QUOTE(Magnifique @ 2012 09 17, 20:38)
aš ir vėl judėsiu link Regitros.Man lapkričio 19d.baigia galiot teorijos išlaikymas,o apie 22d.berods ir vairavimo mokyklos baigimo pažymėjimas.Pasiėmiau 4 papildomas spalio gale (anksčiau instruktorius vietų neturi

) ir 25d.į regitrą eisiu...

jau
žinau,kad vėl fail bus ir neišlaikysiu.tada beliks gailėtis,kad tiek tūkstančių išleidus aš taip ir neturiu teisių...
nu nu, nesiprogramuok cia dabar

aisku lengva cia patarinet kai islaikes esi, pamenu kaip paciai jeu ne taip seniai vidurius suko ta Regitra, nu bet pasistenk kazkaip, tiksliai kaip denaxa sako, ijunk dura ir eik, aij siaip sau, vat taip va...negalvok kad pinigus kiši, ale einu pavazinesiu, aprodysiu jam ta miesta
as kai vazinejajau po miesta vis mintyse kartojau sau "as tai padarysiu, as tai padarysiu" ale kaip užsukta, aiksteleje susiveliau, sustojau, ok, as tai padarysiui ir vaziuoju toliau, ir padariau
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 17, 20:56)
Kai su instruktorium-man išeina viskas,kai su egzaminuotoju-kur pasitaiko apturėti streso viršūnę,tas ir nepasiseka.Nesugebu suvaldyti triznavojimo prie egzaminuotojo,paskutinį kartą tiesiog pakišo koją fūristas man.
gal kokia tablecike ikalt?
as tai pvz geriau valerijono tableciu, nes irgi tokia pat stresovna esu.
QUOTE(denaxa @ 2012 09 17, 21:02)
"man pofig,vaziuoju savo malonumui"-jei pavyks-tikrai padeda
QUOTE(Polaroid @ 2012 09 17, 22:36)
Nu ta septinta pamokėlė kažkokių antgamtiškų galių turi.

Pastebėjau, kad keletui žmonių ties šita pamoka persilaužimas buvo juntamas. Tai va, šiandien apturėjau septintą pamoką. Ir ką tu, važiavau kokius du-tris kartus geriau negu praėjusią pamoką!

Laisvai jaučiausi prie vairo, buvo smagu važinėti, pora klaidelių buvo tai, kad dviejose vietose ištisinės nemačiau. O ir su vilijampolės žiedu iš abiejų pusių susitvariau, juostose nesusivėliau

Poto važiavom į aikštelę, tai irgi visus pratimus įvažiavau iškart, tik vienam pasitaisiau kartą. Nu žodžiu, tikiuosi, kad ir toliau pažanga jausis ir kitą pamoką nesmuksiu žemyn

Kaaaaaip smagu vairuoti...
Šaunuole, dziaugiuosi
Fera, kaip tau sekasi?