Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti

QUOTE(minne777 @ 2012 12 10, 18:34)
Instruktoriai dažniausiai taip sako,nes nori ,kad imtumėt papildomų pamokėliųsmile.gif O mokyklinį is pirmo karto islaikei:)? jeigu mokyklinis islaikytas tai vadinas vairuoji gerai ir jau tikrai gali keliaut į regitrąsmile.gif

Na, mokyklinį išlaikiau tik iš antro karto- pirmą kartą kai važiavau, buvau visiškai nevažiavus tuo maršrutu, tai antrą kartą pravažiavau viską su viena klaidele- vairo sukimas (mėgstu pakryžiuot rankas arba sukt viena ranka kol kita pavaras junginėja). Rytoj keliausiu į Vilniaus regitrą 9:30. Gal atsiras draugų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautesi @ 2012 12 10, 19:57)
Na, mokyklinį išlaikiau tik iš antro karto- pirmą kartą kai važiavau, buvau visiškai nevažiavus tuo maršrutu, tai antrą kartą pravažiavau viską su viena klaidele- vairo sukimas (mėgstu pakryžiuot rankas arba sukt viena ranka kol kita pavaras junginėja). Rytoj keliausiu į Vilniaus regitrą 9:30. Gal atsiras draugų? 4u.gif

Dideliausios sėkmės Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2012 12 10, 20:50)
Dideliausios sėkmės Jums mirksiukas.gif

Ačiū. 4u.gif Labai labai stengsiuosi. 4u.gif
Atsakyti
Jus man tik pasakykit kas laiket, ar regitroj aikstele nuvalyta?Matosi kas ir kaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2012 12 11, 00:20)
Jus man tik pasakykit kas laiket, ar regitroj aikstele nuvalyta?Matosi kas ir kaip? unsure.gif

Kai aš laikiau žiemą tai matėsi kas kaip, nors buvo daug sniego ir 18 salcio. Kazkaip ten vistiek matos linijos pagrindines ir kuoliukai, zinoma, matosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2012 12 11, 01:20)

laikiau šeštadienį, rodos ir prisnigę dar taip nebuvo, bet linijų siaubingai nesimatė, ypač ta baltos spalvos iliuzija, kai reikia sustot prie linijos po pagreitėjimo- košmaras, gyvenime nesu susimovus su tuo pratimu, o toj aikštelėj vos vos, niekaip nesupratau iki kur važiuoti, galiausiai sustojau šiek tiek per toli (mano nuomone), bet egzaminuotojui tiko. smile.gif Visuose kituose pratimuose labai aiškiai matosi kuoliukai, tik t formoj vėl kai reikia į linijas žiūrėti, susimoviau. Nenorėčiau dėl to kaltinti sniego. biggrin.gif
Atsakyti
na stai, pagaliau baigesi mano "meiles istorija" su regitra. smile.gif islaikiau. smile.gif gavau golfa, bjauru egzaminuotoja, sonini parkavima ir marsruta,kuriuo nebuvau vaziavus. jau ipusejus egzaminui buvau tikra,kad neislaikiau- egzaminuotojas tiesiog kabinejosi prie visko, vienu metu net griebė už vairo,kai norėjau persirikiuot ir iš paskos važiavo sunkvežimis. kadangi egzaminuotojo įsikišimas iš karto reiškia egzamino pabaigą,griežtai pasakiau,kad sunkvežimis mane praleido,atstumas ir greitis buvo pakankami,tad už vairo griebti nereikėjo. liko nepatenkintas,bet egzamino nesustabdė. kai grizom i regitra, jau laukiau kada galėsiu eiti registruotis kitam kartui,maniau išlipsiu ir trenksiu durim. smile.gif Tik žiūriu-žymi langelį "išlaikyta". Aš ir sakau garsiai: "jūs norit pasakyti,kad išlaikiau?!" sako "vos vos,eikit į kasą mokėt už pažymėjimą" smile.gif panos,man net ašara išriedėjo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautesi @ 2012 12 11, 16:03)
na stai, pagaliau baigesi mano "meiles istorija" su regitra. smile.gif islaikiau. smile.gif gavau golfa, bjauru egzaminuotoja, sonini parkavima ir marsruta,kuriuo nebuvau vaziavus. jau ipusejus egzaminui buvau tikra,kad neislaikiau- egzaminuotojas tiesiog kabinejosi prie visko, vienu metu net griebė už vairo,kai norėjau persirikiuot ir iš paskos važiavo sunkvežimis. kadangi egzaminuotojo įsikišimas iš karto reiškia egzamino pabaigą,griežtai pasakiau,kad sunkvežimis mane praleido,atstumas ir greitis buvo pakankami,tad už vairo griebti nereikėjo. liko nepatenkintas,bet egzamino nesustabdė. kai grizom i regitra, jau laukiau kada galėsiu eiti registruotis kitam kartui,maniau išlipsiu ir trenksiu durim. smile.gif Tik žiūriu-žymi langelį "išlaikyta". Aš ir sakau garsiai: "jūs norit pasakyti,kad išlaikiau?!" sako "vos vos,eikit į kasą mokėt už pažymėjimą" smile.gif panos,man net ašara išriedėjo. smile.gif

Sveikinu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautesi @ 2012 12 11, 19:03)
na stai, pagaliau baigesi mano "meiles istorija" su regitra. smile.gif islaikiau. smile.gif

Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devintas dangus: 11 gruodžio 2012 - 17:21
QUOTE(vytautesi @ 2012 12 11, 16:03)

Įdomi istorija. Pasirodo Regitros egzaminuotjai irgi žmonės ir nekerta mokinukų, jeigu mato, kad jie gaudosi vairavime. Sveikinu išlaikius 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi šiandien išlaikiau Alytuje iš pirmo karto. Jėga thumbup.gif . Man dar net nesitiki.
Atsakyti
QUOTE(Ponybreakout @ 2012 12 11, 20:37)
Įdomi istorija. Pasirodo Regitros egzaminuotjai irgi žmonės ir nekerta mokinukų, jeigu mato, kad jie gaudosi vairavime. Sveikinu išlaikius  4u.gif

iš tiesų tik grįžusi namo gerai viską pergalvojau ir manau galiu tik padėkoti sėkmei ir nežinia dėl ko pelnytam lašeliui geranoriškumo iš egzaminuotojo. prisiminiau, kad važiuodama žiedu lazdynuose į žiedą įsukau su išminta sankaba ir dar kelias sekundes taip važiavau, kitur kildama į kalną (jau grįžtant į regitrą) jaučiau,kad kažkas už mane spaudžia akseleratoriaus paminą, dviejose vietose per vėlai ppradėjau rikiuotis ir kažkur,man atrodo,kirtau ištisinę liniją,nors viskas buvo siaubingai apsnigta ir nenuvalyta.Taigi,klaidų buvo ir labai rimtų. kad ir kiek tas vyriškis bambėjo ir laidė replikas,dabar suprantu,kad jis stengėsi,jog išlaikyčiau,o čia jau sėkmė. šiaip žinau, kad nesu višta kelyje ir šiandien važiavau turbūt geriau nei kada nors,bet visvien manau,kad man labai labai pasisekė.smile.gif
Atsakyti