, sakau, as nelaikysiu,nesuprantu as tu pavaru, bet paskui nusiraminau, viska galvoj susideliojau....ir ka, visai čiki masina, tikrai negesta, man net patiko ji. Tik dar susistresinau del to, kad langeliai kitaip išdestyti ir jau tas gaireliu principas aikštelėje nebegalioja, dziaugiuosi, kad buvau pamokyta ziureti pagal veidrodelius, nors tik viena kart instruktorius (beje, ne mano) parode, galvojau, kad neprireiks, bet prireike ir susitvarkiau normaliai su parkingu

QUOTE(Fera82 @ 2012 09 27, 17:44)
Nu saunuole

QUOTE(*Brangelina* @ 2012 09 27, 18:28)
sveikos...
pagaliau sian pavyko islaikyti mokyklini egzamina
sestadieni planuoju 9.30 regitoj vairuoti.... kaip baisu.... jau pirma kart vien del nervu aikstelej mokyklinio neislaikiau, o cia tiek prigazdino kokie blogi instruktoriai regitros, kaip viskas grieztai, ziauriai bijau
tikiuos masinos nesukulsiu...
pagaliau sian pavyko islaikyti mokyklini egzamina

sestadieni planuoju 9.30 regitoj vairuoti.... kaip baisu.... jau pirma kart vien del nervu aikstelej mokyklinio neislaikiau, o cia tiek prigazdino kokie blogi instruktoriai regitros, kaip viskas grieztai, ziauriai bijau

Sveikinu, vienas žingsnis link regitros