Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti

QUOTE(denaxa @ 2012 09 16, 19:44)
Gyvatele i prieki ir atbulai,iki devinto prakaito-labai greit ant sito prasilausi... ax.gif

O, gerai, reikes butinai sita padaryt, aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Beruza @ 2012 09 16, 19:07)
O, gerai, reikes butinai sita padaryt, aciu  drinks_cheers.gif

Kuolelius (arba limonado bambalius ax.gif ) susistatyk tarpais masinos ilgis +dar vienas metras,jei bus per sunku-+ dar du metrai,o paskui siaurink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 09 16, 20:14)
Kuolelius (arba limonado bambalius ax.gif ) susistatyk tarpais masinos ilgis +dar vienas metras,jei bus per sunku-+ dar du metrai,o paskui siaurink smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif O kur geriausia internete bilietus spręsti prieš teorijos egzaminą regitroj? Bandau laikytis eksternu ax.gif
Beje, dabar vis sprendžiu alsket.lt, tik įdomu gal yra koks panašesnis į regitros klausimus puslapiukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Tėja*: 17 rugsėjo 2012 - 10:07
QUOTE(*Tėja* @ 2012 09 17, 11:06)
Sveikos 4u.gif O kur geriausia internete bilietus spręsti prieš teorijos egzaminą regitroj? Bandau laikytis eksternu ax.gif
Beje, dabar vis sprendžiu alsket.lt, tik įdomu gal yra koks panašesnis į regitros klausimus puslapiukas smile.gif

Aš irgi ten sprendžiau,labai daug panašių klausimų buvo,o ir instruktorius sakė,kad alsket yra 90% tų pačių klausimų kaip regitroj rolleyes.gif
Atsakyti
aš ir vėl judėsiu link Regitros.Man lapkričio 19d.baigia galiot teorijos išlaikymas,o apie 22d.berods ir vairavimo mokyklos baigimo pažymėjimas.Pasiėmiau 4 papildomas spalio gale (anksčiau instruktorius vietų neturi doh.gif ) ir 25d.į regitrą eisiu... unsure.gif jau žinau,kad vėl fail bus ir neišlaikysiu.tada beliks gailėtis,kad tiek tūkstančių išleidus aš taip ir neturiu teisių... verysad.gif
Atsakyti

As taippat sprendziau alsket.lt 4u.gif kelias dienas pries tiesiog buvau prilipus prie pc doh.gif ax.gif regitroje is 1 karto issilaikiau 4u.gif klausymai labai labai panasus!
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 17, 21:38)
aš ir vėl judėsiu link Regitros.Man lapkričio 19d.baigia galiot teorijos išlaikymas,o apie 22d.berods ir vairavimo mokyklos baigimo pažymėjimas.Pasiėmiau 4 papildomas spalio gale (anksčiau instruktorius vietų neturi doh.gif ) ir 25d.į regitrą eisiu... unsure.gif  jau žinau,kad vėl fail bus ir neišlaikysiu.tada beliks gailėtis,kad tiek tūkstančių išleidus aš taip ir neturiu teisių... verysad.gif

O kas jums neiseina? 4u.gif daugiau optimizmo! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai su instruktorium-man išeina viskas,kai su egzaminuotoju-kur pasitaiko apturėti streso viršūnę,tas ir nepasiseka.Nesugebu suvaldyti triznavojimo prie egzaminuotojo,paskutinį kartą tiesiog pakišo koją fūristas man.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 17, 20:38)
aš ir vėl judėsiu link Regitros.Man lapkričio 19d.baigia galiot teorijos išlaikymas,o apie 22d.berods ir vairavimo mokyklos baigimo pažymėjimas.Pasiėmiau 4 papildomas spalio gale (anksčiau instruktorius vietų neturi doh.gif ) ir 25d.į regitrą eisiu... unsure.gif  jau žinau,kad vėl fail bus ir neišlaikysiu.tada beliks gailėtis,kad tiek tūkstančių išleidus aš taip ir neturiu teisių... verysad.gif

Na nenukabinkite nosies 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal viskas bus gerai. O jei ir si karta nepasiseks, tai juk TIK teorija regitroje per nauja turesite persilaikyti ir vel galesite su praktikos egzaminu regitra sturmuoti. Juk nereikia per naujo i vairavimo mokykla grizti (reiketu tuo atveju, jeigu po to kai gavote mokyklos baigimo dokumenta, nei karto nebutumete regitroje praktikos egz laikiusi, na o kadangi Jus laikete, tai ju duomenu bazeje jau yra irasas apie tai, kad baigete mokykla, ir kartoti kurso nereikes) 4u.gif
taip, kad susikaupiam ir is paskutiniuju stengiames 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 17, 21:38)

Jokiu budu negalima taip nusiteikti schmoll.gif Nereikia saves programuoti neigiamiems dalykams,nes kuo itikesi-ta ir turesi... schmoll.gif Geriau kartok sau kas diena,kad zinai,jog islaikysi,kad susitvarkysi su nervais ir viskas bus gerai,kad tau pavyks,ir jei ne si karta,tai kita tikrai iveiksi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bet geriau si 4u.gif Per egzamina pasistenk ijungti rezima "man pofig,vaziuoju savo malonumui"-jei pavyks-tikrai padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 09 17, 22:02)
Jokiu budu negalima taip nusiteikti schmoll.gif Nereikia saves programuoti neigiamiems dalykams,nes kuo itikesi-ta ir turesi... schmoll.gif Geriau kartok sau kas diena,kad zinai,jog islaikysi,kad susitvarkysi su nervais ir viskas bus gerai,kad tau pavyks,ir jei ne si karta,tai kita tikrai iveiksi 4u.gif  4u.gif  4u.gif Bet geriau si 4u.gif Per egzamina pasistenk ijungti rezima "man pofig,vaziuoju savo malonumui"-jei pavyks-tikrai padeda 4u.gif

Nu jop tararai,visais kitais atvejais px rėžimas įsijungia,o per egzą Regitroj-atjungtas ir viskas. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ewacka @ 2012 09 17, 21:58)
Na nenukabinkite nosies  4u.gif  4u.gif  4u.gif gal viskas bus gerai. O jei ir si karta nepasiseks, tai juk TIK teorija regitroje per nauja turesite persilaikyti ir vel galesite su praktikos egzaminu regitra sturmuoti. Juk nereikia per naujo i vairavimo mokykla grizti  (reiketu tuo atveju, jeigu po to kai gavote mokyklos baigimo dokumenta, nei karto nebutumete regitroje praktikos egz laikiusi, na o kadangi Jus laikete, tai ju duomenu bazeje jau yra irasas apie tai, kad baigete mokykla, ir kartoti kurso nereikes) 4u.gif
taip, kad susikaupiam ir is paskutiniuju stengiames  4u.gif

Nereiks per naujo?O tai kodėl rašo tada tą galiojimą vairavimo mokyklos baigimo pažymėjime?Nes aš galvojau,kad vėl iš naujo kursus reiks eit,tai sakau,kad paspjaučiau jau tada...Regitroj jau cielus 4 kartus buvau doh.gif doh.gif
Atsakyti

aš dar papildomai su alsket.lt spręsdavau ketbilietai.lt smile.gif
Atsakyti