Įkraunama...
Įkraunama...

Signalizacija

QUOTE(pekutis @ 2008 05 25, 13:59)
tai kad gal ne  wink.gif
nu,nepatingėjau įlyst į sistemą :Opel Vectra canas prasideda nuo 2002m.  cool.gif  niekas nesako,kad negalima montuot paprastos pultelinės ar adaptyvinės sistemos,tiesiog aš turiu galvoje,kad canas yra "sveikiausia" pačiam automobiliui mirksiukas.gif

bet ten raso ad akumuliatoriu iskrauna.ir dar trecio lygio paprasta signalizacija idejo i mitsubisi autlander 2005 metu.ir veikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2008 05 24, 22:05)
tikriausiai negirdėjai ir apie "canines " sistemas,kurios montuojasi naujesnėm mašinom ir pasileidžia per automobilio skaitmeną  ax.gif jos būna skirtos tik atitinkamai markei,priklausomai nuo jos kėbulo tipo bei modelio leidimo metų  cool.gif

paprasta signa jei gerai sumontuos - tiks belekuriai masinai.

ten nebent gal buvo gamykliska apsauga ir jos neatjunge pilnai, tai meistras sumaste ant to pataupyt, imest SPEC tik tai masinai ir prasisukt i pliusa.

del akumo iskrovimo, reiktu ne sistema kaltint, o patikrint el grandine
Papildyta:
QUOTE(pekutis @ 2008 05 25, 12:59)
tai kad gal ne  wink.gif
nu,nepatingėjau įlyst į sistemą :Opel Vectra canas prasideda nuo 2002m.  cool.gif  niekas nesako,kad negalima montuot paprastos pultelinės ar adaptyvinės sistemos,tiesiog aš turiu galvoje,kad canas yra "sveikiausia" pačiam automobiliui mirksiukas.gif

del sveikumo - atvirai pasakius kvailai skamba wink.gif

dujos labai baisiai nesveika masinai, kuri pritaikyta vaziuot benzu smile.gif o va del apsaugos sistemos - tikrai nekenks paprasta wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta_vyshnia: 25 gegužės 2008 - 15:57
Sveiki. Gal ir kvailas klausimas... parasysiu primityviai: nusipirkau masina su signalizacija. Pries uzvedant reikia paspausti pultelio mygtuka, kad issijungtu lempute tokia, nes kitaip neuzsives. Cia tikriausiai nera antro lygio? Ar as klystu? ax.gif dekuj uz atsakymus... noriu draust kasko, taigi idomu. Skaitau skaitau as tam internete apie tas singalkes antro lygio ir man vis vien "nedasus" kol kas nors nepaaiskins... Padekit moterai susigaudyt techninese subtilybese doh.gif doh.gif
Atsakyti
2 lygis- sertifikuota signalizacija, sistema pries atvirą vagystę, imobilaizeris, tūrio jutiklis, ir sirena su autonominiu maitinimu. Kai kurioms mašinoms - reikalingas žymėjimas.

Taigi, kad ir kokia pas Tave signalizacija, vis tiek bus reikalingas sertifikatas - kurį išduos patikrinę signalizaciją kurioj nors firmoje.
Bent jau kiek aš suprantu, tai vien iš to mygtuko nenuspręsim, ar ji atitinka II lygį, nes yra ir daugiau reikalavimų nei imobilaizeris smile.gif
Atsakyti
Tai zodziu reik varyt pas draudejus ir aiskintis kaip ten ir ko reikia.. smile.gif Aciu uz info.

Acacia>>> jau grazumas pas tave keturkoju seimynos 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 06 26, 08:44)
Tai zodziu reik varyt pas draudejus ir aiskintis kaip ten ir ko reikia.. smile.gif  Aciu uz info.

Acacia>>> jau grazumas pas tave keturkoju seimynos  4u.gif  thumbup.gif

Praktiškai ne pas draudėjus, o į signalizacijas montuojančią firmą smile.gif
Ir dar, reiktų žinoti, kurioj kompanijoj drausitės Kasko, skirtingos kompanijos turi skirtingus reikalavimus. Kiek žinau, vieni iš mažiausių Lietuvos Draudime.

Pasakius draudimo kompaniją, signalizacijų meistrai jau žinos, kokiai mašinai ir kokioje bendrovėje kokių "navarotų" reikia smile.gif

Ačiū už komplimentus mano šeimynai 4u.gif
Atsakyti
Sceiki,turiu opel tigra 96 m.noriu paprastos signalizacijos,ir centrinio,gal patartumes kur kaune isideti (na kad patikimai,ko neuztrumpintu ir t.t.) ir kokios mazdaug kainos eina? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, gal galite man padeti. Bijau automobili vezti i servisus, nes daznai ten apgauna mane. Nezinau gal todel, kad esu mergina ir neismanau tu techniniu dalyku, mane ten tiesiog apiplesia, todel pradejau ieskotis "savu" meistriuku. Gal kas zinote zmogu Klaipedoje ,kuris sau uzsidirba tvarkydamas masinas? Man reikia elektriko, nes noriu pasikeisti savo masinai signalizacija. Aciu uz pagalba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werte: 10 kovo 2009 - 20:42
QUOTE(werte @ 2009 03 10, 20:40)
Laba diena, gal galite man padeti. Bijau automobili vezti i servisus, nes daznai ten apgauna mane. Nezinau gal todel, kad esu mergina ir neismanau tu techniniu dalyku, mane ten tiesiog apiplesia, todel pradejau ieskotis "savu" meistriuku. Gal kas zinote zmogu Klaipedoje ,kuris sau uzsidirba tvarkydamas masinas? Man reikia elektriko, nes noriu pasikeisti savo masinai signalizacija. Aciu uz pagalba smile.gif

Dėl remonto galėčiau patarti, o dėl elektriko reiktu pasiklausti. jeigu nerasi bus galima paderinti.
Atsakyti
Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(werte @ 2009 03 10, 21:40)

Yra salia buvusios 20 mokyklos garazai. Tenai dar reklama tokia didele. As dejau signalizacijas tenai i abi masinas. Daro greitai ir kokybiskai. Tikrai neapgaus, kad mergina esi smile.gif
Neprisimenu gatves pavadinimo. Bet, kai 2 mikriukas pasuka tenai is Silutes Plento, tai pravaziuoja pro tuos garazus (jie is desines)
Atsakyti
salia senuju "Senuku" kitoj gatves pusej, ant kalniuko yra garazai, ten meistriukas nebrangininkas ir gerai dirba- tvarko viska kas susije su elektra, taipogi deda signalizacijas, jei reikia isduoda pazymas kasko draudimui, vaziuodama pro sali turetum pamatyti- ant garazu sienos nemaza reklama uzpaisyta. Ivaziavimas is Priestocio gatves pas ji.
Atsakyti