Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti

Pasikeitimai Regitroje:
http://www.ve.lt/nau...aujoves-870491/
Kaune filmuoja nuo rugpjucio galo, kiek zinau. Manau saunu, kad gali ir savas instruktorius but per egzamina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joleks: 19 gruodžio 2012 - 12:01
Turiu klausimą...Susidūriau su tokia nemalonia situaciją...islaikiau vairavimo mokyklinį egzaminą pries porą dienų...aišku džiaugiausi:)))) bet šiandien intruktorius pranešė,kad filmavimas nepavyko..t.y dėl techninių kliučių nesuveikė kamera ir mano vairavimo egzamino pabaigos nenufilmavo...ir gali tekti egzaminą perlaikyti (aišku uz perlaikymą pinigų nemokėsiu) bet vistiek situacija nemaloni, man egzaminas tai didelis stresas,nesinoretu jo kartoti...gal kas buvote susidūre su tuo:)?
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2012 12 27, 17:44)
Turiu klausimą...Susidūriau su tokia nemalonia situaciją...islaikiau vairavimo mokyklinį egzaminą pries porą dienų...aišku džiaugiausi:)))) bet šiandien intruktorius pranešė,kad filmavimas nepavyko..t.y dėl techninių kliučių nesuveikė kamera ir mano vairavimo egzamino pabaigos nenufilmavo...ir gali tekti egzaminą perlaikyti (aišku uz perlaikymą pinigų nemokėsiu) bet vistiek situacija nemaloni, man egzaminas tai didelis stresas,nesinoretu jo kartoti...gal kas buvote susidūre su tuo:)?

Nemalonu aišku,bet aš perlaikyčiau,susimokėčiau vėl unsure.gif nežinau net kodėl.. Matyt gero būdo esu biggrin.gif aišku ne jūsų kaltė,kad kamera nesuveikė,bet ką padarysi unsure.gif pasakojo instruktorius kiek būna sugadintų egzaminų dėl visokių priežasčių,bet visi sakė sutinka perfilmuot g.gif gal jei nesutiksit,instruktorius nieko kito nedarys? Na,tarkim pasakys,nenori,tai nenori,bet toks įrašas likti archyve negali,tad egzamino neužskaitysim,o jei nesutinkat perfilmuoti,jūsų reikalas unsure.gif vat regitroj jei taip būtų,tai būčiau pasiutus,eičiau aiškintis ir tikrai nesutikčiau persifilmuot biggrin.gif

Šiandien kaip tik išsilaikiau mokyklinį vairavimo (toli gražu ne iš pirmo ir ne antro karto) ir sedėjau kaip ant adatų kelias valandas,kol negavau instruktoriaus skambučio,kad įrašas geras,nesimato jokių pražiopsotų KET pažeidimių,o ir pats įrašas tvarkingas rolleyes.gif

O dėl naujienų,kad savas instruktorius gali sėdėt gale per Regitros egzaminą tikrai nematau kažko gero,mane labai nervintų ir blaškytų,tikriausiai prisidaryčiau klaidų dar daugiau blush2.gif išvis nenorėčiau,kad jis stebėtų mano egzaminą tarkim aikštelėj,lygiai taip pat nenorėčiau,kad kas iš artimųjų stebėtų. Geriausiai vienai likt,mano nuomone,instruktoriui paskui galima viską papasakot telefonu kaip sekės rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikinimai islaikius egzaminąsmile.gif))) Man irgi kazkaip nelabai patiktu jeigu mane kažkas dar stebėtu vairavimo egzamino metu:) tikriausiai pasimesciau dar labiau...smile.gifo mano problema katik issiprendė,viskas gerai:)))) na dabar bent jau dėl mokyklinio rami:)) liko įveikti regitrąsmile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2012 12 27, 18:44)
Sveikinimai islaikius egzaminąsmile.gif))) Man irgi kazkaip nelabai patiktu jeigu mane kažkas dar stebėtu vairavimo egzamino metu:) tikriausiai pasimesciau dar labiau...smile.gifo mano  problema katik issiprendė,viskas gerai:)))) na dabar bent jau dėl mokyklinio rami:)) liko įveikti regitrąsmile.gif)))

Ačiū,sveikinimai ir jums bigsmile.gif o kaip išsisprendė problemą? Kaip supratau užskaitė egzaminą thumbup.gif o aš regitros pradedu bijot vien dėl to,kad laikau svetimam mieste,savam atrodo gatvės savos,vis aiškiau,nors mokykliniui tai nepadėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2012 12 27, 18:44)

Jų bėdos, kad nenufilmavo. VP tikriausiai jau gaminamas, ką dar jie gali reikalaut. Aš tikrai neperlaikyčiau jei žinočiau, kad dar gresia neišlaikymas. Dėl tokių cirkų dar jie man skolingi liktų.

Noriu paklaust, šiaip man įdomu, ar kas nors po egzamino gavot jo vaizdo įrašą (ar tai neįmanoma)? Ar su jumis per egzaminą kartu važiavo instruktorius? Spėju ir jam tada sumokėt reikia, nes laikas - pinigai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2012 12 27, 10:44)

Nieko sau. Tegul patys perlaiko, aš nesutikčiau dėl nepateisinamos priežasties kankintis dar kartą. Situacija absurdiška. Jokiais būdais nesutikčiau būti atpirkimo ožiu.
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 12 27, 19:44)
Ačiū,sveikinimai ir jums  bigsmile.gif o kaip išsisprendė problemą? Kaip supratau užskaitė egzaminą  thumbup.gif o aš regitros pradedu bijot vien dėl to,kad laikau svetimam mieste,savam atrodo gatvės savos,vis aiškiau,nors mokykliniui tai nepadėjo  biggrin.gif

Aga užskaitėsmile.gif paskambino pasakė,kad viskas gerai ir nebesijaudinčiau:)iskart palengvėjo lotuliukas.gif bet neilgam..nes prasides vargai su regitra doh.gif
Atsakyti
Esu girdėjusi iš instruktoriaus ,kad kas nesutinka būti filmuojami egzamino metu ,tad gali net nesitikėti turėti vairuotojo pažymėjimą. Jeigu nepavyksta filmavimas ,kartojama dar kartą mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2012 12 27, 17:44)

Šiaip iš varavimo mokyklų reikalaujama turėti tvarkingus įrašus ir būtų malonu iš jūsų pusės tą egzaminą perlaikyti, bet aišku jis turi būti nemokamas.
Tačiau, jei kai užsirašinėjote mokytis ir pasirašinėjot mokymo sutartį, nebuvote apie tai įspėtą ir nepadėjote savo parašo ant atitinkamų dokumentų galite prieštarauti ir mokykla privalės išduoti jums liudijimą.
Bet pasikartosiu, šias taisykles ne mokyklos sugalvojo, mokyklai irgi nuostolis perfilmuoti egzaminą (kuras, atlyginimas instruktoriaus, laikas), o jums manau nauda - papildomas nemokamas važiavimas. Kuo daugiau patirties tuo lengviau bus Regitroje išsilaikyti. Jei bijot mokyklinį perlaikyti tai kaip eisit į Regitrą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Autoaidas: 29 gruodžio 2012 - 10:39
parasykit, kiek duoti tiesiai egzaminuotojui, pavargau jau su ta regitra... gallima i az
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2012 12 29, 13:57)
parasykit, kiek duoti tiesiai egzaminuotojui, pavargau jau su ta regitra... gallima i az

Tiesiai egzaminuotojui nepaduosi-isgrus is egzamino,ir tiek...o gali dar ir uz kysio davima prikirpti...reikia ieskoti tarpininku...o taksa tokia,kad,ko gero,butu gerokai pigiau dar karta i kursus nueiti... doh.gif Taigi patarciau geriau pasiimti dar keleta papildomu pamoku (patartina pas instruktoriu,kuris moko vaziuoti,o ne tik egzamina islaikyti),ismokti kas nesiseka ir su regitra nebebus jokiu bedu 4u.gif
Atsakyti