Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti

Aš šiandien laikiau regitroj egzamina važiavima.....ir išlaikiau, iš pirmo karto...fantastika thumbup.gif
labai jaudinausi del sniego ir bijojau kad hiundai gausiu, o ji ir gavau, bet tai tik į naudą išejo. Nors visa laika pravazinejau su golfu, bet vairuoti hiundai fantastika.
o instrutorius, taip pat nebuvo piktas, pora klaideliu padariau.
Jausmas fantastiškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avitella @ 2012 12 12, 19:59)
Aš šiandien laikiau regitroj egzamina važiavima.....ir išlaikiau,  iš pirmo karto...fantastika  thumbup.gif
labai jaudinausi del sniego ir bijojau kad hiundai gausiu, o ji ir gavau, bet tai tik į naudą išejo. Nors visa laika pravazinejau su golfu, bet vairuoti hiundai fantastika.
Jausmas fantastiškas  biggrin.gif

Labai sveikinu. 4u.gif Įsivaizduoju tą jausmą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avitella @ 2012 12 12, 18:59)
Aš šiandien laikiau regitroj egzamina važiavima.....ir išlaikiau,  iš pirmo karto...fantastika  thumbup.gif
Jausmas fantastiškas  biggrin.gif

oho saunuole! ar daznai vazinejot regitros keliais?
Atsakyti
QUOTE(vytautesi @ 2012 12 11, 17:03)
na stai, pagaliau baigesi mano "meiles istorija" su regitra. smile.gif islaikiau. smile.gif gavau golfa, bjauru egzaminuotoja, sonini parkavima ir marsruta,kuriuo nebuvau vaziavus. jau ipusejus egzaminui buvau tikra,kad neislaikiau- egzaminuotojas tiesiog kabinejosi prie visko, vienu metu net griebė už vairo,kai norėjau persirikiuot ir iš paskos važiavo sunkvežimis. kadangi egzaminuotojo įsikišimas iš karto reiškia egzamino pabaigą,griežtai pasakiau,kad sunkvežimis mane praleido,atstumas ir greitis buvo pakankami,tad už vairo griebti nereikėjo. liko nepatenkintas,bet egzamino nesustabdė. kai grizom i regitra, jau laukiau kada galėsiu eiti registruotis kitam kartui,maniau išlipsiu ir trenksiu durim. smile.gif Tik žiūriu-žymi langelį "išlaikyta". Aš ir sakau garsiai: "jūs norit pasakyti,kad išlaikiau?!" sako "vos vos,eikit į kasą mokėt už pažymėjimą" smile.gif panos,man net ašara išriedėjo. smile.gif

saunuole. sveikinu. 4u.gif
as manau,jei tu davaziuoji iki regitros,tai automatiskai egzaminas islaikytas. nes jei egzaminas baiktas,jie is karto praso sustabdyti masina ir veza patys iki regitros.
Atsakyti
QUOTE(alexkrist @ 2012 12 13, 17:28)
saunuole. sveikinu. 4u.gif
as manau,jei tu davaziuoji iki regitros,tai automatiskai egzaminas islaikytas. nes jei egzaminas baiktas,jie is karto praso sustabdyti masina ir veza patys iki regitros.

Tai kad ne, drauge taip neislaike, sako :jus per daug klaidu padarete. O ji jau dziaugesi viduj.
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2012 12 12, 22:26)
oho saunuole! ar daznai vazinejot regitros keliais?

Viena pamoka paemiau diena pries regitra ir viskas.
Bet kai laikiau egzamina teko nevaziuotas marsrutas.
Atsakyti
Islaikiau siandien Regitroj is pirmo karto ax.gif
Taip dziaugiuosi, nes ryte paziurejus per langa vos neapsizliumbiau.Gavau toki gestanti golfa,taciau egzaminuotojas matyt geranoriskas papuole g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Va turiu klausima:) ar per mokyklinį egzaminą reikia atlikti visus pratimus aikstelėje:)????jeigu ne visus, tai kuriuos būtina:)? Ar cia nuo instruktoriaus priklauso:)
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2012 12 14, 01:57)
Va turiu klausima:) ar per mokyklinį egzaminą reikia atlikti visus pratimus aikstelėje:)????jeigu ne visus, tai kuriuos būtina:)? Ar cia nuo instruktoriaus priklauso:)

Man reikejo atlikti visus, bet cia, manau, skirtingai, kitose mokyklose galbut nereikia visu smile.gif
Atsakyti
Per mokyklini visus pratimus reikia atlikti
Atsakyti
per mokyklini reik visus atlikti, regitroj tiek nereikia.
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2012 12 13, 23:57)

Pas mane reikia atlikti tik du pratimus aikštelėj rolleyes.gif
Atsakyti