Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti

Nu ta septinta pamokėlė kažkokių antgamtiškų galių turi. bigsmile.gif Pastebėjau, kad keletui žmonių ties šita pamoka persilaužimas buvo juntamas. Tai va, šiandien apturėjau septintą pamoką. Ir ką tu, važiavau kokius du-tris kartus geriau negu praėjusią pamoką! thumbup.gif Laisvai jaučiausi prie vairo, buvo smagu važinėti, pora klaidelių buvo tai, kad dviejose vietose ištisinės nemačiau. O ir su vilijampolės žiedu iš abiejų pusių susitvariau, juostose nesusivėliau yu.gif Poto važiavom į aikštelę, tai irgi visus pratimus įvažiavau iškart, tik vienam pasitaisiau kartą. Nu žodžiu, tikiuosi, kad ir toliau pažanga jausis ir kitą pamoką nesmuksiu žemyn ax.gif Kaaaaaip smagu vairuoti... clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Polaroid: 17 rugsėjo 2012 - 22:37
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 17, 20:38)
aš ir vėl judėsiu link Regitros.Man lapkričio 19d.baigia galiot teorijos išlaikymas,o apie 22d.berods ir vairavimo mokyklos baigimo pažymėjimas.Pasiėmiau 4 papildomas spalio gale (anksčiau instruktorius vietų neturi doh.gif ) ir 25d.į regitrą eisiu... unsure.gif  jau žinau,kad vėl fail bus ir neišlaikysiu.tada beliks gailėtis,kad tiek tūkstančių išleidus aš taip ir neturiu teisių... verysad.gif

nu nu, nesiprogramuok cia dabar schmoll.gif aisku lengva cia patarinet kai islaikes esi, pamenu kaip paciai jeu ne taip seniai vidurius suko ta Regitra, nu bet pasistenk kazkaip, tiksliai kaip denaxa sako, ijunk dura ir eik, aij siaip sau, vat taip va...negalvok kad pinigus kiši, ale einu pavazinesiu, aprodysiu jam ta miesta mirksiukas.gif
as kai vazinejajau po miesta vis mintyse kartojau sau "as tai padarysiu, as tai padarysiu" ale kaip užsukta, aiksteleje susiveliau, sustojau, ok, as tai padarysiui ir vaziuoju toliau, ir padariau biggrin.gif

QUOTE(Magnifique @ 2012 09 17, 20:56)
Kai su instruktorium-man išeina viskas,kai su egzaminuotoju-kur pasitaiko apturėti streso viršūnę,tas ir nepasiseka.Nesugebu suvaldyti triznavojimo prie egzaminuotojo,paskutinį kartą tiesiog pakišo koją fūristas man.

gal kokia tablecike ikalt? g.gif
as tai pvz geriau valerijono tableciu, nes irgi tokia pat stresovna esu.

QUOTE(denaxa @ 2012 09 17, 21:02)
"man pofig,vaziuoju savo malonumui"-jei pavyks-tikrai padeda 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Polaroid @ 2012 09 17, 22:36)
Nu ta septinta pamokėlė kažkokių antgamtiškų galių turi.  bigsmile.gif Pastebėjau, kad keletui žmonių ties šita pamoka persilaužimas buvo juntamas. Tai va, šiandien apturėjau septintą pamoką. Ir ką tu, važiavau kokius du-tris kartus geriau negu praėjusią pamoką!  thumbup.gif  Laisvai jaučiausi prie vairo, buvo smagu važinėti, pora klaidelių buvo tai, kad dviejose vietose ištisinės nemačiau. O ir su vilijampolės žiedu iš abiejų pusių susitvariau, juostose nesusivėliau yu.gif Poto važiavom į aikštelę, tai irgi visus pratimus įvažiavau iškart, tik vienam pasitaisiau kartą. Nu žodžiu, tikiuosi, kad ir toliau pažanga jausis ir kitą pamoką nesmuksiu žemyn  ax.gif Kaaaaaip smagu vairuoti...  clap_1.gif

Šaunuole, dziaugiuosi 4u.gif

Fera, kaip tau sekasi?
Atsakyti
Labas 4u.gif

Vakar pasikeiciau instruktoriu. Visi cia mane drasino, kad nebijociau bandyt pasikeist, tai nuejau i mokykla ir be problemu pasikeiciau. Gavau mazyte masinyte. Tai ziuresim kaip cia bus jausmas nuo dideles citroen prie mazos opel corsa smile.gif Bent galesiu palygint pacius isntruktorius, nes baime vairuot jau turiu labai didele. Pirma kart vairuot zymiai maziau bijojau negu db. Paskutiniu metu su kiekvienu vaziavimo ta baime didejo. Reikejo jauciu anksciau keist, nes db liko tik 6 vaziavimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 09 18, 08:44)
Labas  4u.gif

Vakar pasikeiciau instruktoriu. Visi cia mane drasino, kad nebijociau bandyt pasikeist, tai nuejau i mokykla ir be problemu pasikeiciau. Gavau mazyte masinyte. Tai ziuresim kaip cia bus jausmas nuo dideles citroen prie mazos opel corsa  smile.gif Bent galesiu palygint pacius isntruktorius, nes baime vairuot jau turiu labai didele. Pirma kart vairuot zymiai maziau bijojau negu db. Paskutiniu metu su kiekvienu vaziavimo ta baime didejo. Reikejo jauciu anksciau keist, nes db liko tik 6 vaziavimai g.gif

Nu ir saunuole 4u.gif tikrai seniau reikejo keisti, jei jau tokia didele baime isivarei g.gif bet jei gavai dabar gera (tikekimes) tai ismus jis tau visas baimes, ikveps pasitikejimo savimi ir busi liuks vairuotoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 17, 21:23)
Nu jop tararai,visais kitais atvejais px rėžimas įsijungia,o per egzą Regitroj-atjungtas ir viskas. doh.gif
Papildyta:

Nereiks per naujo?O tai kodėl rašo tada tą galiojimą vairavimo mokyklos baigimo pažymėjime?Nes aš galvojau,kad vėl iš naujo kursus reiks eit,tai sakau,kad paspjaučiau jau tada...Regitroj jau cielus 4 kartus buvau  doh.gif  doh.gif

Nereikes, tik teorija per naujo regitroje issilaikyti. Tas parasymas galioja toms, kurios pasibaigusios mokykla nenukeliavo iki regitros, ar bent vairavimo egzamino regitroje. Jus kadangi jau esate regitroje laikiusi praktika, tai ju duomenu bazeje yra irasas, apie jusu mokyklos baigima, taip, kad per naujo issilaikiusi teorija galesite vel sturmuoti regitra su praktikos egz., taip bent jau mums aiskino regiroje pacioje, nes mano pazistama buvo identiskoje situacijoje kaip jusu ir viskas jai buvo ok.
Ten ties ta vieta kur rasomas galiojimas mokyklos pazymejimo ne iki galo sakyciau isaiskinta, nes dauguma taip kaip jus manote ( o gal ir specialiai cia sitaip gudriai padaryta). Dar ramumo delei galite pasiskambinti ir paaiskinti savo situacija, pamatysite ka atsakys. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 19 rugsėjo 2012 - 10:16
sveikos smile.gif instruktorius vakar pasake,kad aikstele islaikyciau thumbup.gif tikiuosi kad stresas sestadieni kojos nepakis,nes tikrai atidirbau ta aisktele daugybe kartu vazinedama. p.s. kam nesiseka aisktele ir gyvenat vilniuj siulau tikrai toj nemokamoj regitros aikstelej pasimokint, tikrai naudinga smile.gif

o miesto tai bijau nerealiai,atrodo visur klaidas darau,posukius pamirstu,zodziu tie 8 taskeliai manau greit man prikapses..smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2012 09 19, 10:15)
sveikos smile.gif instruktorius vakar pasake,kad aikstele islaikyciau  thumbup.gif  tikiuosi kad stresas sestadieni kojos nepakis,nes tikrai atidirbau ta aisktele daugybe kartu vazinedama. p.s. kam nesiseka aisktele ir gyvenat vilniuj siulau tikrai toj nemokamoj regitros aikstelej pasimokint, tikrai naudinga smile.gif

o miesto tai bijau nerealiai,atrodo visur klaidas darau,posukius pamirstu,zodziu tie 8 taskeliai manau greit man prikapses..smile.gif)

jus tiesiog saltais nervais vaziuokite ir is anksto galvokite: reikes parodyti posuki ir t.t it pan.
Zinau, kad dabar man jau lengva kalbeti, bet kai ejau laikyti praktikos egz pamenu nu taip bijojau, ir irgi sugebejau posukiu neparodyti ir kt zioplu klaidu pridaryti. O dabar kai vaziuoju viena, nu automatiskai posuki ijungiu ir niekaip neuvokiu kodel per egz taip zioplai elgdavausi, na matyt tik streas kaltas buvo ax.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif aš šįkart su teoriniu klausimu. Niekaip nesuprantu, kada į sankryžą reik įvažiuoti iki vidurio ir ten praleist kažką.
Va, pirmas pvz:
user posted image
čia motociklas turi praleist lengvąjį ir autobusą. O tai nereiktų jam įvažiuot į vidurį, tada trūlikas pirmas išvažiuotų, tie du likę, tik tada motociklininkas?
Ir antras:
user posted image
čia 3 kartu su 4, 5 kartu su 1, 2. bet taigi traktoriukas neturi nieko iš dešinės, kodėl jis pirmas negalėjo prašokt? Ir ar jam reikėjo į vidurį įvažiuoti pradžioj?
Atsakyti
Sveikos busimos vairuotoja smile.gif

vakar islaikiau teroijos egzamina. nieko baisaus ten nera,bet aisku rankos drebejo biggrin.gif bet kas dar abejoja del savo seno liudijimo,kur baiget seniau vairavimo mokykla,tikrai galiu patikinti-JIS GALIOJA. aisku jei bent karta laiket regitroje koki (teorini,praktini) egzamina. buvau labai nustebusi,kai moteris,registravusi mane paprase to pazymejimo. aisku sake,jei skambintumetes i vairavimo mokykla,tai jums pasakytu,kad jis negalioja.

dabar liko sunkiausia - pradeti vairuoti. vairavau gal pries 6metus:) tai dabar teks ieskotis instruktoriaus gero ir aisku vyrui teks mane kenteti smile.gif

dar norejau paklausti del tos regitros aiksteles,nes tikrai manau,kad tai geriausias variantas. kaip ten registruotis ir ar jie ten tikslu laika nurodo? kazkada bandziau registruotis,bet men nesigavo.
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 09 19, 04:51)
Sveikos.  4u.gif  aš šįkart su teoriniu klausimu. Niekaip nesuprantu, kada į sankryžą reik įvažiuoti iki vidurio ir ten praleist kažką.
Va, pirmas pvz:
user posted image
čia motociklas turi praleist lengvąjį ir autobusą. O tai nereiktų jam įvažiuot į vidurį, tada trūlikas pirmas išvažiuotų, tie du likę, tik tada motociklininkas?
Ir antras:
user posted image
čia 3 kartu su 4, 5 kartu su 1, 2. bet taigi traktoriukas neturi nieko iš dešinės, kodėl jis pirmas negalėjo prašokt? Ir ar jam reikėjo į vidurį įvažiuoti pradžioj?

Pabandysiu, nors lietuviškas taisykles mokiausi prieš gerų 13 metų ir abejoju, kad egzistuoja tokios sankryžos su tokiu judriu eismu be šviesoforų doh.gif

Pirmas paveiksliukas:
Pravažiuoja troleibusas, tada motociklas juda link vidurio praleisdamas lengvąją su autobusu, tada suka kairen. Motociklui yra kliūtis iš dėšinės, nes jis suka į kairę, todėl jis privalo praleisti.

Antras:
pirma važiuoja 3 ir 4, po to 5, o 1 ir 2 suka į kaires kartu.

Galiu ir klysti, nes važinėju kitoje šalyje, pagal kitokias taisykles, kur tokių sankryžų be šviesoforų arba aiškių ženklų nebūna.
Atsakyti
alekskrist tu klausi jau apie egzamina ar apie ta nemokama aikstele,kur su seimos nariu gali vazinet?
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 09 19, 12:51)
Sveikos.  4u.gif  aš šįkart su teoriniu klausimu. Niekaip nesuprantu, kada į sankryžą reik įvažiuoti iki vidurio ir ten praleist kažką.
Va, pirmas pvz:
user posted image
Ir antras:
user posted image

Pirmoje situacijoje motociklininkas įvažiuoja pirmasis į sankryžą, nes jam nėra kliūties iš dešinės, bet kai jis atsiduria viduryje, jam jau atsiranda iš dešinės pusės troleibusas su auto, kuriuos jis turi praleist.

Traktorius negali pravažiuoti pirmas, kadangi jam įvažiavus į sankryžą yra kliūtis iš dešinės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Everquens: 19 rugsėjo 2012 - 18:03