Pagalbos prasau prasau prasau! Man ryt jau antras kartas praktinio egzamino. Laikiau pirma karta pries dvi savaites. Aikstelej saldainiukas buvo, viska suvazinejau gerai, be klaidu, buvau stipri, bet susimoviau su sankaba ant posukio jau mieste. Neatleidau, o masina dar greiciau riedejo, tai as nesuvaldziau jos ir kabinau bordiura. Ir cia jau pakeliui i regitra, o buvau padarius tik dvi nekritines iki to laiko
Tai va vazinejau dabar mieste, ryt laikau antra karta. Kadangi aikstelej jauciausi labai gerai, daugiau nebesipraktikavau, o ryt egzaminas, tai jau ima panika.
Papasakokit, bukit geros, ar teisingai as parkuoju istrizai. Sustoju mazaug metro atstumu nuo kuoliuku. Kai tik pamatau galiniam lange kuoliuka, susuku vaira i desine. O po to per veidrodelius pasiziuriu ar stoviu lygiagreciai liniju, ir istiesinus vaira pavaziuoju atgal kiek reikia. Ar teisingai vaziuoju?

Taip laukiu atsakymo....
Ir gal dar zinot kur galeciau persiskaityt internete tuos visus reikalavimus, kiek centimetru nuo visu liniju turiu sustoti, nes neberandu, o labai dabar noriu pasikartoti. Nerealiai dekinga
Papildyta:
QUOTE(*Brangelina* @ 2012 09 29, 12:20)
paziuriu, registruotis laisvo laiko yra tik po 2 savaiciu.... cia del to, kad neislaikiau as? ar vietu nera?
Vietu tai yra, nes as po neislaikymo ejau antram kartui registruotis pacioj Regitroj. Esme ta kad artimiausios datos tipo rezervuotos pirma karta laikantiems, todel jeigu laikom nebepirma karta, tenka laukti tas dvi savaites.
Bezobrazija kazkokia, juk kaip tik esi isvazinejes visas pamokas ir nenori daryti jokios pertraukos, nes po jos dar labiau viskas pasimirsta. Na bet regitra yr regitra ir Lietuva marijos zeme... Meldziuos, kad greiciau gauciau ta nelemta pazymejima, nes akmuo ant sirdies uzkniso juodai.