Įkraunama...
Įkraunama...

Signalizacija

Aha, ten tuose garazuose (Debreceno gatvej) tikrai gerai viska padaro, garantija duoda, biski kas nutinka, atvaziuoji viska paziuri, patvarko be problemu 4u.gif Jau 4 masinai ten signa dedam 4u.gif
Atsakyti
reikia patarimo ir man. klausimas - ar buvau specialiai apgauta? pirkau iš pažystamo 3cią golfą. sakau - gal kokį slapuką galit įdėt? tai sako mano draugas deda labai nebrangiai signalizacijas tai įsidėk, tuo pačiu ir slapuką padarys. nagi nueiname mes pas tą draugą. signalizacija 150+100 uz darbą. jis sako - ar reikia centrinio užrakto? (golfas dviduris) sakau būtinai, aname centrinį turėjau esu pripratus ir man jis labai reikalingas. gerai sako, tai dar bus 30 litų už du varikliukus.
na ir atvaro jis man mašiną diena vėliau nei žadėjęs, parodo kaip pulteliu naudotis, aš jau atsiskaitau su juo - o jis lyg tarp kitko mesteli - a, tiesa, į bagažinę centrinio nedėjau, nes ten spyna kito tipo.. ir nuvažiavo...
klausimas - ar tikrai kito tipo spynoje neveiktų centrinis? kodėl prašė pinigų tik dviem centrinio varikliukam, juk su bagažine jų būtų 3 ar paprasčiausiai kaip sako mano kaimynas tingėjo iki bagažinės pravesti laiduką, kas reikalauja nemažo krapštymosi?

(nenoriu dabar pult aiškintis su pažystamu, aiškintis, nes kaip tik prieš kelias dienas jo tėvelis numirė, tai nepatogu kažkaip. bet po kiek laiko tikrai ketinu pasidomėti, ir noriu daugiau info susirinkti...)
Atsakyti
Reikia "siuntimo" mirksiukas.gif
Mano Hyundai Matrix 2003m. yra tik gamyklinis centrinis uzraktas su raktu. O as gi esu ypratusi pulteliu naudotis. Del signalizacijos net nezinau, gal ir nereikia, tiksliau nebutina ji man...... Gal kas zinot kas deda Vilniuje privaciai centrinius uzraktus pultelinius- ot protingai parasiau! doh.gif Man jokiu popieriu nereikia, kad tik susitvarkyt savo patogumui. Aciu 4u.gif
Atsakyti
tik uz rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, ar kas nors gali paaiskinti kokia yra 4 lygio apsauga..ta prasme ar gamyklinins centrinis su imobilaizeriu atitiktu sita lygmeni ( na ten rakte įtaisyta nuotoliniu budu)..visisaki siuose dalykuose nesusigaudau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2010 01 12, 10:16)
Sveiki, ar kas nors gali paaiskinti kokia yra 4 lygio apsauga..ta prasme ar gamyklinins centrinis su imobilaizeriu atitiktu sita lygmeni ( na ten rakte įtaisyta nuotoliniu budu)..visisaki siuose dalykuose nesusigaudau unsure.gif

Pagal LD 4 lygis
"Viena iš šių apsaugos sistemų:
• bet kuri garsinė signalizacija
• imobilizatorius
• automatinis variklio blokavimas, išsijungiantis slaptu mygtuku"
Atsakyti
QUOTE(lexma @ 2010 01 12, 15:56)
Pagal LD 4 lygis
"Viena iš šių apsaugos sistemų:
• bet kuri garsinė signalizacija
• imobilizatorius
• automatinis variklio blokavimas, išsijungiantis slaptu mygtuku"

Siaip ne tik pagal LD o cia apskritai yra 4 lygio reikalavimai.

Bet kai reikalinga 4 lygio signalizacija tai niekas ten demesio nekreipia. Draudzia ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Kestukaz @ 2010 01 12, 09:35)
Jus sakote kad senai nesukate galvos, ir tuo paciu cituoju Jusu teksta sakote, kad nesenai sita imone atsirado? smile.gif Tai kaip ten is tikro yra?

taipir yra,kad istikruju nebera smile.gif
nevykusi savireklama doh.gif kaip sako epic FAIL lotuliukas.gif
Atsakyti
ka kaunieciai galetu rekomenduoti? ta prasme kokia firma, kad idetu signalizacija? be jokiu ten superduper. tiesiog is paprastesniu.
Atsakyti
Jeigu dar reikia galiu rekomenduoti gera meistra kuris deda ivairias signalizacijas,taiso elektros gedimus.
Atsakyti
Sveiki,
gal galite parekomenduoti gerą elektriką Vilniuje, kuris galėtų įdėti signalizaciją už gerą kainąsmile.gif į Nissan Almerą Tino. Gal kas dėjot Lentvario g. "Siglitoj"? Kokios ten kainos?
Atsakyti
Galiu rekomenduoti iš asmeninės patirties gerą ir profesionalų... Jeigu dar reikės - į až 4u.gif
Atsakyti