reikia patarimo ir man. klausimas - ar buvau specialiai apgauta? pirkau iš pažystamo 3cią golfą. sakau - gal kokį slapuką galit įdėt? tai sako mano draugas deda labai nebrangiai signalizacijas tai įsidėk, tuo pačiu ir slapuką padarys. nagi nueiname mes pas tą draugą. signalizacija 150+100 uz darbą. jis sako - ar reikia centrinio užrakto? (golfas dviduris) sakau būtinai, aname centrinį turėjau esu pripratus ir man jis labai reikalingas. gerai sako, tai dar bus 30 litų už du varikliukus.
na ir atvaro jis man mašiną diena vėliau nei žadėjęs, parodo kaip pulteliu naudotis, aš jau atsiskaitau su juo - o jis lyg tarp kitko mesteli - a, tiesa, į bagažinę centrinio nedėjau, nes ten spyna kito tipo.. ir nuvažiavo...
klausimas - ar tikrai kito tipo spynoje neveiktų centrinis? kodėl prašė pinigų tik dviem centrinio varikliukam, juk su bagažine jų būtų 3 ar paprasčiausiai kaip sako mano kaimynas tingėjo iki bagažinės pravesti laiduką, kas reikalauja nemažo krapštymosi?
(nenoriu dabar pult aiškintis su pažystamu, aiškintis, nes kaip tik prieš kelias dienas jo tėvelis numirė, tai nepatogu kažkaip. bet po kiek laiko tikrai ketinu pasidomėti, ir noriu daugiau info susirinkti...)