Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti

QUOTE(denaxa @ 2012 09 27, 13:30)
Hundaju labai isgyre,sake,ir matomumas puikus,ir manevringa labai ir pan... ax.gif

ir as gavau Hundaju, is pradziu ojjj kaip išsigandau, dar SM tiek apie ji prisiskaiciau, nu vsio, galvoju, amen, parode jis man kaip tuos begius jungineti, vaziuodama i aikstele, prajojau puse kelio, ne, sakau, as nelaikysiu,nesuprantu as tu pavaru, bet paskui nusiraminau, viska galvoj susideliojau....ir ka, visai čiki masina, tikrai negesta, man net patiko ji. Tik dar susistresinau del to, kad langeliai kitaip išdestyti ir jau tas gaireliu principas aikštelėje nebegalioja, dziaugiuosi, kad buvau pamokyta ziureti pagal veidrodelius, nors tik viena kart instruktorius (beje, ne mano) parode, galvojau, kad neprireiks, bet prireike ir susitvarkiau normaliai su parkingu biggrin.gif

QUOTE(Fera82 @ 2012 09 27, 17:44)
Labas 4u.gif

Pries pora sav pasikeiciau isntruktoriu, tai db vazineju ir kaifuoju  smile.gif

Nu saunuole 4u.gif dziaugiuosi už tave mirksiukas.gif

QUOTE(*Brangelina* @ 2012 09 27, 18:28)
sveikos...
pagaliau sian pavyko islaikyti mokyklini egzamina  blush2.gif  thumbup.gif
sestadieni planuoju 9.30 regitoj vairuoti.... kaip baisu.... jau pirma kart vien del nervu aikstelej mokyklinio neislaikiau, o cia tiek prigazdino kokie blogi instruktoriai regitros, kaip viskas grieztai, ziauriai bijau  verysad.gif  tikiuos masinos nesukulsiu...

Sveikinu, vienas žingsnis link regitros 4u.gif o jos tu nebijok, nera ten visai baisu, as irgi kai prisiskaiciau prisigasdinau pati save, bet viskas ten normaliai, pamatysi, zmones kaip zmones smile.gif
Atsakyti
brangelina,as laikau jau antra karta regitroj irgi ryt tik pusvalandziu anksciau biggrin.gif sekmes didziausios smile.gif
Atsakyti
oj merginos, per asaras kelio nematau, ir juokinga ir graudi, viska islaikiau grizinejau i regitra ir ant regitros posukio uzgedau, irase KK kosmaras, verkiau ne tas zodis ir db negaliu pagalvot,... o buciau jau islaikius
katik perziurejau protokola... tirkai buciauislaikius, bet pakiso koja man ta kk, nzn gyvenime taip ant dusios nebuvo sunku kaip sian, atrodo viskas jau jau, tik i kiema isukt ir se tau, vietoj 2 pavaros ijungiau 4 ir uzgesau cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif vyras tik pasijuoke, atseit kas cia tokio neislaikei mat... nebutu gaila jei buciau neisvaziavus is aikstteles, ar kritine gavus pavojingoj sankryzoj verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
paziuriu, registruotis laisvo laiko yra tik po 2 savaiciu.... cia del to, kad neislaikiau as? ar vietu nera?
Papildyta:
aij, dar del regitros instruktoriu, man pasitaike labai malonus, nzn kaip kitom, as irgi pririskaiciau bijojau labai, bet tikrai nera taip blogai,, na nors visur pasitaiko zmoniu nemaloniu, manau ir ten koks vienas kitas gali buti...
Atsakyti
QUOTE(*Brangelina* @ 2012 09 29, 15:20)

Išlaikysit kitą kartą,nenusiminkit 4u.gif

O kaip čia,užgesimas skaitosi KK? unsure.gif aš maniau,kad NK blink.gif o po dviejų savaičių,nes nėra vietų,bet registruokitės tą dieną ir gaudykit kitą. Pamatysit,pasiseks kitą kartą mirksiukas.gif
Atsakyti
kk kai uzgesti sankryzoje.... siaip tai ne kritine skaitytusi... apmaudu labai, nes jau sakau, pora metru ir buciau islaikius, ot pakiso man koja.... nzn planuoju db jau ne pati laikytis... nebeturiu as tiek nervu jau....
Atsakyti
Labai užjaučiu, laikau kumščius, kad išlaikytumėt kitą kartą. drinks_cheers.gif Ar tikrai užgesimas reiškia KK? blink.gif Maniau, jog užgesti galima ne vieną kartą...
Atsakyti
nu ir as ateinu pasiguosti..siandien laikiau antra karta.pradzia puiki,aisktele puikiai,nu viskas gerai.pajudu link isvaziavimo is regitros (vilnius),suku i kaire.. praleidineju masinas is abieju sonu,atsiranda plyselis,jau atleidineju sankaba-uzgestu..kol uzsikuriu,plyselio neber...vel laisvesnis pravaziavimas,vel bandau pajudet-vel uzgestu...tada apsiverkiau,nes jau sudariau kamsti,ir instruktorius nuvairavo i kelkrasti...taip abydna,praverkiau jau visa diena biggrin.gif ir aisku uzskaitys kaip isvaziavima i miesta..nekenciu tu gestanciu golfu! smile.gif
Atsakyti
jo.... kai sankryza, ir uz taves masina yra, ir gali atsitrenkti, kai pvz instruktorisu sake, jei suki i kaire, per leidziama siganla, uzgesti ir kol uzsivedi jau raudona irgi kritine, sake nuo situacijos priklauso, man sake uz mane smasina dar buvo, nu as is to streso nepamaciau buvo kas ar ne.... db jau nikeo nebepakeisiu. kam nepasakoju visi sako, kad nerealiai nepasiseke... o siaip klaidu su sita nekritiniu buvo padarytos 5... 2 kart uzgesau, cia sukant i regitra ir ant astakados, atseit sprendimo priemimai du blogi buvo, tik neisivaizduoju kur... ir pavara pazymejo...
siiap pastebejau ka, regitru masinu stabciai jautruslabai, juokiaus sakau padidinto jautrumo, na bent mano masiniuko, spaudi vos vos o stabdo staigiai....
labai apsidiaugiau kad gavau ta hundai masiniuka, bijojau wv gaut... su juo mazokai vazinejausi...
kazkaip viskasis esmes nera taip baisu, kaip musu mokyklu destytojai gazdina... as kai isedau i masina tai baimes pilnos akys buvo, bijojau sankaba perlaikyt kazkodel labiausiai, nes mane bent tuo labiausiai gazdindavo, tom 5 ir 15 sekundziu smile.gif
kas raset del isibegejimo su 2 pavara, mano egzaminuotojas irgi ja junge, o as dariau taip, kaip mokino mano instruktorius, su 1 ir viskas gerai praejo smile.gif kita kart su masiniuku daugiau pavazineciau pries vaziuodama i aikstele..
Papildyta:
QUOTE(milky @ 2012 09 29, 17:49)
nu ir as ateinu pasiguosti..siandien laikiau antra karta.pradzia puiki,aisktele puikiai,nu viskas gerai.pajudu link isvaziavimo is regitros (vilnius),suku i kaire.. praleidineju masinas is abieju sonu,atsiranda plyselis,jau atleidineju sankaba-uzgestu..kol uzsikuriu,plyselio neber...vel laisvesnis pravaziavimas,vel bandau pajudet-vel uzgestu...tada apsiverkiau,nes jau sudariau kamsti,ir instruktorius nuvairavo i kelkrasti...taip abydna,praverkiau jau visa diena biggrin.gif ir aisku uzskaitys kaip isvaziavima i miesta..nekenciu tu gestanciu golfu! smile.gif

hm... is esmes, nereikejo verkt, isvaziuoti jei nori egza islaikyti turi kai atstumai tam tikri bus is abieju masinu pusiu, as ir sukau i kaire, ir jau pasak instruktoriaus masina man buvusi desinej buvo pakankamai arti ir drasiai vaziavau, dar arciau ir butu buve per arti ir egzas baigtas... reikejo ziureti saves, o ne kitu... nzn man sake, jei suki is salutinio, su regitros egzaminuotoju gali laukt ir kad ir kol masinu visia nebus, tik nelaikyti sankabos... as lygiia taip pat laukiau vaziuodama atgal link regitros, matomumas blogas, masinu nesimato, pora kart privaziavau arciau susikirtimo ir man jeisk neiko nesake.... pralaukem apie 5 min, nzn kaip paaikint kuri cia vieta... ir pajudejau, kai masinu nebuvo smile.gif neuzskiate jokiso klaidos
Atsakyti
QUOTE(*Brangelina* @ 2012 09 29, 17:25)
nzn planuoju db jau ne pati laikytis... nebeturiu as tiek nervu jau....

O čia kas per naujieną? Kaip taip galima? g.gif

QUOTE(*Brangelina* @ 2012 09 29, 17:59)

O per ilgas neišvažiavimas iš sankryžos nėra KK? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 09 29, 16:11)
O kaip čia,užgesimas skaitosi KK?

QUOTE(vytautesi @ 2012 09 29, 16:44)
Ar tikrai užgesimas reiškia KK? blink.gif  Maniau, jog užgesti galima ne vieną kartą...

QUOTE(Aglėja @ 2012 09 29, 17:27)
O per ilgas neišvažiavimas iš sankryžos nėra KK?  g.gif

Užgesti galima 5 kartus. Bet jeigu sustoji sankryžoje, gauni KK ne už užgesimą o už avarinės situacijos sudarymą. Net jeigu ir aplink nėra nei vienos mašinos.

QUOTE(milky @ 2012 09 29, 16:49)
atsiranda plyselis, jau atleidineju sankaba-uzgestu..kol uzsikuriu,plyselio neber...vel laisvesnis pravaziavimas,vel bandau pajudet-vel uzgestu...

Čia negalima skubėt net su normalia mašina. O ką jau kalbėt jeigu gauni vieną iš tų 2 specifinių golfų. Nes užgęsti todėl, kad skubi atleisti sankabą.
Reikia tada sulaukti dvigubai didesnio tarpu negu kad tau reikia, ir lėtai lėtai pajudėti iš vietos. Nes jeigu tavo juostoje (į kurią nori įsukti) yra bent viena mašina, instruktorius negali skaityti klaidos už laukimą. Ką Brangelina jau ir pasakė:
QUOTE(*Brangelina* @ 2012 09 29, 16:59)
jei suki is salutinio, su regitros egzaminuotoju gali laukt ir kad ir kol masinu visia nebus, tik nelaikyti sankabos... as lygiia taip pat laukiau vaziuodama atgal link regitros, matomumas blogas, masinu nesimato, pora kart privaziavau arciau susikirtimo ir man jeisk neiko nesake.... pralaukem apie 5 min, nzn kaip paaikint kuri cia vieta... ir pajudejau, kai masinu nebuvo smile.gif neuzskiate jokiso klaidos

Atsakyti
as ir bijojau golfa gauti...
na del kk del kamscio susidarymo as nieko nzn, bet is esmes, jei pavojinga isvaziuoti ir srautas didelis, tai nemanau, kad tai yra klaida, laukiu isvaziuoti tol, kol tai yra saugu, bent mane taip mokino... aisku, jei jau visai zioplai kelis kart pralauki veltui, tada jau ne kas... bet sakau, savoj sankryzoj as laukiau ilgai, matomumas blogas buvo ir negavau jokios pastabos, uz manes lauke 2 masinytes dar smile.gif bet ten tiesiog vieta tokia...
Atsakyti
sveikos, as kazkada cia rasiau, sian po neilaikyto egzamino atejau pasiskaityti temos...
ziuriu kai ir viena forumiete irgi uzgesau prie posukio i pacia regitra... irgiasaru pakalne buvo, nzn mistika kazkokia, su instruktoriu vazinejom ir neikad taip nebuvo sad.gif gaila labai verysad.gif beje man irgi neduoda greitai registruotis i egzamina... tik spalio menesio antra savaite, kazkaip instruktorius siule registruotis kitos savates pradzioj, bet nera ne vieno alsivo laiko verysad.gif
Atsakyti