Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti

kazkaip db pamasciau, vargsai egzaminuotojai, nes maniskis taip gailiaia pranese, kad neislaikyta ir gaila, matyt iprate, kad moteriskes iskart puola i asaras, gal viena kita susilaiko neapsiverkus, as vos laikiaus, aasara braukiau, pasakiau viso, uzdariau duris ir paleidau dudas lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2012 09 29, 20:19)
kazkaip db pamasciau, vargsai egzaminuotojai, nes maniskis taip gailiaia pranese, kad neislaikyta ir gaila, matyt iprate, kad moteriskes iskart puola i asaras, gal viena kita susilaiko neapsiverkus, as vos laikiaus, aasara braukiau, pasakiau viso, uzdariau duris ir paleidau dudas  lotuliukas.gif  rolleyes.gif

Atsimenu,kaip po antro neislaikymo ejau i miskeli zliumbti,ir zliumbdama skambinau instruktoriui... doh.gif lotuliukas.gif Dabar juokinga prisiminus... ax.gif
Atsakyti
Aš po visų 4 neišlaikymų žliumbiau kaip reikalas.Du kartus nei viso gero nepasakiau,pasiėmiau daiktus,knojau durelėm ir nuėjau toliau verkt.Paskutinį kartą po akiniais nuo saulės ašaras slėpiau,instruktoriui net nedrįsau paskambint,kol egzaminuotojas mane vežė iki Gariūnų (tipo,kad arčiau namo grįžt būtų),rašinėjau instruktoriui sms,laikydama graudžią raudą savyje.Man tokia trauma buvo,kad aš išvis jau teisių nebenoriu,tik iš principo reik išlaikyt,nes tėvas užstums. verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes! Jungiuosi ir as i Jusu negausu bureli:) jau turiu issilaikiusi teorija(eksternu) ir dbr su instruktoriumi esu isvazinejus 7 pamokeles...liko dar 8...bet tokia zalia jauciuosi:( o kaip jus jauteties po puses pamokeliu, kaip save ivertintumete? kaip vazineti keliuose sekesi bei sekasi? as tai velnias kaip kelio zenklu nematau, nors tu ka...o jau ne sia, o kita savaite mokykliniai...o spalio viduri ir regitroj uzsireginus unsure.gif smagumelis...
Atsakyti
QUOTE(DoNataNataDo @ 2012 10 01, 12:57)
Sveikutes! Jungiuosi ir as i Jusu negausu bureli:) jau turiu issilaikiusi teorija(eksternu) ir dbr su instruktoriumi esu isvazinejus 7 pamokeles...liko dar 8...bet tokia zalia jauciuosi:( o kaip jus jauteties po puses pamokeliu, kaip save ivertintumete? kaip vazineti keliuose sekesi bei sekasi? as tai velnias kaip kelio zenklu nematau, nors tu ka...o jau ne sia, o kita savaite mokykliniai...o spalio viduri ir regitroj uzsireginus unsure.gif smagumelis...

Oho kaip jus skubat. g.gif Na nebent tikites labai greit ismokti, jei jau spalio viduri regitroje zadat laikyt doh.gif Man siandien buvo paskutinis 14tas vaziavimas. Aiksteleje esu dar gerokai zalia. Pasiemiau 3 papildomas, o paskui jau ziuresiu kaip seksis toliau. Bent jau tikrai spali regitros nesturmuosiu. Reik dar sugebet taip ismokt, kad mokyklini galeciau laikyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 09 29, 21:06)
Atsimenu,kaip po antro neislaikymo ejau i miskeli zliumbti,ir zliumbdama skambinau instruktoriui... doh.gif  lotuliukas.gif Dabar juokinga prisiminus... ax.gif

tai ir man taip buvo, zliumbiau stoteleje prie Vilniaus Regitros atsisedus.
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2012 09 27, 14:30)
Tikrai taip...tas masinas duoda visokiems konkursams,tai patikek,tvarkingai gesta ir "seni vilkai" ax.gif  Man net darosi idomu,ar as sugebeciau su tokiu is vietos pavaziuot neuzgesus ax.gif  na,gal kada nors teks... ax.gif  Mano dukrai,kuri su bet kokia benzinine gali vaziuoti,kliuvo sitas ciudas-ir neislaike mergina pirma karta su juo,neuzvaziavo ant estakados-po pirmo uzgesimo nesuprato kodel uzgeso,persinervino visa,supsichavo ir is tu nervu jau uzgeso daugiau nei galima... doh.gif  O kita karta gavo hundaju,kurio ir tycia nepavyko uzgesinti meginantis-su juo ir islaike... ax.gif Hundaju labai isgyre,sake,ir matomumas puikus,ir manevringa labai ir pan... ax.gif

ar tai nera teisiu pazeidimas, juk tai nesamone duoti ja mokiniui, kuris mokesi su dyzeline masina. as ja irgi gavau, pagesau labai daug kartu, lemtingas buvo savanoriuose. o stai hiunday- superine, islaikiau su ja. bet gal ir nieko tokio tie mano neislaikymai, nes paskutinis instrruktorius labai super buvo, kitame meiste isbandziau visokias situacijas, Vilniuje nebuvo tiek sudetingu sankryzu kiek buvo ten. Labai pravercia manau tokia patirtis.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 10 01, 15:06)
tai ir man taip buvo, zliumbiau stoteleje prie Vilniaus Regitros atsisedus.
Papildyta:

ar tai nera teisiu pazeidimas, juk tai nesamone duoti ja mokiniui, kuris mokesi su dyzeline masina. as ja irgi gavau, pagesau labai daug kartu, lemtingas buvo savanoriuose. o stai hiunday- superine, islaikiau su ja. bet gal ir nieko tokio tie mano neislaikymai, nes paskutinis instrruktorius labai super buvo, kitame meiste isbandziau visokias situacijas, Vilniuje nebuvo tiek sudetingu sankryzu kiek buvo ten. Labai pravercia manau tokia patirtis.

Mokinys,atejes laikyti egzamino turi moketi valdyti masina,suprasti,kaip ji veikia,o masinos visos visuteles skirtingos,nera tikrai dvieju vienodu,net ir tarp nauju,juk ne regitrininkai jas specialiai tokiomis jautriomis padare-is prigimties jos tokios ax.gif Beje,dyzelines smile.gif taigi,kaip ir niekas niekieno teisiu nepazeidzia,nes jei moki vairuoti-islaikysi su bet kokia,jei dar nesuvaldai masinos-reiskia,reikia dar pasimokyti...arba kaip pasiseks... ax.gif Is esmes,manau,kad tai yra teisinga...nors pati du kartus neislaikiau per tuos gestancius golfus...bet ne golfas juk kaltas,jei nemokejau vaziuot... ax.gif
Atsakyti
as po 15 privalomu pamoku buvau dar zalia... nzn labai nesieke vaizruoti... o pirkau dar nzn kazkur 8 pamokas matyt, jei ne daugiau, bet pirkau is dvieju skirtingu istruktoriu ir po to jau pasijutau, kad jau nesu visai durna vairavime....
o del gestanciu masinu... na nznz ar naujai atsisedes prie masinos ir patyres vairuotojas vazinedamas tikria neuzges bent viena karta smile.gif vokietijoj isvis egzaminas laikomas su savo instruktoriumi, savo vazineta masina, ir egzaminuotojas sedi ant galines sedynes... tad cia tik pas mus is naujai besimokanciu norima kuo daugiau ispesti pinigelio...
is esmes ir papildomos pamokos 80 lt yra brangu, kiek bekainuotu kuras, ne spvz as karta visa laika prasedejau aikstelej, suplojau uz 2 pamokas 160 lt, ir kiek as kuro ten sudeginau? ir iiap pastebejau, is lempos rasomas kilometrazas mano mokykloje, kiek atsiet nuvaziuota,
Atsakyti
paneles,gal galite rekomenduoti gera istruktoriu,kuris mokytu su tokia masina kaip regitros golfas?noriu ismokt negest ir vel sturmuot regitra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2012 10 01, 19:09)
paneles,gal galite rekomenduoti gera istruktoriu,kuris mokytu su tokia masina kaip regitros golfas?noriu ismokt negest ir vel sturmuot regitra biggrin.gif

as mokinaus su hundajum ir su wvman egis golfas buvo smile.gif bet tas wv markes instruktorius labai geras, ejau spec, kad kita instruktoriu ismegint ir masiniuka, jei nori parasyk duosiu numeriuka...
aij, as is vilniaus
Atsakyti
Pagalbos prasau prasau prasau! Man ryt jau antras kartas praktinio egzamino. Laikiau pirma karta pries dvi savaites. Aikstelej saldainiukas buvo, viska suvazinejau gerai, be klaidu, buvau stipri, bet susimoviau su sankaba ant posukio jau mieste. Neatleidau, o masina dar greiciau riedejo, tai as nesuvaldziau jos ir kabinau bordiura. Ir cia jau pakeliui i regitra, o buvau padarius tik dvi nekritines iki to laiko doh.gif
Tai va vazinejau dabar mieste, ryt laikau antra karta. Kadangi aikstelej jauciausi labai gerai, daugiau nebesipraktikavau, o ryt egzaminas, tai jau ima panika.
Papasakokit, bukit geros, ar teisingai as parkuoju istrizai. Sustoju mazaug metro atstumu nuo kuoliuku. Kai tik pamatau galiniam lange kuoliuka, susuku vaira i desine. O po to per veidrodelius pasiziuriu ar stoviu lygiagreciai liniju, ir istiesinus vaira pavaziuoju atgal kiek reikia. Ar teisingai vaziuoju? 4u.gif 4u.gif 4u.gif Taip laukiu atsakymo....
Ir gal dar zinot kur galeciau persiskaityt internete tuos visus reikalavimus, kiek centimetru nuo visu liniju turiu sustoti, nes neberandu, o labai dabar noriu pasikartoti. Nerealiai dekinga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Brangelina* @ 2012 09 29, 12:20)
paziuriu, registruotis laisvo laiko yra tik po 2 savaiciu.... cia del to, kad neislaikiau as? ar vietu nera?

Vietu tai yra, nes as po neislaikymo ejau antram kartui registruotis pacioj Regitroj. Esme ta kad artimiausios datos tipo rezervuotos pirma karta laikantiems, todel jeigu laikom nebepirma karta, tenka laukti tas dvi savaites.
Bezobrazija kazkokia, juk kaip tik esi isvazinejes visas pamokas ir nenori daryti jokios pertraukos, nes po jos dar labiau viskas pasimirsta. Na bet regitra yr regitra ir Lietuva marijos zeme... Meldziuos, kad greiciau gauciau ta nelemta pazymejima, nes akmuo ant sirdies uzkniso juodai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Cik cirik*: 01 spalio 2012 - 21:21
la, taip parkavima apraseiteisingai, bent ir mane taip mokino...
na jo, vis gaudau laika kada anksciau vis gi nei po savaites su biskiu kad galeciau pravairuoti antraji karta
siaip, del to uzvaziavimo ant bordiuro, man mokantis buvo taip, kai nenumeti greicio ir perjungi pavara, visada taip atsitinka, man pradzioj vairavimo pamokose taip budavo.... sek greiti, jei perjungineji is 3 i antra tai greiti numesk bent iki 35..
Atsakyti